И във Видин есен наближава, пак студено ще ни става - 9 част

• 18 036
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • някъде
Аничка си има сладко малко момиченце, което вече е на около 10-тина дни- казва се Фабияна!  Hug baby_neutral

# 211
  • Видин
Честита да и е малката принцеска. Много да я радва

# 212
ето я и нея:

# 213
Честита принцеса на Аничка  bouquetДа й е жива и здрава Hug

Това животинче си има клетка,ама си го пускам да си се разхожда на воля.Днес вече се чувства като у дома си и дава да я галим....А моя мъж много и се кефи,макър че не го показва Mr. GreenХойка си на сам на там,а вече провери и прегледа кви дискове има на бюрото JoyСамо дето Люби е циция и не и дава да си играе с топчиците,щот били негови Twisted Evil

# 214
  • някъде
само внимателно да не я настъпите Mr. Green

# 215
Честита рожба на Аничка, да й е жива и здрава   bouquet
Йо, много е сладко това животинче. На мен ми прилича на кръстоска между заек и мишка, но с опашка на катерица  Crazy
Какво яде?

# 216
  • Видин
Йо, много е сладко животното. Горкото! Представям си какво го чака като Люби започне да го мачка Mr. Green
Ето малко снимки от преди малко Hug http://www.snimka.bg/album.php?album_id=181770&photo=6

Последна редакция: нд, 28 окт 2007, 15:34 от Niya_Petrova

# 217
Яде царевица,сено,и някакви гранули...Опитва се да ми бръсти цветята Mr. Greenявно усеща 4е не ги обичам,ама гледам да не е до тях и да яде,4е може да умре...Люби не може да я хване,щот тя като го види и вклю4ва турбото JoyИначе я храни от ръцете си и тя като си вземе гранулката отива на друго място да я хапва и после се връща при него за още Crazy
Ния  Hug

# 218
Честита дъщеря на Аничка  bouquet Hug
Йо, направо ме уби с това животно, нещо ви липсва на вас, ама не е чинчила Mr. Green  Twisted Evil Иначе си представям какъв купон е у вас Mr. Green
Добре дошла на Куши Hug

# 219
А не на мен ве4е нищо не ми липсва,люби си има сестричка CrazyНа теб ти липсваше,щот твоята кукла е кротка,а на мен втори дивак не ми трябва #Crazy

# 220
  • някъде
А не на мен ве4е нищо не ми липсва,люби си има сестричка CrazyНа теб ти липсваше,щот твоята кукла е кротка,а на мен втори дивак не ми трябва #Crazy
ще видим, ще видим Mr. Green

# 221
  • Видин
Как сте днес момичета?
ще видим, ще видим Mr. Green
Аз лично искам второ и то да не е много голяма разликата Rolling Eyes Party
Утре ще ходим да си бием втората ваксина. Дано всичко да мине гладко Praynig Praynig Praynig

# 222
  • някъде
Утре ще ходим да си бием втората ваксина. Дано всичко да мине гладко Praynig Praynig Praynig
Ще те питам като стане на годинка Mr. Green

# 223
  • ВИДИН, 10 км след края на света

каква ваксина ще си слагате, от касата ли дето я дават?

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 19:20 от Kushii

# 224
  • някъде

каква ваксина ще си слагате, от касата ли дето я дават?
Питай Ния, не мен Peace Wink

Общи условия

Активация на акаунт