Мънички завездички, през ДЕКЕМВРИ ще си гушнем всички!

• 16 402
  • 287
  •   2
Отговори
# 180
Весел празник на рожденничката и от мен. Много любов и късмет, както и здраво бебенце през декември.  ura
Иве, добре дошла, липсваше ни.
как сте днес момичета, май имаше проблеми със сървъра. Затова ли сте толкова мълчаливи newsm78

# 181
  • София
Бебобо, ЧРД и от мен! Желая ти много щастие, здраве, пари и едно послушно и умничко бебоче!

Да, форумът беше развален, та затова никой не е писал.

Някой може ли да ми каже какво става с Розичката и Калинуча?

# 182
значи проблема не е бил в "моя телевизор" Thinking сутринта се опитах да пратя един пост, но не стана, така й не можах да вляза цяла заран...добре, че вече всичко е ок... Peace
честит рожден ден на бебобо, с пожелания за всичко най-хубаво, здраве, много любов и едно прекрасно бебе Hug
аз да ви се похваля...сложихме дограмата миналата седмица - много ни е хубава Crazy и сега мъж ми подмазва врати и прозорци ooooh!, лека-полека ще стане...
аз също имам такива дребни кожни израстъци, най-вече по врата, но как ли ще изчезнат след това Thinking
Валка, страхотни са тези търлъчки, а и пеленката е суупер...браво мами Hug
ние все още нищо не сме купували, не че и тук има голям избор, но може би по-нататък ще се ходи нанякъде...предстоящото изложение в края на октомври е добра идея да се посети, но по всяка вероятност ще пратя сестра ми...
направих промените, ако все пак нещо съм пропуснала - "свиркайте" Wink
лек и спокоен ден от мен  bouquet

# 183
Здравейте!  Hug

Ей, че пак сте изписали едни фермани  Mr. Green Аз отдавна не съм влизала във форума, отдадохме се на активно планинарство през последните седмици, докато все още мога- времето си върви и скоро няма да бъда толкова лесно подвижна, за да се чеплензя по върхове, гори и пещери (в рамките на разумното, разбира се, предвид положението ми) Догодина пак, живот и здраве!  Whistling
Но във всеки случай много ми липсвахте  Hug и много четене съм пропуснала!

bebobo, честит рожден ден! И аз се присъединявам към пожеланията за много здраве и дълъг и щастлив живот!  smile3525

И също така  welcome на новоприсъединилите се мами!

Аз нямам с какво особено да се похваля- бебето е добре по последни данни. Ох, как да няма бе- има, ИМА!!! Вече сме с главата надолу и в позиция за нормално раждане!  newsm44  Време беше вече да се обърне, сега дано си остане така докрая! То от ден на ден пространството му намалява и няма място вече за драстични лупинги, ама знае ли човек... На мен ми остава само да се надявам така да му е удобно (макар че, как може да му е удобно на човек да седи с главата надолу толкова време, незнам...) Иначе си отговаря абсолютно точно на седмиците- явно се е метнал на баща си- точен и организиран до последната подробност! Аз май бях споменала, че според мен и ще прилича на него и при това положение от мен какво ще вземе - не е ясно! Само да се роди живо и здраво, другото са подробности!  Grinning

Хайде, лек и хубав ден ви пожелавам, пък аз като попрочета пропуснатото, може пак да намина!  Wink

# 184
  • Варна
Bebobo, честит празник! желая ти много здраве и едно здраво бебче през декември!   bouquet   bouquet   bouquet
Борияна, не му мисли много, аз също много се натоварих като се случи с мен нещо подобно, но в крайна сметки си казах, че има само едно важно нещо за мен в момента и това е бебчо. Живот и здраве след година-две ще си намерим дори по-хубава работа, сигурна съм!

# 185
bebobo, честит рожден ден! Весел празник и само приятни емоции занапред!

# 186
  • София
Момичета, проверих си всички резултати от всичко най-сетне. Няма никакъв проблем! Mr. Green

# 187
  • Габрово
Здравейте, мами! Честито на рожденничката и от мен  bouquet
Мързи ме нещо да пиша, но искам да ви пусна един линк да се накефите на сладки бебета. Това е фотошопски конкурс за колажи и има страшни сладурковци Heart Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=222186.0;topicseen

# 188
Честит рожден ден Бебобо  bouquet Всичко най-хубаво ти пожелавам и здраво бебе през декември Hug
Момичета, май пак ще вали...те си казаха хората де...ех как ми се ще да е хубаво това време...къде отидоха прогнозите за сух и топъл септември и октомври... newsm78
Аз изобщо не съм на вълна пазаруване за бебето....след като бях още в третия месец и купих количка сега съм се кротнала...може би последния момент ще купя нови шишета и биби и това ще е, а и комплект за изписване.....
Клер поздравления за резултатите!!!
Хубав ден на всички  bouquet

# 189
  • София
Гледам, че сутринта пак е имало проблем с форума. Нещо много започнаха да зачестяват. Често се случва по нощите да не работи - тази нощ около 1 до 2.30, миналата нощ по някое време, преди 3-4 дни в ранната утрин от 4 до към 7. Хм...  newsm78
Иначе от всичко, което четох като дългосрочни прогнози на метеоролозите ни чака хладен септември, дъждовен и студен октомври и снежна зима, която ще започне към средата на ноември. Спомням си при предната бременност преди 6 години в края на октомври застудя ужасно много и още ноември падна първия сняг. Аз също паднах, но няколко пъти по снега и до февруари не си показах носа навън. Ама бебчо си беше вътре и на топло, а сега ще трябва да се гледаме в люти зимни условия. Може пък да е за добро и да го закалим от малко
Сетих се, че точно преди 6 години малката ми прорита за първи път. Помня го, защото се явявах по изпити и се бях замислила когато го усетих. Това стана в 14.00 ч., а към 16.00 паднаха кулите-близнаци. Тогава си викахме - малката прорита и гледай какво се случи, пък представяш ли си какво ще стане като се роди. Доста черен и неподходящ хумор, ама...
Иначе и аз нищичко не съм пазарувала. Много ми се иска, заглеждам се по разни сладки бебешорски дрешки, ама пустите суеверия явно ме впечатлявт повече отколкото си признавам.

# 190
  • София
Здравейте, момичета! Ето ме и мен! Позагубила съм се тия дни, вярно, ама съм в сесия и направо не знам къде се намирам вече... Сега докато ви изчета и то цял час мина.
И аз както беше казала по-напред някоя от вас, само списъци си правя и набелязвам разни неща, ама до там! Като изключим едно бебешко одеалце, нищо друго не съм купувала. Тази Бебемания хубаво, ама чак края на октомври, ех...! Ще я посетим, де, то се знае.
Ох, днес мойта беба се кротна малко, че в последните дни просто ме побъркваше, само да седна или да полегна за малко и почваше пълна програма! Направо си гледах корема ей така  #Crazy Горкото, и то сигурно се умори вече от четене на Право... ooooh!
Ами, хайде толкоз засега от мен и до скоро!

# 191
Честито на рожденичката!!! newsm51
Радвам се ,че доста от мамите се завърнаха.
Ние през уикенда слагахме ламинат с мъжа ми-какво бачкане падна само.Сега обаче не можем да се нарадваме на новия си дом.Аз естествено от началото на седмицата само ходя с парцалите в ръка и чистя,но пък ми е приятно най-после да се грижа за собствения си дом.
Отивам вече да полегна,че малкия звяр скоро ще се завърне от училище и ще иска внимание.
Прегръдки на всички.

# 192
Момичета аз потеглям за два дни до София ,да видим какво ще каже професора относно моята плацента. Стискайте палци да е фалшива тревога и всичко да мине бързо ,за да може и бебчо да си дойде с термина. Малко в повече ще ми дойде това друсане по пътищата ама нямам избор.
Чао ви и  Hug

# 193
Дари, стискаме палци всичко да е наред!

# 194
  • Sofia
И аз стискам палци всичко да е наред!  fingerscrossed
честит рожден ден Бебооо! и най най сладкото беб през декември!  newsm67

оффф аз продължавам да ям като разпрана!  newsm22 уж не съм гладна а само нещо гъча и като се замисля колко много съм изяла ми става лошо.... добре че петък вече съм на работа та да спра с тва ядене!

имали някои прества коя фирма взима найевтино за доставки от САЩ?

Общи условия

Активация на акаунт