И във Видин есен наближава, пак студено ще ни става - 9 част

• 18 061
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Дидка, няколко страници на зад можеш да прочетеш разни мнения  Crazy

и аз това мислех да и напиша Mr. Green

# 166
Не, че много ще й помонем като го прочете, най-много да я объркаме съвсем, ама айде  Mr. Green

# 167
  • някъде
При Йосифова не отивам, ако ще и без пари да ме вземе Naughty
На кои страници, да не ровя цялата тема newsm78
Честити два месеца, Ния! Hug baby_neutral

# 168
На трета страница след поста на Vivi_22.
Дидка, като ти гледам лентичката с диетата сме на едно дередже  Mr. Green
Кажи как се справяш, че аз трета седмица си ходя гладна newsm78
Сега чакам да ми донесът някакви "чудотворни" капсули, дано да имат ефект, че вече  Crazy

# 169
  • някъде
Ели, тази лентичка седи от около два месеца така Laughing Иначе с глад свалих 7кг и оттогава не мърдам! Преди малко си купих Кларинол КЛА1000 и сега ги започнах, дано има ефект Praynig

# 170
Една приятелка го пиеше и й се отрази добре. Дано и при теб има ефект  Hug

# 171
Сега като се замисля тя нямаше кой знае какво за сваляне, но каза, че е доволна  newsm78

# 172
  • някъде
ето и обещаните снимки-
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=184331 - тук е на 1г и 3м
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=184330 -на 1г и 2м
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=184327 -на 1 годинка

# 173
  • Видин
Леле момичета как се разписахме Hug.
Дидка, малкия е голям сладур. И е много голям или поне на мен така ми изглежда.
И аз като спра да кърмя ще започна много строга диета, но за сега все още си имам оправдание Joy hahaha

# 174
За отслабване само Китайски капсули,те се водят хранителна добавка и имат ефет...Аз изпих 3 опаковки или по-то4но ги пих един месец и от 29-ти номер дънки,съм ве4е на 28-ми..Два месеца ве4е и не съм си възвърнала килограмите....Малко скъпи4ко излизат,но пък ефекта при мен беше 2кг за 6 дни.Една опаковка е 30лв с доставката/тук ги няма никъде/,защото ги поръ4вах от нета и стига за 12 дни...В София по китайските магазини са по еврини/цената варира от 19 до 22лв/,ако имате познати нека ви ги вземат от там,че е по евтинко.....

п.п.Опаковките са 2 цвята,аз съм пила от розавите,защото за сините нямаше кой знае какви отзиви и ефект.

# 175
Йо, тъкмо се канех да ти пиша на лични, защото те открих в една тема за тези капсули  Laughing
Ами от тях ще пия, започвам ги довечера, иначе на мен една приятелка ми ги поръча, тя беше мнооооогоо доволна от тях. И тя и сестра й и майка й Crazy
Днес намерих една тема и пуснах снимка с капсулите и се оказа, че са същите та да видим какво ще стане. Mr. Green
Аз и без това съм си умряла от глад дано да има ефект  Rolling Eyes

# 176
Ния, честити ви 2 навършени месеца  bouquet
Диди, брех, че мигли има тоя сладур Hug
Момичета пийте капсули и споделяйте, че след няколко месеца и мен ще ме тресе тази треска. Само до този момент съм се освинила с 5кг., а до края не ми се мисли ooooh! То хубаво било да се храниш сутрин, на обяд, следобяд и вечер и да ядеш всичко, което ти се прииска Mr. Green

# 177
  • някъде
Момичета пийте капсули и споделяйте, че след няколко месеца и мен ще ме тресе тази треска. Само до този момент съм се освинила с 5кг., а до края не ми се мисли ooooh! То хубаво било да се храниш сутрин, на обяд, следобяд и вечер и да ядеш всичко, което ти се прииска Mr. Green
мдаааа  много дълги и хубави мигли има на мама момчето Heart Eyes

Ти бременна ли си  Shocked

# 178
Ния, честити ви 2 навършени месеца  bouquet

почни от сутринта да ги пиеш

# 179
само да ви кажа,че първите няколко дни нямах ама никакъв апетит,хапвах по малко,колкото да не е без хич....Но после такъв апетит ми се отвори,че си хапвах нормално,но слабеех Crazy

п.п.Препоръчва се докато се взимат,приемане на много течности!

Общи условия

Активация на акаунт