Златна есен вънка чука , а юлчето все по-смело щъпука

• 13 966
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
  • някъде
Иси, Hug
Жоржи, що така това Мите, бре? Sad Даваш ли му достатъчно водичка и сокве, да не се обезводни от това разстройство? Thinking Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug
Тиция, на Алекс му давам около 200-250мл Нестле джуниър за вечеря! Peace
Добре завърнала се на мама писана Hug
Нарина, как е Пламенчето? Praynig Hug

Аз съм с нова прическа- ходих да ми оправят кичурите, че вече на нищо не приличаха! Flutter

# 16
Ей мамите от Варна !
Може ли да ни препоръчате някое местенце във Варна за нощуване,че ни предстои едно пътуване до вас за 4дена ?

# 17
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig да не дава господ да лежим по тия гадни болници.
  bouquet за Иси!

Тиция аз искам същото.От 2 дни го замислям но сърце не ми дава  Rolling Eyes
Имате ли успех? Ако да как го постигнахте? То ще е тръшкане при нас,то чудо  ooooh!

Жоржи,ох горката ти и Мите.  Hug Само проблеми.Тц тц.Ми хайде да видим какво ще каже тая докторка  Thinking

Лека...

# 18
  • София
Здравейте,

Тази вечер съм активистка - ще ви помоля да се включите в една петиция, свързана със здравеопазването на нашите деца (тези, които все още не са се включили, разбира се).
Ето и една тема по въпроса.
И разпратете на приятели и познати също  Simple Smile

И за да съм още по-досадна, имам и лична молба  Laughing. Който желае, моля да гласува за снимките ни в един конкурс:
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=2&ph=4&p=4& … ID=%&rID=6121
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=2&ph=4&p=4& … ID=0&rID=6122
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=2&ph=4&p=4& … ID=0&rID=6123
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=4&p=1& … ID=1&rID=6098
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=4&p=8& … ID=0&rID=6125
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=4&p=8& … ID=0&rID=6124

Аз нали си скапах фотоапарата на морето и си викам, я да пусна снимки, може пък да ми се размине покупката на нов hahaha. И да ни поставите повечко звезди, ей  Grinning

Иси, Нани, аз явно с това мое постоянно присъствие съм ви се набила в главите, дано не съм участвала в някой ваш кошмар  Wink

Рени, и на мен нещо вече ми се въртят мисли за намаляване на кърменето  newsm78

Джорджи, Нарина, Морскасирена, Радостина Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 00:58 от Betta

# 19
  • Варна

Ха добрюутро Hug

Вече незнам,какво да казвам за състоянието на Дито,по-добре да мълча,че току виж  станал по-зле Sick
Дидка81,давам му течности,той много интересно сега започна да пие много вода.ама наистина много Rolling Eyes
Мама Писана ,незнам какво да ти кажа.Нищо не ми идва на ъкъла.да те посъветват мамите които живеят по към центъра.Аз съм на г..а на географията Wink
Бетта,гласувах за всички снимки с 5 точки.дано да спечелите Party
А,тази петиция,отдавна я подписах Peace Peace Peace

Ами чао засега от мен..........пак се наакахме Tired

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 07:17 от jorjito

# 20
  • Габрово
jorjito веднага се възползвам от кафето   bouquet даже няколко чаши.
Бетта петицията съм я подписала отдавна, а за снимките - 5 +, дано да спечелите Hug.
Май днес ще почваме антибиотик, колкото да не ми се иска, Теди вече 4 дни е с Т, хрема.

# 21
Цитат на:  Betta
дано не съм участвала в някой ваш кошмар 
Laughing Споко, Дани се грижи за това. На всеки час ме буди да види добре ли съм, как се чувствам...та нямам време много за кошмари. hahaha Crazy
Радост Hug Praynig Hug
morskasirena, брей, чудя се аз коя е тази Анет, уж всичко бях изчела... Hug
Отивам да чета петицията.  bouquet

# 22
Ха, голям смях и аз се чудих, чудих коя е пък тая Анет newsm78 Викам си някоя мама се е объркала от другите отчетни и е писала при нас Joy Joy Joy Joy

# 23
 doh пууу, че съм червена шапчица, ама.... Хем видях, че отваряте нова тема и не се записах веднага, ами... днес си мисля "Как пък никой не пише от Юлските мами!?!"

Здравеите!

jorjito  давай на малкия повече ориз! Оризова вода... Има оризова каша на Нестле...Абе такива запичащи храни!

Мама Писана - има едно малко хотелче "Камелия" на 1-2 км от центъра /посока Златните/. Хубаво е там. Сега не зная цените, но по Коледа бяха приемливи. Има и ресторант, вкусно готвят. В момента не се сещам за друго място, но ако помисля малко... Всъщност има много места, където да преспите, въпросът е да мога да ти го препоръчам...Ще помисля още малко. Кога ще пътувате?

Чао за сега!

