indian summer или циганско лято по американски 25

• 14 015
  • 328
  •   1
Отговори
# 255

Тандури,ти срам нямаш  Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 19:14 от ТинаХрис

# 256
Dжена,за стимулиране на раждане-патладжани,ходене ,  пране наведен над леген и секс; сега според книгите трябва да нестваш и да си мила,отнесена,замечтано-романтична,а не сърдеща се на другаря съфорумец който само доброто ви мисли ..
*
Честит 1 учебен ден на Калин! Мен туй много ме вълнуваше,странно е малкото ти голямо дете да е вече ученик..А торта с моливи и тетрадки?

# 257

А торта с моливи и тетрадки?

А де? Тандури ти си!

# 258
Стига й набивахте чивии...омръзна ми да точа лиги тук ...че и очите ми изтичат при такива гледки...а как ми се свива душичката,като си давам сметка,че аз таквоз чудо не мога да сътворя  Rolling Eyes
  Тандури,като пост-ваш снимки,пиши Рейтед Т (Тина демек)  Mr. Green

# 259
Дженна....аз съм с тебе wavey   ,айде да излиза Н-чо ,момченцата и без това са по силнички и големки,според мен се е опекъл вече.Хапвай много ананас-това знам аз  Hug

Тандурка....просто нямам думи,смаяна съм-такава красота си сътворила -възхощавам ти се на умението и на нервите,за нервите казвам не за отделеното време ами за това че знаеш че гости ще имаш и си притисната от времето за тях,аз сигурно ще изкукам. Hands Clap

За Бритни...не знам какво очаквахте,не съм виждала нищо по добро от това което тя представи вчера  33uu  ,точно в нейн стил-песничката и много монотонна  обаче сигурно затова ни отегчи   Tired
А за Сара...мене пък много ме накефи като го каза това на Парис hahaha,някой трябва да  натрива носа на това момиченце.За Бритни също нямам симпатии,срамота е какво прави с живота си и децата си,има толкова много каузи с които може да попълни празнотите. no

Тинаааааа. ....не съм видяла снимката,не е честно   Dizzy Face

# 260
ТХ, хвърлих едно учо, може да затриваш линка вече, ако искаш.  Simple Smile
Много хубава майка му на малкия сватбар бе, а и млада, че и слаба- абе въобще супер!
И с красива рокля и прическа също- чудна си, браво!   bouquet

Тандури, не ги слушай, я вземи си почини малко.  Sunglasses

Вики, бързо, линкът е още там, погледни по- долу.  Laughing

# 261
victoria ...има я снимката още ...ще е там за кратко...няколко поста назад
 Тази Сара,така е да,трябва някой да й казва на Парис....гледала съм много нейни стенд ъп...ама много нагла ве  hahaha
Джена,като на Приятели...хихи...спомняш ли си?
 Пумпал ,разпиши се в темата...нали обеща,всеки ден.....

О,MrsG,дааарлин',благодаря...млада ..ахахааа(с дрезгав глас,нал' тъй)...в края на мес.33 лазарника  Rolling Eyes

# 262
Тина...
Аме Не .....видях аз къде да кликна -на  "айде"-то -обаче не ми се отваря нищо -а адреса който се изписва е само това - http://ht/-  newsm78

# 263
Много е крейзи тая Сара Силверман, и аз съм и фенка. Гледам и шоуто по Комеди Сентрал от време на време като се сетя.

# 264
Нагла,нагла джуеса,нали Бистра....тя май е съпруга на Джими Кимел(или бъркам)....

# 265
Днес ще е eventful day - в 5 следобед ще ми кажат колко ще ми се качи заплатата (моля ви, дружно стискайте палци  newsm17) а в 6 часа си направи най-сетне среща с педиатъра. Ако имате някакъв suggestion какво да попитам, пишете ми, аз съм тука и чета.

Тандури, не знам, сигурно се изтърках да повтарям, но аз съм гледала много списания за торти покрай сватбата ми, и такива красоти, като това, което правиш не съм виждала... наистина... клише стана, ама е така... амбицираш ме да се науча и аз, но то и ръка си трябва. Ще трябва да те поразпитам по-подробно някой ден за чалъмите, мераклия съм.

Тина, къде е цигарето, бря??? А посребрените коси????  Joy Страшна мацка се извъди наш'та Тина, ей...

Анет, отивам да кажа на мъжа да мята патладжаните за кьопоолу - това брои ли се? И ананас мисля да хапвам... И много разходки...
снощи след разходката едни менструални болчици се появиха, и даже междукрачието ме заболя и аха аха да родя...и утихнаха.
Днес пак ме боли... ама гърба.  Crossing Arms

Ще се похваля следобеда да ви кажа дали сте стискали силно палци като видя колко ще ме компенсират за следващата година...  Crazy

# 266
Момичета, много сте мили! Heart Eyes Благодаря и за пожеланията за Калин  Hug
Аз днеска му дръпнах едно каране и паркиране докато беше на училище, така се притеснявам за утре...
Анет, вярно, че беше много вълнуващо днес като го изпратихме, направо още не мога да асимилирам, че е голямо момче ! Ще пусна снимки по-нататък , днеска едва ли ще е. Торта с книжки и моливи за следващия РД Simple Smile Ще се разболеят от диабет иначе! Сега и прощъпалника на Ели ни чака, после хлапето на приятелката ми има РД, после тя пък ражда..направо не ми се мисли! ooooh!

Виктория  Hug Heart Eyes

MrsG, аз съм съгласна да трампим торта за снимки, ама пусто е си наблизо.. Sad

Я кажете какво са казали за Парис?

Джена, по-нататък ако имам сили ще ти пусна въпросчета за педиатъра..

Пумпал, аз ФШ ползвам, ама съм толкова гробясала, че хич не ми остана време.. Cry

# 267
Тина....видях го и това "за заспалите" ама помислих че е  музикален поздрав и го подминах в бързината да изчета .  Как си се изрязала от кадър само  Laughing ....много си готина с това роклЕ ,приятно ми е да се запознаем визуално  friendship

# 268
Тандурче, ще го измислим, аз нали съм ти казвала, че честичко прескачам до Пенсилвания, аз и там торта мога да ям, да не мислиш, а пък аз без камерата си никъде не отивам, така че... Simple Smile

Вики, сега ти видях подписа- благородно завиждам, и аз искам ваканция (!!!), а вие с Елла ли ще сте или без?

А кой търсеше дрехи за бременни, ето още един линк,  беше ми днес в емайла:

http://www.babystyle.com/content/cadeau/main.asp?siteid=h940_NCR … ullivan@yahoo.com

# 269
Джена,аз се утрепах и с 2та да ям това
http://www.foodnetwork.com/food/recipes/recipe/0,1977,FOOD_9936_23525,00.html
от мен и от ресторант правено; със Стефан вървях 3 мили в деня преди да го индуцират..като не ще и не ще..

за педс интревюта има въпросници онлайн,тип
http://www.babycenter.com/0_pediatrician-family-doctor-interview … AdInfo%40145ab286

виж дали има много чакащи,удобен паркинг,събота работят ли

Общи условия

Активация на акаунт