Гледахте ли за извънземното същество в Аспарухово?

• 17 446
  • 186
  •   1
Отговори
# 75
И според мен е монтаж, прилича на плашило. Shocked Ако е истинко бррррррррр. Outta Joint

Това е по-симпатично пък. Crossing Arms

# 76
Това за Зоро ме разби между другото. Joy Joy

# 77
Днес четох за някакво извънземно в някаква циганска махала. Ромите с бухалки, ножове бяха готови да го омажат  Laughing
Аййй, а наааа, ногу страшнуууу  Joy hahaha

# 78
  • Кори Селести
Е ти смяташ ли, че е истина? newsm78

А защо да не е?
Да си припомним, че навремето са се смеели (меко казано) на хората, които са вярвали че Земята е кръгла.

# 79
  Интересно защо съществото от видеото е кръстено НЛО като не лети  newsm78
  Другото пък не може да е онова от циганската махала, защото е много бяло, пък тяхното беше черно.

барабалекс е права, крайно време е някой от варненския регион да се заеме с разследване на случката, та да си изясним ситуацията, все пак форума е сила.

Ако няма навити, ще съберем всичко написано в пресата ще го анлизираме, изтълкуваме и пак ще сме наясно, все пак форума е сила.

Реза знае нещо, тя има парцел на Луната и е на ти с извън Земните подробности, тя казва да внимаваме, изплаших се.

# 80
  • Cофия

А защо да не е?
Да си припомним, че навремето са се смеели (меко казано) на хората, които са вярвали че Земята е кръгла.

Не не , аз не отричам че ги има, и че 100% не сме сами на света, ама това специално ми изглежда смешно, нагласено ми е някак си  Peace

# 81
  • София

А защо да не е?

А, не така, моля, аз още им се смея на тия - Земята не е кръгла Naughty

# 82
Монтаж или не, важното е ромите да се плашат, да не щъкат много нощем за железа и багаж насам-натам и от стрес да не се размножават много често Crossing Arms

# 83
  • Кори Селести
това специално ми изглежда смешно, нагласено ми е някак си  Peace

Птицечовка виждала ли си?

# 84
  • София

А защо да не е?

Не не , аз не отричам че ги има, и че 100% не сме сами на света, ама това специално ми изглежда смешно, нагласено ми е някак си  Peace

Абе т'ва е мега таш*к, бе, супер е забавно.
Може скоро да се окаже, че е Банго Васил, слезнал на Земята, чакай развитието на нещата Mr. Green

# 85
  • София
Монтаж или не, важното е ромите да се плашат, да не щъкат много нощем за железа и багаж насам-натам и от стрес да не се размножават много често Crossing Arms

Как, бе - още повече ще се размножат, тамън да има повече булки за продан, че тоя пришълец е дошъл само на разузнаване, скоро ще дойдат и другите мераклии, да видиш ти тогаз от таз кръстоска какво чудо ще се пръкне - хвъркати роми - нинджи, с лазерни очи и живеещи по дърветата....

# 86
Това същество е мъдро , по махалите на циганите никой няма да го закача, ако се беше появило в центъра на София щеше да види какво е гостоприемство .  Ромите пък си имат тема на разговор ,  денят им е дълъг и  друго е да си имаш тема на разговор . В същото време властите са доволни , както някой спомена това е нещо като операция Респект в цигански вариант . Идеално решение за всички , да видим сега кой от кандидатите за кмет на Варна ще го пипне пръв .

# 87
  • Откъм Варната
Ха веселба, ми то като обикаля само за ромски девойки нема да се плашим тогаз

# 88
Службите го хванаха и в момента му чупят каската в мазето на Цомба у Симеоново. Цомба е американски агент у нас - не случайно прилича на няква от Бейуоч, баце. Говоря ви за цепелините.

# 89
  • София
Жоро пак е сред нас!!!
А после някои се съмняват в пришествието....

Общи условия

Активация на акаунт