Златна есен вънка чука , а юлчето все по-смело щъпука

• 13 957
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Докато четях ми се мерна някъде, че Ася се е обидила, да не е Асинка, дето ни помагаше с кърменето, че изпуснах няколко темички при местенето в новото жилище newsm78
Ако някой не го мързи да ми каже  Peace

# 271
  • София
Гледам че Ели83 още е тук и реших, че пак ще пиша, за последно, че станах досадна Embarassed
Цецко като имаше разстройство нашата доки каза така- 2 дни на следната диета- ориз,картофи, никакво месо, за пиене лечебна хумана, никакво масло, никакви сокове, вместо вода- чай от шипки и това е, никави кремчета. Дано съм била изчерпателна и най вече да съм била от помощ  Hug

# 272
  • somewhere over the rainbow
Ей, голямо надлъгване пада тук Laughing Няма лошо, хубаво е да се отчита активност Peace

Да почерпя за имения си ден де, по едно коктейлче за всички:

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАЛКИТЕ НИ ИМЕНИЦИ СОФИЯ, ВЯРА И ЛЮБО! Heart Eyes ЧЕСТИТО И НА ПО-ГОЛЕМИТЕ ИМЕНИЦИ!  bouquet

Ето и една любима песничка от мен, по случай празника: http://vbox7.com/play:d433307e

# 273
Що пък надлъгване  newsm78

Песничката си е супер!!!

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 13:03 от bo_slavova

# 274
  • София
Е това забравих днес и ша ма простите, ама пак се включих  Embarassed

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО УСМИВКИ И РАДОСТИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ  Hug  bouquet Hug

# 275
Ели, имаме цял дрян тук в двора и само капе ooooh! Преговаряйте се с мъжо, палете колата и идвайте на гости. Ще си набереш колкото искаш Peace Днес брат ми замина за Пловдив /той там работи/, да бях знаела, да ти пратя по него ooooh!.

Рени, начи от 2-годишна възраст... Confused Еми ще чакаме Crossing Arms

Асе, и нашите зъби никнат съвсем хаотично ooooh! И Дая като Валери на Иси няма долен ляв резец /с 3 зъба е отдолу hahaha/, а има два горни кътника.

Тиция, и за ракията съм чувала различни мнения Thinking Дори и с майка ми имахме спор - веднъж имах висока Т и се намазах само с ракия. Е, свалих я. Ама мамето като разбра, взе да ми пее как загрявала ракията #Cussing out Ама аз съм го чула отнякъде, няма да си го измисля,я Crossing Arms След време бяхме на гости на братовчедите и онова, тяхното детенце /дето ви писах че много боледува/ вдигна висока Т. Там беше и кумът им, който е доктор, хирург. Та той каза - само ракия!!! Майка ми ей така  Shocked, аз доволна Mr. Green Тогава той обясни да не бъркаме Т на кожата /нали при разтривка с ракия се загрява/ с вътрешната, телесната Т. Но и други мнения съм чувала, де. Така, че всеки да решава Peace В нашето семейство оцет с ракия действа Peace

Ивка, Попова говори за конфликта с Асинка, че тогава се е засегнала. А иначе нашето Асе веднъж беше разстроена, че Мимето беше болна, но всичко мина Peace

Майтапя се, бе Wink Нещо ми е лигаво днес ooooh! Иначе много ценни съвети се дават тук Hug

# 276
Нан има впредвид надприказване в случая надпреварване да се отчетеш я със съвет я с друго!
Мерси ви за което!Златни сме когато някпой има нужда от подкрепа и съвет се здружаваме!

Абе Нан как така го държиш да капе, дренката е много полезна,правете мармалад,компот и почваш да продаваш(раздаваш) на закъсали съфорумки!Я да ги съберете и на чай! Crossing Arms

# 277
Абе Нан как така го държиш да капе, дренката е много полезна,правете мармалад,компот и почваш да продаваш(раздаваш) на закъсали съфорумки!Я да ги съберете и на чай! Crossing Arms

Mи е така, нищо не ги правим Confused Вчера цял ден се мотаем с едни праскови - то компоти, то желета ooooh! Преди това смокини правихме, с орехи, ммм. Ама тези дренки не ги ядем, освен за лек, за друго не стават. Да вземем да направим 2-3 компота, да има за дрис Crazy Но пък имаме нар за тая цел и си го сушим Thinking

# 278
Я кажи за нара какво му сушите какво се прави че имам тука 3 вчера си ги взех!

# 279
Честит Имен Ден на всички празнуващи!
А това  е специално за теб Нанче
Hug

За дните рождени нехая -
години не ща да празнувам!
Аз колко остава не зная -
със вятъра в ритъм танцувам.

На времето златната чаша
до устни с възторг аз докосвам,
и пия на глътчици радост,
и мъката в стон аз откъсвам

Защо ли е всичко, и как ли
е съдено днес да ме има?
Какво ли остава и пак ли
е истина недостижима.

Но нека да пием за ВЯРА,
че смисъл изпълва ни дните,
НАДЕЖДА - свещта не догаря
ЛЮБОВ щом изпълва мечтите.

И тъй, до когато ни има
отреденото ще си стане
И за да не стяга ни зима
усмихнат мигът да остане.

Автор:ЕСЕН

# 280
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! GrinningДа са много здрави,весели и щастливи!  Party Time
НАН-благодаря за песента, пиша,докато слушам-Глория Естефан е супер,сега няма такава музика!
По въпроса за разтройството-никъде не видях да се споменават прахчетата СМЕКТА,при нас много помагнаха,2 на ден.И нашия лекар ни каза,че диетата е задължителна-ориз,картофи и да-оризовата вода,но Влади отказваше да я пие. Sick
Иси-сърдят ти се,а?Ами то си е засърдене-все пак за динозаври става въпрос,бе,мамо! Laughing
А малкия какво прави?
На всички желая много хубав,слънчев и празничен ден!

# 281
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАН!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ НАЙ - ОБИЧАНАТА ЖЕНА И ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТТЪРВЕШ, МИЛА , НАДЕЖДА!!! ЦЕЛУВКИ!!!

# 282
  • Варна
На вниманието на всички от Пловдив!!!

Търси се квартира,стая от апартамент,може и с хазяи,по-добре е самостоятелна разбира се.До новата сграда на Пловдивския университет или около центъра,до 120лв.Много ви моля,спешно е за Брат ми се отнася. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ако стане работата,почерпката е от мен Peace

# 283
# 284
  • София
Сега видях,че има нова тема и отивам там.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 16:01 от kris79

Общи условия

Активация на акаунт