Лала,и аз давам Ентеросан АВВ 200,всяка таблетка съдържа 40 милиарда млечко-кисели бактерии

Бо,ами то Дито яде,само сварен ориз,солети и сухари

Наринка,много се радвам че малката сладурана е по-добре.Дано и аз мога скоро да се похваля със същото

А за изпита не се коси

Дю,много ви се е насъбрало,дано скоро всички са добре

Дидка81,Анет е новия ник на Морска сирена

А за гледането ,какво да ти кажа.Аз си го гледам сама откак се е родил.Имала съм много тежки моменти,направо ми е идвало да се хвърля от някъде.Не вярвам де се е разглезил Алекс,по скоро е някакъв период

Димитър сега е в период в който много ме обича,само ми виси на врата,и иска да ме гушка

Има ли и други бебоци,които още не казват мама

Вижте нещо свежо

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=219281.20
и Иси
По-едно време не искаше да седи в столчето за хранене и папкаше в люлката.

. Яна пък казва Да, след като се напишка - аз нали все я питам има ли пиш. Кога ще започне да казва преди това, не знам. И тя понякога се хваща отпред и аз тогава бързам да я сложа на гърнето.
.

Не му е зачервено гърлото...направво си се чудя какво е това.
Педито ни каза, че няма нужда от антибиотик и му изписа само Нурофен и Калций... Уф...мислех, че се разминахме с този вирус
Ама не съм и сигурна дали е вирус...
много болнички има.
Най-големия зор при мене е, че Тошко много се буди по сред нощ и ставам по сто пъти да го гушкам и успокоявам. Големия беше същия, че и по-зле защото и през деня много ревеше и беше неспокоен
. За това бях категорична, че повече деца няма да имам, а ма като тръгна на градина и се поуспокои....... В сравнение с него малкия сега е много по-лесен за гледане, но пък вече двама ми идват в повече, заедно с
. Срам ме е да кажа, че имаме 2 броя баби и дядовци и то в нашия град. Уж са дърти и не могат да гледат малки деца, а пък в същото време са млади още и трябва да работят 
. Снощи правих "крокодила". Мъника стана целия в брашно и една комшийка дойде у нас. Оплаках се и тя ме успокои, че и у тях било така и да го давам по-разхлабващо. Навсякъде се катери, дори на бюрото на компютъра. Днес дори беше включил някакви програми, които дори не знам, че ги имаме.

Много болни дечица, какви са тия вируси, какво е това нещо. Джорджи, що не му даваш лимони и може и малко медец, само да не го доразхлаби меда. Аз вече давам по малко мед в овесените ядки, няма алергична реакция. Само не мога да го науча да яде кисело мляко. Толкова съм се втелила, че даже квася, взех си едно бурканче от БГ и тук квся. Е, не става като бг кисело мляко, по-рядко е, но е вкусно. И пак не го ще. С храненето въобще сме на периоди. Каймата акое по наедро и я отделя в устата и я вади, даже ми я дава. А такива боклуци лапа, те не му засядат.
, като запали понякога ми замирисва на много хубаво. Дано все така да ми е гадно от цигарите да не ги пропуша пак.