# 24
Рени,ами да чукна на дърво успяваме с едно -две събуждания нощем.Приспивам го и го слагам леко в кошарата и до първото събуждане към 01.30 спи добре.Направо и на това съм доволна,защото до сега,откакто се е родил не е спал и миг в нея.Докато го сложех,дори и заспал се събуждаше все едно го ръчкат в дупето с игла #CrazyСамо си играех да пера и сменям чаршафчетата на кошарката #Cussing outСтрува ми се ,че просто трябва да напарвиш едни0два сеанса подготвителни като мен-да го изчакаш да се наиграе вътре и сам да легне да заспи,за да свикне с легълцето
Жори,дано се оправите,че Друнди съвсем ще се изтормози милият Praynig

# 25
И аз да се запиша в прекрасната темичка, която Иси е сътворила  bouquet
Жоржи, и на Пипи му се беше случило така да има диария дълго време - 2 седмици! Обаче един ден беше добре, един ден -зле. И аз не обърнах внимание чак толкова, но като продължи така, го заведох при хомеопата. Даде ми там нещо, но заедно с хомеопатичното давах и един бг препарат, който всъщност е Бациликус булгарикус, това дето го има в бг киселото мляко - за възстановяване на чревната флора. Освен това давах и още нещо, пак някакъв натурален продукт за същата цел, но въобще не мога да се сетя какво беше. И диета. Нещата се оправиха. Наистина не е хубаво да се задържа така дълго диария, защото храната не се усвоява. Иначе и Пипи видимо беше във форма. Явно нещо му беше разстроило стомахчето - аз мисля лично че беше от зъби и от горещините, защото и аз реагирам така на горещото време Embarassed

Исках да пиша още нещо, но после, че Пипи ме вика.

# 26
Ехо, здравейте! Влизам само да ви се оплача, че вече не издържам... Гергана беше с Т 2 дни, после обрив... Мислех, че е от ваксината, но май е било вирус. Така и не разбрахме точно. От вчера е по-добре.  Praynig Майка ми има перде на двете очи, мъжът ми е с множество язви, добре, че поне не са кървящи. И сега направо не знам. За майка задължително операция, за мъжа ми ще се знае след 1 месец, след като изкара някакъв курс на лечение... И тия неща само за няколко дена!!!

Дано всички болни дечковци се оправят бързо  Praynig

Иси, прекрасна тема   bouquet

Hug

# 27
  • somewhere over the rainbow
Ей, много болнички бе Rolling Eyes  Я се стягайте! NaughtyPraynig Hug
Аз пък да се похваля - вчера и днес Дая каза 3 пъти, че има ако Party Хваща се за памперса и вика "А-а". Дано това да е началото на края...на пампите Wink

Пишете ни и нас в отбора на катерачите ooooh! - първо на стола, после на бюрото, за да ближе монитора Shocked  Другата дестинация е спалнята, раклата. Цел - ключа за лампата, светни - изгаси Crazy  Такива щуротии й ражда мозъчето, че да й се неначудиш...като, например, хвърля си солетата на пода, после заляга и си я лапа с уста. Изправя се и следващата пак така Crazy  Ето ви алтернативен начин за ядене на солети Whistling

Тиция, Даяна твърда храна яде последно  към 19 ч. и преди лягане само мляко. Това към 19 ч. е нещо между следобедна закуска и вечеря Thinking

Свао, честита прическа! Flutter

# 28
Ние се оправяме бавно, но поне е по-спокойна и вече не е така стресирана Praynig Днес хапна малко супичка наобяд и утре ще дам ядене...Само дето не е акала от 2дни...сигурно след диария е нормално  newsm78
За чревната флора педката ни предписа Биотикс (има Lactobacillus Acidophilus и Bifidobacterium) Peace

Днес отидох да се пробвам на последния ми изпит преди държавния, но само дето се разкарах...че не бях учила много - не бях, но и късмет нямах да ми се падне нещо познато или да препиша Sad Та сега ще чакам декември да се явя пак.

# 29
  • някъде
Аз не разбрах за каква Анет иде реч newsm78 Embarassed
Бета, подписах и гласувах, дано спечелите  photo
Бо, в този ресторант сестра ми си направи сватбата Laughing married
Дю, Радостина, дано всичко се нареди при вас! Praynig
НАНHug, ей тази снаха мойта страшна фурия бре Crazy Kissing Heart
Нарина, важното е Пламенка да се оправи Praynig, изпита може да почака Peace! Ще стискаме палци декември Wink

Мамчета, вие които си гледате сами децата- как успявате! Това моето ще ме побърка smile3511, направо изпадам в нервни кризи smile3514- то не се понася вече, хем има кой да ми помага, а ако бях напълно сама сигурно щях да се #Sniper Сутрин със ставането и се започва едно мрънкане doh, ако излезна от стаята се обръща на рев yahoo_49 и попарата я правя с него на ръце или пък го оставям да пореве малко и набързо я правя newsm22, като се наяде и ме види че ставам да оставя кастрончето на мивката пак започва рев и мрънкане doh, тогава дядо му или баба му го взимат, но мрънкането продължава Banghead! Вкъщи не се застоява въобще, не може да се заиграе с нищо no, постоянно нервничи и мрънка! Преди поне разходките спасяваха положението 1stroller, но напоследък и това много не помага- крещи по улиците, мрънка, реве, постоянно иска да му се угажда иначе става лошо ooooh!
помоооооощ wflag има ли и други като нас или просто много сме го разглезили Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт