Сред усмивки и цветя да посрещнем есента -14

• 35 483
  • 506
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
аз бях чела тук, че трябва да използвам по-възрастна клонка и така направих...
А вместо метално канче аз използвам кутийките от адаптирано мляко Simple Smile Много от тях използвам и за саксийки...
Пак бях чела ( Sunglasses ), че е хубаво в саксията да се слага пирон (аз затова реших та ползвам тези кутии), досега нямам уморено цвете.
Даже напротив- върви им много

# 256
аз бях чела тук, че трябва да използвам по-възрастна клонка и така направих...
А вместо метално канче аз използвам кутийките от адаптирано мляко Simple Smile Много от тях използвам и за саксийки...
Пак бях чела ( Sunglasses ), че е хубаво в саксията да се слага пирон (аз затова реших та ползвам тези кутии), досега нямам уморено цвете.
Даже напротив- върви им много

има някои които обичат по- киселинна почва, но аз си мисля че една теменужка например никога няма да изкара дълго newsm78 а да ви се оплача, моя антуриум въобще не върви на добре Cry

# 257
Здравейте момичета!
Бих искала да ви попитам знаетели защо върховете на листата на Драцената ми съхнат?Къде греша?Благодаря ви   bouquet

# 258
  • София
И аз знам, че съдчето където е потопено листото или клонката, трябва да е тъмно за да пусне по-лесно коренче. Не трябва стъбълцето да се осветява. Peace

# 259
  • София
а за бенджамина, си спомням в работата - някой все късаше клонки и имаше няколко потопени в стъклена чашка до прозореца - екстра им беше ... постоянно имаше с корени и всеки го мързеше да пресажда ... беше лято.

# 260
аz след мног оопити още не съм успяла да zахвана Люляк от клонка и нямам пред жилището люляк а обожавам бял , лилав всякакъв люляк напролет и магнолиите мнопго харесвам .

# 261
Здравейте момичета!
Бих искала да ви попитам знаетели защо върховете на листата на Драцената ми съхнат?Къде греша?Благодаря ви   bouquet

Ако е старо растението е нормално, но иначе може да е липса на влажност в помещението Peace

# 262
за драцената - овлажняваш ли листата с пулверизатор newsm78

иначе бенджамин и аз съм хващала във вода, но едната ми клонка (и то точно на шарения  #Cussing out) изгни #2gunfire чела съм, че трябва да им се сменя водата, но аз все забравям.... другото е да се слага малко въгленче във водата, за да не загниват коренчетата  Peace

# 263
за драцената - овлажняваш ли листата с пулверизатор newsm78

иначе бенджамин и аз съм хващала във вода, но едната ми клонка (и то точно на шарения  #Cussing out) изгни #2gunfire чела съм, че трябва да им се сменя водата, но аз все забравям.... другото е да се слага малко въгленче във водата, за да не загниват коренчетата  Peace

това с въглените не съм го пробвала, и моя загн, хем сменях водата newsm78

# 264
мисля, че Нели-чародейка го каза тук във форума Blush, но съм го ичела някъде Rolling Eyes

# 265
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Много ми се иска да засадя пред блока божур, но от тези кичестите.
Някой да има и да знае кога е подходящо време за засаждане?

# 266

Надявам се това - http://www.inkaflower.com/forum/viewtopic.php?t=241 да ти свърши работа като инфо Peace

# 267
на мен са ми каzвали, че не трябва да се пипа и да се вади, не трябва да се сменя водата , а само да се долива по малко  newsm78

# 268
на мен са ми каzвали, че не трябва да се пипа и да се вади, не трябва да се сменя водата , а само да се долива по малко  newsm78

ели, защо не се регистрираш за да и е по- лесно да пишеш Hug

а аз да те питам бананите да ги пресаждам ли??

# 269
zащтоо имам мног оработа, а форума е голяма краста. Ако се регистрирам не мога да се овладея  Confused
така поне имам спирачки  Wink но ми е мног оинтересна темата с цветята.

Общи условия

Активация на акаунт