И във Видин есен наближава, пак студено ще ни става - 9 част

• 18 060
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Ния, както ти е казала Фиона, по нослето се ориентирай, ръчичките на малките бебета са студени, ако и нослето е студено тогава е проблем. Колкото до температурата в стаята, според д-р Спок трябва да е между 19 и 23 градуса. Иначе за да се калява зная, че трябва всеки ден да се извежда на вън, когато е студено ей така на ръце на 5 минутки. Но когато вали аз не го изнасям, шубе ме е от влагата  newsm78
Абе то, от собствен опит зная, че колкото хора питаш, всеки ти казва различно, но майката най-добре усеща нуждите на детето така, че карай по интуиция  Hug

# 151
моля ви- нека да ми пише на лични някой от движението на българските майки- в момента съм във Видин и имаме проходилки и дрешки за подаряване Laughing

пиши в другата тема,тя е в раздел ''Благотворителност''-там ще се свържеш с тях Peace

# 152
  • Видин
Да ви похваля моя дълъг дебеланчо. Сега се прибираме от консултация. Вече сме 6 кг. и 62см. #Crazy. Но това е положението. Иначе сме добре. Сега излизаме на разходка да използваме слънчевите лъчи  bouquet

# 153
  • някъде
 Hug
Вече имам интернет вкъщи и ще се включвам по-често!
Niya_Petrova Simple Smile baby_neutralголям юнак твоя син  bouquet

# 154
  • Видин
Дидка, честит ти интернет  bouquet
Наистин Марти е голям юнак. Blush Но все пак аз съм 175см, а баща му е 196см. Така че няма на кого да се метне Mr. Green.

# 155
Диди, дай линк със снимки на Алекс , не се ослушвай   Mr. Green, че като го гледам колко е порастнал....голям мъж си е вече.

# 156
  • някъде
Диди, дай линк със снимки на Алекс , не се ослушвай   Mr. Green, че като го гледам колко е порастнал....голям мъж си е вече.
ок, но съм много несериозна Embarassed и не съм качвала снимки от 7-мият му месец! Като кача ще дам линк  Peace

# 157
Ех Дидке благополу4но минах в 13 и 10 ooooh! #CrazyНяма ми нищо Peace

# 158
  • някъде
Ех Дидке благополу4но минах в 13 и 10 ooooh! #CrazyНяма ми нищо Peace
Hugрадвам се

# 159
  • UK
 Ха здравейте и от дъждовен Бургас  Hug
 Ние във вторник бяхме на имунизация и консултация и сме 6500гр и 60см купих му Пентаксим и не вдигна температура от него...  Peace

# 160
  • някъде
Megita Hug Май е голям шишко малкия сладур Simple Smile baby_neutral Алекс на 2 месеца беше 5800 и 60см, а си беше едричко детенце Laughing
Да са живи и здрави Hug

# 161
  • някъде
Никой вече не иска да пише в темичката ни Sad

Питам нещо и искам отговори Mr. Green- кажете ми при кой гинеколог да отида, че още не съм ходила след раждането newsm78

# 162
  • Видин
Дидка, аз съм много доволна от Д-р Йосифова, но тя не работи с касата. Ако можеш да отделиш 12 лв. за преглед може да опиташ. Иначе от други нямам наблюдения.
Аз да ви почерпя че днес ставаме на 2 месеца Hug

# 163
Ния,честито ви двумесечие Hug
Дидка,не мога да ти помогна относно гинеколога Rolling Eyes

# 164
Ния, честито   bouquet
Дидка, няколко страници на зад можеш да прочетеш разни мнения  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт