Златна есен вънка чука , а юлчето все по-смело щъпука

• 13 956
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
  • somewhere over the rainbow
Такаа, Дая и баба отидоха на покупки /почваме да подготвяме есенно-зимния гардероб Flutter/ и аз ще попиша.

Дидка, и Даяна върти същите номера - рев, мрънкане, опъване, но само при бабите. Знае при кого минава номера Mr. Green Аз доста й се карам Blush и определено има ефект. Сутрин, ако се събуди в 6-7 ч., казвам й:"Я веднага да заспиваш" и повече ни вопъл, ни стон - ляга и стиска очите и откарва до 9 Heart Eyes...значи може, но тя си ме пробва Crossing Arms  А баща й само да я погледне и тя вече знае какво се иска от нея Mr. Green. Казали сме и на бабите да са по-строги /когато трябва/, но те не смеят да й повишат тон Crossing Arms Свао, съветвам те да се правиш на по-строга /макар и да ти е смешно понякога Joy/, да се знае кое може, кое не Hug  И все пак добре е да правим разлика между палаво и лигаво дете и кога се лигави, кога прави поредната си лудория Party  За това е казано, че родителите без да искат стават добри психолози на децата си.
А как обича баща сии ooooh!...казва и мама, и баба и дядя, но като каже "татеее", мед й капе от устата. Той пък се разтапя от кеф Crossing Arms  През нощта ако се събуди, прескача ме и директно се гушва при тати Confused  Мен ме търси само, когато иска нещо. Вчера ме посочва и вика "Мама"...докато не потвърдих, че аз съм мама й, не млъкна, сякаш да се увери baby_neutral

Нита, мазането и обличането става задължително в присъствието на един...държач Joy А я кажете с Бета каква е тази люлка? newsm78 Покажете направо. Искам и аз люлка Crossing Arms

Вие се чудите как да заспиват децата без цица, а ние се чудим как ще отказваме бибата Thinking

Ох, нещо не мога да систематизирам мислите си Confused Чао ви  bouquet

# 46
  • София
NAN, и аз мисля, че трябва малко твърдост да се проявява и когато става дума за важни неща, да не се отстъпва. А когато се тръшка, гледам да покажа безразличие и после да й отвлека вниманието с нещо друго.
Ето я люлката, Яна си харесва много и затова подарихме и на Калоянчо за рождения ден една.

Нита, Яна знае, че мазането влиза във вечерния ритуал и си стои. Като много й се спи, може да вземе да ми се извива и тогава й пускам телевизия да зяпа или нещо друго, което харесва.

мгиздова, вие явно друго ято сте снимали, моите снимки са правени два дена по-късно.

Джорджи, ето тук може да прочетеш за конкурса, включвай се, докато е време.

Пиги, чакам те да се обадиш, когато имаш време. За цигарите аз съм си виновна, щот' нямам акъл. Но мисля, че още има шанс да не ги пропуша  newsm78.

В тоя дъжд няма да ходим на пазар  Confused. И ние имаме нужда от есенни дрехи и исках да попазаруваме.

# 47
Пак съм аз, в това гадно време ще си седим вкъщи, добре че сутринта стояхме повече навън. Бо, аз също разреждам соковете с вода, даже слагам малко сок и повече водичка, ама само вода не ще и да помирише. Плюе и бута шишето. Бета, аз пуша много отдавна, но не съм кърмила. Пита ме къде сме били на море- на Созопол. Бяхме там от 5-16 август. Предишният ден щъркелите летяха много ниско, но ми бяха свършили батериите на апарата и не можах да ги снимам.  Аз също се държа понякога по-твърдо, карам се. Трябва да знае кое може и кое не.
Ева спа само 1 час. И вчера беше така, добре че вечер си заспива сама докато си пие млякото и спи цяла нощ/ да не чуе дявола/.

# 48
Betta два пъти ме пусна да гласувам за вас с 5 естествено. Успех  Hug,а за съня не се притеснявай не беше кошмар напротив дори Яна вече беше голяма.
dew ако майка ти не се е ориентирала къде ще си прави операцията на очите горещо ти препоръчвам Варна. Свекър ми и баща ми си правиха там при различни лекари ,но са много доволни. Ако те интересува пиши  ми на лични. Hug
И ние се тръшкаме и ние сме ревливи и аз си гледам сама децата. Валери си казва от около месец за акото и пиш ,но като се заиграе и се напикава и като му се скарам той ляга и си скрива лицето засрамен много е сладък.Когато сме навън обаче не можем винаги да го хванем ,защото сладура понякога просто ни съобщава,че веч се е изпишкал.Иначе у нас е купон днес такава луда игра с батко си ,че ми се наложи 3 пъти да оправям леглото ooooh!
За мазането ми просто вече не го мажа ,защото всяка вечер ми бяга по леглото и е невъзможно да го хвана.
Сега ще водим Марти на логопед.Притеснено ми ,защото не знам ,как ще му се отрази на психиката. Не съм споделяла до сега ,той не иска да вкара буквите "р" и "л" в думите ,а като звуци ги казва.Трябва да се по занимава специалист с него ,защото от догодина като тръгне в 1 -ви клас ще пише неправилно. Но стига съм ви занимавала. Лек и спорен ден  bouquet

# 49
Здравейте майчета
И Цвети се е променила много напоследък инати се, ако нещо не и се даде рев. Наистина трябва по-строго да се отнасяме към тях ако още от сега ни се качат на главата после ще е късно, лошото е че Цвети когато и се кара баща и слуша а когато аз и се скарам продължава да си циври, ще трябва да съм по-твърда.
isi_kam Дано всичко мине добре с лекаря и като реагирате навреме да Марти няма проблеми в училище.
Ето малко снимки от пътуването http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169368
Дю Забравих по-рано да ти обясня нашето ходене до Смолян се провали щяхме да сме на гости при един приятел но той не беше в града и затова предпочетохме да спим въпросната вечер в Бачково за да си съкратим пътя после на връщане.

# 50
Eхо тук сме,
2 дни беше спекъл нета  #2gunfire  #Cussing out Изнервих се.

Тиция за спането в кошарката имаме успех вече.И то как-махам решетката за да легна до него,заспива на гърдата и после пак я слагам  Crazy Лудница.А вечер без решетка,само дърпам легълцето до нашето да ми е на една ръка.Но аз те питах специално за заспиването без цица дали имате успехи и ако да обясни?

С цигарите и аз си опъвам понякога от на мъжо и ми харесва.И така  по 2-3 опъвания на ден.Повече не.

За гледането сама си го гледам.От време на време баща му за да свърша нещо или свеки за 1-2 часа.

Иси погледни на първа страница-24.07.  Wink

Гери медът се дава след 1,5г доколкото знам.

Иначе от вчера слагаме АБ капки в очето.Не става инак.Пак започна да сълзи.  cry

Момичета заминаваме на Балкан.Ще ходим в Котел.Ще си вземем комп там ама ако не пиша-
Искам да ви пожелая хубави почивни дни!  Kissing Heart

bye

# 51
  • Габрово
Влизам за малко да се оплача - Теди е с розеола + 2 зъба напът да пробият, венеца му е кърваво червен и с бели точки отгоре. Дано сега като изби обрива да спи по- спокойно, че свят ми се е завил Tired.
И аз сама си гледам децата, въпреки че сме в една къща със свекърва ми, ама по-притеснена съм да и ги оставя, защото всеки път ми сервират някоя голяма беля, а и тя не гори от желание много да ги гледа, а двамата накуп  Naughty изключено. Добре, че е детската градина иначе -  newsm77. То ми стига в почивните дни лудницата, пет работни  newsm79 1ironing wash hang и два потни  newsm64 smile3540 smile3540 icanfly tongue.

# 52
Иси погледни на първа страница-24.07.  Wink

една скоба е била проблема и от там всичко в канала
весело изкарване Hug

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 21:34 от isi_kam

# 53
Благодаря ти bo_slavova

Това ли е хотелчето ?
http://kamelia-company.com/index.html

Леле ще се побъркам в тези дъждовни дни ,а цяла зима незнам.
Пак че имаме приятелчета на близо ,та си пием кафенцата по гости!

Хайде всички дечица да оздравяват бързо:)   bouquet

# 54
# 55
  • Варна

Добро утро Heart Eyes

Снощи,не ми се пишеше.беше ми много криво.
Та да ви кажа с две думи,какво стана при докторката.

Тъй,100% става въпрос за някаква алергия/и/.ще давам изследвания за лактозна непоносимост,и после като се оправи дупето,като спре да дриска,ще изпращаме венозна кръв на Мустаков в София,за тест на храните и т.н.
сега е 1 месец на строга диета,Лечебна Хумана и НАН Ха,една кола хапчета/поне са безвредни/ и така.и само
строго определени храни Confused
Сега ми остава да чакам и да се надявам,че алергията не е от по сериозните/ако мога така да се изразя/АКБМ или лактозна,а е просто към определена храна Praynig

Гери то,какви медове,какви лимоне,бе душа. ooooh! С тез алергии Naughty
не ме оставя да пиша...... ooooh!

# 56
Уф Жоржи дано по-скоро да се установи точно от какво е.  Hug

Хайде ние ще потегляме  travel

# 57
  • Габрово
Добро утро Tired.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
jorjito дано е нещо, което се израства и не е тежко, че много се измъчихте с Друнди.
При нас все трябва да е сложно, баткото цяла нощ повръща и днес не му се става от леглото-нов вирус. Край няма.
Айде чао, че само ви се оплаквам.
Лек ден   bouquet.

# 58
  • хасково
Добро утро и от мен.

жоржи, ще се възползвам от кафето и то няколко пъти. Дано бързо да установят какво му е на детето , че то горкото и ти покрай него се побъркахте това лято. Praynig
Радостина  Simple Smile

Рени, весело изкарване. Ние ще сме си тук , защото нашия тати както обикновено работи дори и на празниците.

Снощи Яница цяла нощ мрънка  и се преобръщаше в леглото , към 5,30 се успокои и малко поспахме , но както обикновено в 7 беше на линия и сега съм като ударен самолет.
Днес е доста хладно и май сутринта няма да излизаме.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!Спорен ден на всички.

# 59
Няма ли някой да се похвали с нещо, че и аз съм тръгнала да се оплаквам... Sick ooooh!
Два дни ми се гади, на няколко пъти повръщах и останах без сили. Вчера цял ден бях сама с Дани/както обикновено/ , едвам дочаквах да заспи и се пльосвах като парцал. Дано не се зарази и той, че тогава ще я втасаме. На всичкото отгоре вечерта нямах почти никаква кърма и накарах татко му да разтвори Фризопеп, ама той взел, че отворил Аптамил и сега сме с няколко пъпчици. ooooh! Мечтая си аз за кръщенето да сме здрави и без обрив, пък ще видим...
jorji Мустаков към кои храни точно ще го изследва, не е ли нужен и преглед? newsm78
Да нацелуваш дупето на Друнди от мен, да му минава бързо, бързо. Heart Eyes Heart Eyes
radostina33 Гуш! Hug
Дзверо е буден, изчезвам! Tired

Общи условия

Активация на акаунт