И във Видин есен наближава, пак студено ще ни става - 9 част

• 18 054
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Диди, брех, че мигли има тоя сладур Hug
Момичета пийте капсули и споделяйте, че след няколко месеца и мен ще ме тресе тази треска. Само до този момент съм се освинила с 5кг., а до края не ми се мисли ooooh! То хубаво било да се храниш сутрин, на обяд, следобяд и вечер и да ядеш всичко, което ти се прииска Mr. Green
:

Ти бременна ли си  Shocked

И на мен така май ми се чини,като чета GrinningАма я да каже тя Crazy

# 181
  • някъде

И на мен така май ми се чини,като чета GrinningАма я да каже тя Crazy
Гледам линийка  за бременеене има в подписа, значи е така! Това е страхотна новина- лека и безпроблемна бременност  bouquet и на финала едно здраво и красиво момченце stork-boy Wink

# 182
Йо, вече започнах с вечерното хапче  newsm78
Хубаво мислех да питам, ама ...  #Cussing out
Я кажи за целият месец колко кг. свали, че мен 2 кг. не ме устройват  Naughty
Reniuga, лека бременност и от мен и много й се наслаждавай и се поглезвай  Mr. Green   bouquet

# 183
  • някъде
Ели, кърмиш ли?

# 184
Диди и аз така рекох  Shocked като разбрах, ама взех да свиквам с тая мисъл, то имам ли избор де Mr. Green Очаква се майско бебе и дано устискам без цигари и кафе дотогава, че 1м. вече се измъчих Crazy

# 185
Дидка не кърмя.
Reniuga, аз пиех по едно кафе сутрин докато бях бременна newsm78

# 186
  • някъде
Диди и аз така рекох  Shocked като разбрах, ама взех да свиквам с тая мисъл, то имам ли избор де Mr. Green Очаква се майско бебе и дано устискам без цигари и кафе дотогава, че 1м. вече се измъчих Crazy
Joy
Аз ги отказах около месец преди да забременея и ми беше много търсене в началото Crazy! Когато малкия стана на годинка и се отби, се случи че запалих цигара /мъжа ми замина, Алекс беше много лош и просто ми се насъбра и не се сдържах/, но не ми хареса Sick и дано никога вече не се изкуша да опитам пак Praynig! Успех и на теб! Peace

Ели, питах, защото не е хубаво да кърмиш и да взимаш тези хапчета! Peace

# 187
Ели, предполагам, че 1 слабо или безкофеиново кафе няма да ми навреди, ама нали с кафето върви и цигарата Crazy, та  заради това отказах и кафе и цигари от раз, но вече 1м. жално гледам как всички около мен пушат Sad Ама съм се зарекла, че 1 цигара няма да запаля, както и с първата бременност, докато не родя и спра да кърмя Naughty Прекалено ще ми е съвестно Whistling

# 188
  • някъде
 newsm10

# 189
Йо, вече започнах с вечерното хапче  newsm78
Хубаво мислех да питам, ама ...  #Cussing out
Я кажи за целият месец колко кг. свали, че мен 2 кг. не ме устройват  Naughty
Reniuga, лека бременност и от мен и много й се наслаждавай и се поглезвай  Mr. Green   bouquet

az swalqh po 2kg za 6  Crazy :mrgreen:dni

# 190
Reniuga, ще издържиш, самата мисъл, че е заради бебчо помага много  Hug
Аз пия кафе без цигара без проблем.
Виж ако е биричка или винце  Crazy Но алкохол не близвах докато бях бременна.
Йо, това е супер   Grinning
А някой страничен ефект появи ли се?

# 191
  • София
Здравейте момичета, от много време не съм писала тук ...

Днес е Димитровден, града ни има празник!
Честит празник на всички ви!

Ех, спомних си колко е хубаво и оживено на Димитровден във Видин... дано да е слънчев деня, за да се усети повече празничното настроение.

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 14:33 от lo80

# 192
  • Видин
Честити празник и от мен.
Reniuga, честито мила. Желая ти безпроблемна бременност и май едно сладко бебе.
Аз докато бях бременна не съм се лишавала нито от кафе, нито от кола. Но сега да!

# 193
Честит празник Видинчанки  Hug

# 194
  • ВИДИН, 10 км след края на света
здравейте!
бре имало и мами от видин в интернет пространството, къде съм гледала 9 месеца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт