Златна есен вънка чука , а юлчето все по-смело щъпука

• 14 081
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Narina Милата ,бързо да се оправяш Praynig

Ася аз имам втори братовчеди от Поморие и вуйчо,но единия от братовчедите ми почина и сега не съм ходила,беше скандално ,мислеха че е удавен,беше епилептик,незнам чак толкова да е имал врагове за да го удавят,или е получил криза в басейна!Може да си чувала за този случай! Thinking Казваше се Сашо Cry Бог да го прости !
Та Поморие ми е По душа но ми е гадно нещо да ходя и не сме ходили отдаааавна! Tired

# 91
Ели  Joy  Joy   Това със снимките беше Фиона.Тя отдавна не е писала.Играе  Crossing Arms

Ч.Р.Д. на Делфинче!   bouquet

Ние също бяхме в Котел и Жеравна и голям студ брахме.Но пък си изкарахме добре.Също плакахме едната вечер заради зъбите,но пък вече имаме 2 кътника на лице  Wink Даже в колата се приспивахме пак.
Утре снимки че са на др комп.

Нарина наистина че ви върви на вас с Плами тези дни  ooooh!  За теб поне няма да е проблем да спреш да даваш,нали сте с шише.

Ние пък след малко ще ходим на хомеопатката  Grinning че е сополив и му свирят гърдичките.По тела до колкото разбрах е алергична реакция от мазилото за очите.Каза да го спирам.Но аз и имам голямо деверия на нея и знам че ще ни оправи.  Peace

Хайде довечера пак ще се включа.

Бета как върви отбиването при вас?

# 92
Честит рожден ден, ДЕЛФИНЧЕ!
И на мен ми е лошо от вчера. Вирус ли е кво ли незнам, ама съм като парцал.  Дано не се зарази Ева. Свеки си дойде към 4.30  и взе Ева в хола а аз поспах.
Наринка, много ви се насъбра на вас. Оправяй се бързо.

# 93
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=171705
ето и от мен малко снимки от морето

# 94
паролата е gilda

# 95
  • Варна
Здравейте Hug Hug Hug
Не съм влизала два ,три дни.Нямам настроениеда пиша,чувствам се отпаднала,само ми се спи,Дим и той ту дриска,ту не ooooh!,докато му дам всички лекарства и подивявам. Close

Нита
,кръвта за изследването като я вземат тук в болницата,я пускали в някаква центофуга и после веднага я пускаме по Спиди,с някаква специална експресна поръчка.Ще видим живот и здраве в края на седмицата.ама то пак не се знае,че пак дриска,този път е от зъб,лики текат реки,направо незнам докога така Tired
Аз знам че ALL110 е за Лактозна непоносимост.
И такова изследване ще правим.Пак зависи от акото,де.Като стане гъсто тогава Wink
Ели83,страшно сте си изкарали ooooh!
Наринка,дано бързо се оправяш.И Галко и той Hug
И всички болни мами и бебоци Hug Hug Hug  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 96
  • Варна

Честит Рожден Ден,Делфинче!!!
Желая ти ,цялото щастие на земята!

# 97
  • През девет земи в десета
Бетта.тичам по работа,добре,че Цвети посвикна да я оставям при майка ми!Като се прибера, се хваща за панталона ми и не ме изпуска,даже в момента пишем заедно!
Мислех днес да се видим,но пак се замотах и стана късно,утре ако е слънчево може да не ходя на работа и ще ти звънна!Айде ставам,че явно няма да си легне без мен дзвера!

# 98
Пак съм аз.
Бяхме при доки.Капахме в устата няколко капчиции край.Това ще е.Нищо друго няма да давам.
Каза че сме на тоя хал заради АБ за очето.Понеже  подтискал секретът и той слиза надолу.Тече през носът и към  гърдичките.И се започват проблемите.Каза да ги забравя този тип мазила.Аз си знам ама като беше на планина и не можахме да идем при нея  ooooh!

Къде сте всички  Thinking
Работещите вече не се вклювчат...

# 99
Никой няма тва е  Crossing Arms

# 100
Тука съм, но нямам време да пиша. Но чета поне редовно.
Иси, ориентирали сме се за сега към Пловдив. Днес Гергана и майка ми заминават за Пловдив, утре след работа се присъединявам и аз. Ще правим там преглед и после ще решаваме какво да правим. Ако имам нужда от теб, ще ти пиша.   bouquet

Ели, този път ще намеря време да се обадя, ако искаш. Имам ти телефона, дано не си го сменила. Че да взема и аз да се запозная с някоя съфорумка!

ст.г. , много са хубави снимките! Да те питам тези снимки на терасата в Чилингира ли са правени? Това е язовир Антон Ивановци, нали? Колко безсънни нощи сме изкарали на къщичките в язовира!!!! Големи купони бяха, по 3 дни и 3 нощи!!!! Разходки с лодки, водни колела, риболов, плуване, скокове от покрива  ooooh! Искам пак!!!

# 101
Цял преди обяд не можах да вляза в БГ- мамма  Crossing Arms
Сутринта се опитах да напиша няколко реда, но не се получи!
Ванко, получи разстройство от АБ и след като го спрях вчера - днес няма! Абе общо взето сме добре!!  Hug

Ама тази сутрин така ми стана мъчно, чак си поплаках, като тръгвах за работа!  Cry

Чао за сега, болничките да оздравяват  Praynig

# 102
И аз съм тука, но имам работа.
Рени аз ти казах за АБ-то, ама на..

Ели, бая се посмях но и ми поолекна че не съм единствената луда Joy щото и аз ги спретвам подобни колумбийски сериали отвреме навреме. Ама ти много отстъпваш, отпуснала си му края. Аз съм друг случай - все моето да стане. Един път изметках от терасата всичките чинии. По едно време в старата квартира бяхме останали и без чаши, но после се оженихме и ни подариха едни дуралексови, дето не се чупят.

# 103
Здравейте, мацки!  Simple Smile

Отдавна не съм се включвала! Време не ми остава покрай моя пакостник.  ooooh! Не зная как се чувствате в края на деня, но мен краката яко ме болят. Единственото ми сядане е само когато спи за по час и то, ако не съм някъде по работа. Е, поне малко заслабнах - хем умствено, хем физически, хем психически.

Започнахме усилени следобедни разходки без количката. Каби е голям фен - луд умора няма и в 21 ч. вече е готов за приспиване.

В края на този месец ще бъдем кумове на наши приятели и дребния ще бъде естествено шафер.  Laughing Докато му намеря по-официални дрешки, се побърках от обикаляне по магазините. Останаха ни още малко подготовки, но емоциите са на макс!

Тези дни, като дойде свеки да ме отменя, ще пусна малко снимки.

Целувки на всички малки и големи!   bouquet

# 104
Днес ми предложиха нова работа с по-добро заплащане от предишната. Почудихме се с мъжо и  отказах. В интерес на истината не ми се ходи, защото съм се настроила, да си го гледам до две годинки, в краен случай - до пролетта, да тръгне на ясла. И се замислих, че обичам да работя сред много хора, но сега ми е забавно да си го гледам, а като бях бременна си мислех, че ще скучая.
Да ви се похваля - имаме си нови есенни обувки. smile3539 
Бета - продавам я, защото на Калоян вече не му е интересна, не че и преди седеше много в нея. Rolling Eyes
Ели - така е за първолаците. Имам две приятелки, които сега се стягат за 15-ти и е голяма емоция. А албума със снимки за всеки ден до годинка, го правеше Фиона, сигурно вече е готов.
Нани - нищо за генеколожката, другия път ще си настроена още по-добре. Peace
Бо - какъв е този ремонт да ви съборят тавана - ужас?  ooooh! Оправиха ли го вече? Хубаво, че Ванко се оправя. Peace
Нарина - дано бързо да се оправите, вярно много ти дойде този месец. spoko
Ели, mgizdova - готини снимки, хубаво си е на морето. Ние го пропуснахме тази година, но догодина сме там. Sunglasses
Пиги - ние като излезем с мъжо за час, два и като се върнем, Калоян се лепва за мен и няма пускане. Представям си като тръгна на работа какво ще е. Crazy
jorji - живо се интересувам от резултатите при Мустаков, че и аз мисля да правим изследвания при него за лактозна непоносимост.
синео4ка - ти си само за таверна  Party
pearly - голям сладкиш адаша, как подрежда само.   Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт