Златна есен вънка чука , а юлчето все по-смело щъпука

• 13 996
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Иси, камера или фотоапарат имаш предвид?
камера

# 121
Добро утро  Hug

isi_kam kdtdjd e JVC - май така се пишеше, удобното и е че е с хард диск и няма нужда да купуваш постоянно касети. Има 5 часа за запис и когато се напълни, само прехвърляш на ДВД. Мъжо току що ми каза, че когато сме я купили /а това беше преди една година/ струвала 1 200лв. , но сега със сигурност ще е по-ефтина. Нали знаеш как техниката се обезценява бързо бързо!

jorjito браво на вас Peace, че пиете от чаша, а ние още със сламка не знаем как да дръпнем Rolling Eyes

Тиция и мен както Eli83 ме интересува нещо по-подробно за тази изба. Хобито но мъжо са му вината и тяхното производство.  Hug

pepi111 по какъв повод ще ходите до Германия...после чакам снимки...ох, как ми се пътува  Hug

# 122
  • София
Bo, ние със сламка пропихме без "обучение", от лакомийка Laughing Бях си купила шоколадов шеик от McD и му дадох да си близне от сламката, после си пия и си оставям чашата, а малкия я взел и дърпа, та чак бузите му хлътнали Joy
Eli и аз тази година се набутах с едни скъпи бански, които за 1 седмица на морето се съсипаха #Cussing out
Jorito, с удоволствие ще пища повече вече, щото съм на работа и имам възможност, иначе у нас диването не ми дава Party
И на Цецко му тече нослето един ден, ама мама го изкъпа с вряла вода 2 пъти и след това обилно мазане с мас и се оправи, поне засега Praynig
Теглиха ни миналата седмица и сме 10 кг и 80 см, голямо момче goodscale , сложихме и ваксина и добре я понесе.
Ами май това е засега, много усмивки и здрави дечица Hug

# 123
  • София
Не знам как да си променя лентичката и Цецко още си стои на 1 годинка, а и снимки не знам как да кача, абе.....довечера освен да хвана тати да помогне newsm78

# 124
ivka76 Ето тук е описано как да си сложиш или смениш снимките.  Peace 

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825

Ние сме малко мързеливи относно пиенето, до скоро искаше да му се държи шишето, когато пие прав. В леглото няма проблеми...но прав, направо си го мързеше - идва с шишето примен и ми вика "Ъ..ъ..ъ.." Crazy

# 125
Бо намерих нещо може там да са ходили в гугъла се рових,интересно че не знам ма то като си ходим към Хисар кой да ходи в Старосел!Сега ще идем! Peace
http://www.starosel.com/index.php?action=hotel

# 126
Здравейте майчета
Искам да се похваля Цвети проходи, вече прави 10тина малки крачки самичка, пуска се и навън но не е много стабилна. Много е доволна от себе си когато върви е постоянно усмихната.
Дю Вилата в която бяхме се казва Казанова и си права че е до Антон Ивановци, новото име е Въча. Не бяхме обаче доволни защото стаите са много малки а и пътят до девин се оказа много тесен и отчасти в строеж така че вместо 4 останахме там 2 дни.
Болните бебчовци бързо да оздравяват Hug
Забравих да напиша че Цвети пие от бебешка чаша само сок, вода и чай не иска, тях ги давам още от шише с биба тя и така на едно пиене изпива по 10-15мл. Също не мога да и давам шишето да си го държи или поне трябва да я наблюдавам защото глътва малко и после започва да си играе пръска се много голямо удоволствие и доставя да стиска беиберона, а след това трябва да я преобличам.

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 14:34 от st.g

# 127
Здравейте момичета Heart Eyes

Не съм писала от много време и едва ли си спомняте за мен и Дени, но имам едно въпросче към вас. Има ли някое друго юлче освен нас, което да има само 2 зъбчета? Вече много се тревожа. Тя изкара първо зъбче на 11 месеца, 3-4дни след него и второ /отдолу/ и оттогава нищо Sad Чудя се дали и на лекар да не ходим newsm78 Зная,че при всяко дете  е индивидуално, но някак ще съм по-спокойна ако зная, че не сме само ние така  Rolling Eyes

Целувки на всички   love001  love001

# 128
galiq_82, не се притеснявай! Гергана няма все още нито едно предно зъбче. Но пробиха двата предкътника горе в ляво и дясно. Побелели са целите венци, даже и на мястото на кучешките. Наведнъж ли ще го вадим, какво ли?!?  newsm78 Така, че спокойно.

Ели, да ти звънкам ли тези дни да се видим? Пратих ти л.с. с телефона ми.

ст.г., не я знам тази вила. Но жалко, че условията не са били добри!

Хайде приятни дни на всички, заминавам в Пловдив при сестра ми за 6-7 дни.

Hug

# 129
galiq_82 Цвети има 5 пробили зъба но 3 са от последният месец и са само ръбчета, детето на 1 позната майка е родено на 31.07 и преди 1-2 седмици му изби първият зъб. Няма от какво да се притесняваш.

# 130
  • хасково
Ехо , здравейте от мен. Доста сте изписали за няколко дни, та се притеснявах дали ще мога да ви изчета , докато дзверо спи.

Първо : честито зъбчета , честито и на проходилите. Честито на мамите на първолаци , пожелавам само положителни емоции.

Днес ми е 3 ти ден на работа и всяка от тези три сутрини Яница усеща , че ще излизам някъде и като ми се хване за крака и я разнасям  докато се приготвям и някак си успяваме да я излъжем , за да излезна. Баба й казва , че уж била послушна , ама много ме съмнява като я знам каква е дива. Не мога да ви опиша като се върна какво чудо е - вадила дрехи , ровила , мъкнала ,ужас. #Crazy А иначе много се затъжва , като ме види ме гали с двете ръчички и не се отделя известно време от мен.

Събуде се , виждам , че бузата й е посинена. Ще се включа пак по-късно
Чухте ли за този героизъм:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=222388.0

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 15:43 от munka1

# 131
Ох,да се оплача,вече разбирам какво й е на Жорито с това разстройство #CrazyИ двамата с Алекс сме много зле и трябва да ядем само варен ориз със сол,направо вече ще заприличам на китайка Rolling Eyes
Ели,сайтът им е www.starosel.net Наистина е близо до Хисаря,но честно казано Хисаря Ряпа да яде.Хотелската част е разкошна,нещо като" Фенерите" до Габрово, ако сте ходили там?Банята също е страхотна и поне два пъти по-голяма от баните в прехваления Дворец във Велинград,където може да те хване клаустрофобия #2gunfireЦените са също много спортни като за такъв комплекс-60.00 лв спалнята,а има и апартаменти с камина за по-голяма романтика Heart EyesЗа тези,които си падат по подобен род мероприятия,подобно нещо има до Сливен-"Ветровити хълмове" и сме го набелязали за другия месец  car003
Gery to, пробвай да му натопиш бисквитка в кисело мляко,за да свикне с вкуса му и после малко-малко давай повечко и повечко мляко.При нас поне действа,но понякога хлапето наднича в купичката да си търси бисквитката,защото аз акцентирам на млякото

# 132
# 133
  • Варна
Ренка,кво е туй бе душо??? newsm78 Thinking.Проблеми в кухнята ли???

Мунка1,четох го това,чак ме заболя..........Е това е Майка-Героиня Peace
Тиция,ориза що със сол???
Дю,приятно изкарване при сестра ти Hug

# 134
Момичета исках да ви попитам за менюто в детските кухни във вашите градове.Възмутена съм от бургаското и се питах дали навсякъде е така.
Аз нали преди 2 дни записах Мария на кухня, а вече ми се въртят мисли в главата да продължавам на домашно готвено.
Тук четири дена в седмицата се предлага само  пилешко, като основно и супа.Само понеделника е с постно.Десертите са предимно нишестета наблъскани с малко боя и ароматизатор...абе ужас.
Риба, телешко, плодови десерти-за такова нещо само може да се мечтае Confused

Нанче, Ели, в Поморие лятото нистина е разкош, но зимата е по-добре да си намериш другаде убежище.
Ели, не ги познавам хората и за тази трагедия не съм чувала.От Поморие  излязох когато бях на 14 години и кажи-речи познавам само хората от випуска си до 7-ми клас, там.За сметка на това пък разни непознати хора за мен ме спират по улицата и ми рецитират детайли от биографията ми.Много забавна  клюкария е в Поморие Joy

galiq_82, ти човек без зъби виждала ли си? JoyЯяяя, не си вкарвай излишни филми, ще му изникнат зъбки на детенцето Hug

Ето и още нещо за ценители на хубавото вино:
http://www.medovo.com/resort.php?lang=bg

Общи условия

Активация на акаунт