И във Видин есен наближава, пак студено ще ни става - 9 част

• 18 051
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • някъде
Добре дошла, Кушии! Hug Ако искаш разкажи нещо повече за теб Rolling Eyes

# 196
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ми какво да кажа, на 28 години съм, историк по образование, технически секретар във Водстрой-АД по неволя, сега по майчинство. преди месец и нещо ме резнаха в нашата хубава болница и сега си имам бебче. с ужасна коса и недоспала. мечтая да си намеря 5 свободни часа за фризьoр и бебо да почне да яде на повече от 3 часа Simple Smile

# 197
Добре дошла Kushii  Hug
Напълно те разбирам (както предполагам и всички мами тук)
Когато се подстригах и боядисах и си облякох що годе нормални дрехи беше голяяяяяяяяяям кеф  Laughing
Малкият е голям бонбон  Simple Smile

# 198
  • UK
здравейте!
бре имало и мами от видин в интернет пространството, къде съм гледала 9 месеца Simple Smile

Ааааааааа още един Валентин  Party ама те всички големи красавци  Joy Heart Eyes
 Моя Валко е на половина Видинчанин така че  Peace  bouquet Добре дошла  Hug

# 199
 Hugутре  ще пиша че излизам Hug

# 200
  • Видин
Добре дошла на мама Кушии  bouquet. Редовния ми въпрос е къде живееш? Hug
Леле, така много ми харесва като има голямо раздвижване в темичката ни Heart Eyes

# 201
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Добре дошла на мама Кушии  bouquet. Редовния ми въпрос е къде живееш? Hug

в калето живея, и двата ми дома са тук,  мама и тате до Джокондата дето беше, аз и мъжо сме до баба Вида

# 202
Здравейте мами Simple Smile
Не съм влизала от камара време та сега реших да видя как сте и как са бебоците Simple Smile
Лелееееееееее Ренииииии Simple Smile честито мацка  Heart Eyes пожелавам ти неусетни 9 месеца Simple Smile  Hug
Добре дошла Kushii  Hug

Мале аз съм като паднала от марс - такова раздвижване има в тази тема... Simple Smile назад съм с инфотооо  newsm78

Последна редакция: сб, 27 окт 2007, 18:40 от pebble

# 203
Добре дошла на Куши  bouquet
Ей да ви се похваля имаме си бебенце на 7 месеца и както казва Люби,има си сестричка JoyДнес си взех една чинчила Mr. GreenУтре ще я снимам и ще ви я покажа,очакваше се мъжо да ме гръмне,че от кога го връткам да вземем,а той вика 4е ще ме изгони,ама елате да видите сега как вика на Люби да я остави на мира,че спи hahaha JoyОбаче моя син и взима играчките и не и ги дава Rolling Eyes

# 204
  • някъде
какво е чинчила newsm78

# 205
Някакво животно ще да е, ама какво  newsm78

# 206
  • някъде
Някакво животно ще да е, ама какво  newsm78
това го разбрах и аз Laughing

# 207
по-късно ще кача снимки да я видите,подобно на катерица,ама на мен ми се струва умален вариянт на кенгуру,защото така скачааааааа Joy hahaha

# 208
  • някъде
по-късно ще кача снимки да я видите,подобно на катерица,ама на мен ми се струва умален вариянт на кенгуру,защото така скачааааааа Joy hahaha
и къде го държите това чудо- в клетка или свободно се движи из стаите

# 209
  • Видин
Леле много ми харесва така. С риск да се потретя, ми харесва така да се раздвижва темичката. А ако всички влизаме и си пишем редовно, ще ни трябва нова тема. И без това заглавието на тази не е вече актуално. Какво ще кажете?
А какво стана с Аничка. Би трябвало да е родила вече. Не е писала. Чакаме включване Hug
Йо, честита ти придобивка.

Общи условия

Активация на акаунт