Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за консумацията на кафе по време на бременност?
Какви са препоръките за използване на носилка за носене на бебета?
Какви са контракциите, които се усещат като болезнени и преминават от ходене, топла вана или но-шпа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за консумацията на кафе по време на бременност?
Консумацията на кафе по време на бременност може да бъде проблематична поради възможните негативни ефекти от кофеина върху плода. Въпреки това, някои лекари позволяват умерена консумация на кафе, особено при ниско кръвно налягане при бременни жени. Важно е да се консултирате с вашия лекар за персонализирани съвети въз основа на вашето здравословно състояние.
-
Какви са препоръките за използване на носилка за носене на бебета?
Използването на носилка за носене на бебета може да бъде полезно, но е важно да се спазват правилата за безопасност. Преди да използвате носилка, запознайте се с инструкциите за правилна употреба и се уверете, че сте я коригирали правилно. Винаги гарантирайте, че бебето е правилно поддържано и дихателните му пътища не са ограничени. Освен това избягвайте използването на носилка при дейности, които представляват риск за бебето, като готвене.
-
Какви са контракциите, които се усещат като болезнени и преминават от ходене, топла вана или но-шпа?
-
Каква е целта на банката за стволови клетки и какви са условията за съхранение?
-
Какви са основните теми в дискусията?
само линка се помества в подписа ми, а картинката не се вижда.
, защото моето добро момче 

Аз кафето не съм го спирала, то без него от леглото не мога да стана - ниско кръвно, световъртеж, но се огроничавам само по едно сутрин, а гледам бебка свикна с него, вече не рита след кат ого погълна, преди ми боксираше корема.

Чакам да ми пристигне новата пералня, и тогава ще оправя на бебо дрехите; почти всичко друго си имаме. Остават ми консумативи разни да взема, ама покрай местенето си изрових всички други неща: помпата, люлката, дъската за повиване.
; аз не се лишавам 
Пия си кафенце, ама - рядко. Обаче това, дето го "черпиш" е толкова изкусително, че направо лигите ми потекоха 
Мъж ми казва само да си трая, защото помагали. В общи линии само за количката и леглото се допитаха до нас и то пак за леглото едва едва...И сега на мен какво ми оставя да му купя на това дете!?!?!? ШИШЕТА И ПАМПЕРСИ! 
... От него трудно се излиза, особено като им стане навик все да се "обиждат". Дано успеете да отклоните по някакъв начин тази помощ още от сега, че после като се сетя какво наставаше с даването на акъл за името, пък кое как се правело, пък ние едно време... Стискам палци поне това да ти се размине! А за пазаруването - споко! После на всяка разходка с бебенцето ще можеш да си взимаш по нещо и повярвай ми - удоволствието е същото!!! Няма да ти се размине!!!

, нито едно албумче не съм пропуснала досега, да знаете!!! Много ме кефи да зяпам бебешки нещица.

. Досега нищо не съм купувала за бебо, а като слушам вас май вече всичко сте купили. Дано сте оставили нещо и за нас по магазините
.
.

Малко стряскащо на моменти беше, но нещо много важно аз лично не научих....с две думи рискове има и при нормално и при секцио, но едва ли ви казавм нещо ново
Освен това говореше все едно преподава на студенти по медицина 4 курс
термини, термини.....
от Шейново ни разказваше за това. Накратко за банката, намира се в Белгия, съхранение за 20 г. на стволови клетки струва 3 100лв., плаща се еднократно за целия срок /няма годишни такси и т.н./. Стволови клетки могат да се вземат и при нормално и при секцио. След 20-тата година вече пълнолетното дете може да продължи срока на съхранение или да реши да се унищожат тези клетки. Иначе лекуват тежки болести, но като цяло ако не дай боже се наложи да се използват кетките, то обикновенно трансплантацията се прави в чужбина. Малка част от определен вид трансплантации може да се направи в БГ. А и това каза доки, че е хубаво един месец предварително да се заяви желание за съхранение на стволовите клетки на този адрес
.....сигурно много ще помага и за бебата
.......аз точно за това реших, че сама ще пазарувам рано не рано по-добре сама отколкото да се нервя на чужди покупки.....то бабите за добро го правят ама...нали пък и ние сме едни изнервени бременелки 

терлички и елечета
! Без майтап, в Бавария до 1000 м надморска височина вали сняг, а при мен в момента са 6,5 градуса. Откачено време.
- и аз пия по едно с много мляко, но рядко, само ако имам компания.
ужас
само да ми падне в ръчичките как ще му го върна