indian summer или циганско лято по американски 25

• 14 019
  • 328
  •   1
Отговори
# 240
Мацки, толкова съм изморена, че направо едвам гледам...
Просто се претрепах тези няколко дни, Калин утре тръгва на училище и аз до сега лепих етикети на дрехите.  Rolling Eyes Гостите току-що си заминаха, повече от половината торта остана...
Ще пусна снимки като дойда на себе си, дано и Калин утре е ОК! Във вторник ми е шофьорския изпит, стискайте ми палци, че трябва 100% да го взема!!!
Даже не успях да прочета какво сте писали...само видях, че Пумпал още не е родила и се зарадвах, дано да си издържиш до термина!!!
Отивам да се бухна в леглото...

# 241
Tandoori ,точно си мислех днес да те питам,дали ди готова за 11-ти:) ще стискам палци.
Той да не би да носеше възглавничката с пръстените, че е такъв издокаран бил за сватбата?
И още един глас и от мен да видим И майка му, да.  Whistling
Не,не е носил пръстените...просто ей така,на сватба,като на сватба:) Майка му сега си разглежда снимките...и понеже аз в повечето случаи снимам,та ме няма на нито една снимка сама  Rolling Eyes сега ако съумея да се "изрежа" от някоя обща,ще покажа.....
 А,бритни  ooooh! незнам какво да напиша....

П.П. 'айде,кой видял,видял...след няколко часа развалям линка  Mr. Green
 И не ме яжте за фона...ако бях обърнала внимание,никога нямаше да го избера за такъв, хихих...чак сега на снимките забелязвам "креватните" рисунки по стената  Laughing

А,ето тук да видите,как тази вулгарница(нагла джуеса) Сара С. "разби" Парис  hahaha

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 13:55 от ТинаХрис

# 242
ядосвате ме...  Crossing Arms... ама сериозно... какво значи да изчакам ПОНЕ 2 седмици да родя... някой да е забелязал лентичката какво показва... и това според видеозон, според последната менструация съм даже и с по-ранен термин (11 дни ту гоу)

Природата - мриродата - ако чакахме само на природата, и бездетните двойки щяха да са доста повечко, и ранните раждания - също. Стига вече с тоя "природен" довод, дайте малко кураж, че спирам да пиша и ви оставям в неведение, докато не ми минат и предродилната и следродилната депресия  newsm49

# 243
Брех, че лоша.  Laughing
Хубаво, хайде, аз ти стискам палци да пристига Н-чо бързо. Да не кажеш после, че не съм те подкрепяла. Laughing

# 244
Мацки, минавам само да се запиша. Гостите си отидоха днес и аз до сега оправях, та съм и аз гроги.
Утре ще се изкажа повече Mr. Green.
Лека нощ!

# 245
ядосвате ме...  Crossing Arms... ама сериозно... какво значи да изчакам ПОНЕ 2 седмици да родя... някой да е забелязал лентичката какво показва... и това според видеозон, според последната менструация съм даже и с по-ранен термин (11 дни ту гоу)

Природата - мриродата - ако чакахме само на природата, и бездетните двойки щяха да са доста повечко, и ранните раждания - също. Стига вече с тоя "природен" довод, дайте малко кураж, че спирам да пиша и ви оставям в неведение, докато не ми минат и предродилната и следродилната депресия  newsm49

добавям - амаха-а-а-а!

# 246
Джено, много си се разлютила тая вечер  Laughing Да не те пратим обратно на работа да разтовариш малко енергия. Аз ти казах, дай двете седмици на мен  Wink Да не станем на кълбета  Laughing

Тандури  Hug Поне тортите са станали ВЪРХА, знаем те тебе!!! Успех на Калин утре  Peace Ще е най-хубавото и спретнато дете  Grinning Дано му хареса и да се радва. Стискам палците и на краката за теб, поне това мога като лежа! А, бебето и то, даде сигнал с трептящ ритник  Laughing

Тина, много ми хареса роклята ти.

# 247
Аз в крайна сметка не успях да си легна... Confused
Пускам ви снимки на тортата, от РД-то утре...Заедно с местенето тази седмица + подготовката за училище, пренареждането и изчистването от ненужни неща на гардеробите, направо ми се взе здравенцето!
За късмет вчера беше толкова горещо при нас, че направо айсинга ми се топеше в ръцете при работещ климатик,че и сърцата правих на ръка, защото не си купих формичка, едвам я направих тази торта Sad !

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 08:25 от Tandoori

# 248
ех, успокоихме се всички - най-после видяхме и Тина Mr. Green

Тандури, както винаги - нямам думи. Успех на детенцето утре.
Както виждаш и аз не спя още, че и не се очертава скоро да легна Sad, и аз като Джена доработвам.

# 249
Мерси , Бистра!!!

Тина, супер мацка си!!!  Hug

# 250
РАЗКОШ!
Невероятно как си направила долния пласт, прилича на дантела. Харесва ми как си избрала да декорираш всеки пласт, така че окото се движи нагоре надолу и за да открие детайлите, без да бъде претрупано, а напротив много стилно. Много е хубава! Трябва да отвориш бизнес за хай енд торти. Аз не зная да се продават някъде такива красоти.

# 251
РАЗКОШ!
Невероятно как си направила долния пласт, прилича на дантела. Харесва ми как си избрала да декорираш всеки пласт, така че окото се движи нагоре надолу и за да открие детайлите, без да бъде претрупано, а напротив много стилно. Много е хубава! Трябва да отвориш бизнес за хай енд торти. Аз не зная да се продават някъде такива красоти.

Истината е, че не можа да стане точно както исках, защото беше адски горещо...направо фондана стана като ластик, както казах и айсинга се топеше. Слагах във фризера на всеки 5 мин..беше 90 градуса и ужасна влага!
Идеята беше да е с много по финна "дантела" на най-долния пласт, но от топлото просто не стана, не съхнеше бързо и така.
Трябваше да представлява едновремешна рокля , най-долния пласт най-ярък, средния да е като блуза от рязана дантела и най-горния просто с лек дантелен кант " около врата".
Колко го докарах не знам, ама аз лично имам какво да желая повече от себе си... Confused А пък колко ядове брах със снимането! Цветът е много специфичен, много бледо лилаво, обаче моят апарат го хваща като синьо! На живо цветовете бяха пъти по-хубави и тъмното на долния блат не беше толкова синкаво...ама какво да се прави.  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 08:39 от Tandoori

# 252
Получило се е, виж че нещо хванах от идеята. Само ти знаеш кое не се е получило. Но наистина си се измъчила. Най-трудно се работи, когато си под стрес и нещата знаеш как да ги направиш, но не стават. Е, ние няма да разберем.

Снимай я утре на светло. Наистина излязла е синя. Фотошоп ползваш ли? Той помага най-много  Wink Ако искаш прати оригинала насам, ще ти я направя ярко червена ако искаш  Grinning

# 253
Тандурка, тортата е прекрасна!

Сега я погледнах Бритни - ми тя от доста време не е изглеждала толкова добре. Е, има още 5-6 кила да качи, за да достигне моя сексапил, но и така не е зле.  Joy

Пък аз ви пращам да се посмеете на интересния отговор на въпроса "Why so many Americans can't find the U. S. on a map?", даден от някаква американска миска. Паднах!

http://www.youtube.com/watch?v=tXRUbJ87abc&mode=related&search=

# 254
Тандури, я стига си приказвала врели нелипели, ако обичаш.  Crossing Arms
Не била станала тортата, както трябвало, да, бе, добре. Аз ако направя такава торта и най- вече успея да я украся така, сама ще ида да се номинирам за Тортов Оскар или ще си подам резюмето за главен помощник при Марта Стюърт.

Няма такава торта просто, а това че си я направила сам сама, в обикновена домашна обстаковка, е просто...  Shocked  bouquet   bouquet
Ако знаеш на мен как ми трябва точно една такава торта идната неделя, ама си е абсолютна утопия да се самозалъжа и за секунда даже, че мога да изпълня подобен шедьовър.

Успех на Калин!   bouquet
А за какво местене говориш, аз нещо да не съм пропуснала?  newsm78

Тина, смили  се над рано заспалите в 11:30 и изпусналите ВАЖНИЯ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ, молим ти се, пусни за кратко, още веднъж, ако може.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт