Срам не срам ще стискам кълки до Октомври - аз си знам!

• 17 355
  • 289
  •   2
Отговори
# 45
Привет на всичките  сладки октомврийски мами!  wavey
Не съм писала от моооооооого отдавна , но поне съм ви изчела до последния пост. smile3503 От днес съм вече в майчинство ,  по точно от 10.09 , но нали има празници , та намазах.  newsm44 Затова и напоследък не съм писала , просто не ми оставаше достатъчно време. Обещавам , че ще наваксвам.  newsm53

И  така. Днес бяхме при чичо доки и сега давам отчет. Бебунчо е 2311г / 33 седмица/ , заел е правилна позиция , развива си се нормално. Плацента - I степен на зрялост. На доктора обаче не му харесаха нещо моите подути краченца / като кифлички бяха днес/ , та утре ме изпраща на кръвни изследвания. Иска да ми изследва албумина и белтъка , но в кръвта , а не в урината.  Thinking Правили ли са ви досега такива изследвания ?  Резултатите ще чакам след празниците. Също така ми взе и секрет и според него 100% си отглеждам някакви гадинки / възпалено ми било влагалището/  Weary . Та ще видим какво ще излезе другата седмица.

Венера , да ти е жива рожденичката и само да те радва. newsm51
Alyona , молитвичката  е  невероятна.  newsm62
Trillу, не се притеснявай. Всичко трябва да е наред , а и до раждането има време , нещата ще се оправят. Нали знаеш , че стискането на палци тук е чудотворно. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Ивон , космонавчетата много ми харесаха и ще се опитам да намеря този магазин / ако трябва и до Слатина ще отида/. Ако го намеря ще ви кажа как изглеждат на живо. А , иначе аз харесах едно космонавче ето тук: http://michael-bg.com/products.php?cat_id=57 - последното , ама нещо много скъпичко ми се вижда , та не знам. Видях го и в магазина , наистина е страхотно и много мекичко.
Jenna, твоя бебунчо е голям красавец. Пу , пу , пу .  smile3521 Да му мислиш след време как ще го спасяваш от мацките. Grinning
Наде , бързо си признай за наградката. Naughty  А , утре весел празник ви пожелавам на цялото семейство.

Имаше още нещо , ама айде за утре. Отивам да вдигна мъжо от дивана , че така сладичко си похърква вече час.  newsm53
Лека нощ и сладки сънища!

# 46
Оле , Венера и аз да ти се извиня . Умирам от срам.   Embarassed  Banghead Аз чела недочела и пак не разбрала .  ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК !!!

Забравих да ви се похваля , че си купих страхотни обиколници , завивка и чаршафчета за легълцето. Много им се радвам .  Снимала съм ги  заедно с всички други покупки до сега и са в албумчето :http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=165288. За съжаление легълцето още го няма , та на снимката малко импровизирах , но се виждат добре.

Наде
,  вече е четвъртък! ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДОБРА УЧЕНИЧКА !  smile3525

# 47
Ей ме на и мене.Първо да поздравя рожденниците Дани честит рожден ден на патерици,На Венера честит рожденник да ти е жив и здрав Кристиян.Наде и на теб честита рожденничка ,да ти е жива и здрава и много да помага

И сега Ми енд бейби и на теб честит рожден ден,много здраве и любов и на есен което не е много далеч едно послушно и здравичко бебенце.

Бети честит имен ден на патерици и добре дошла при нас.И на другите нови мами добре дошли също и леко довършване на бременноста с нас.

Така,аз нямам много какво да казвам за себе си,само да кажа ,че чантата ми е готова за клиниката както моите неща ,така и на беба.Нали докторката каза да стягам багажа и аз слушам.Дори стерилизирах помпата,една залъгалка и най малкото  шише на Авент за всеки случай,въпреки ,че стерилизацията важи само за 24 часа,но все пак,да са готови.
Снощи големи болки в междукрачието имах и едно пробождане ужас,все едно бебата мушкаше с пръстче да си прави дупка.А днес страхотно стягане на корема и то по доста време.Абе  ще има то един край ама да видим кога.Днес си правих изследване пак на урина да видим за тез тъпи бактерии дали са изтребени,утре ще отида за изследването.Предния път докторката не ме бъркоти,но следващия едва ли ще се размина.Та и аз като Женя досега не съм събувала гащите,ама в понеделник няма излашък.
Джена много хубав твоя  юнак.Страхотна снимка.Моя мъж и той като никой път се загледа и на него много му хареса и се сърди ,че наще снимки били кофти.
Айде аз отивам да опна крачката ,че днес нямах много време за почивка,имах ел.техник в къщи  цял следобед.
Лека и приятна вечер.

# 48
  • София
Наде, да ти е жива и здрава ВИКИ и много да те радва. Специално на нея пожелавам щастието на целия свят!!!

# 49
  • София
Me_and_baby Честит ти трийсетак, да празнуваш още сто рожденни дни, подаръкът ще го получиш до максимум 30 дни. Много любов, здраве и щастие. 

# 50
Ехааа, колко много честитки ще има днес...

Me and Baby, честит юбилей!!!   bouquet И какъв хубав подарък сте си направили с твоя мъж... само не сте изчислили доставката  smile3503

Наде, честита ти рожденничка, да ти е жива, здрава и неотменна помощничка в отглеждането на малкия сладур!!!   bouquet

Честит 9так на Мама Мия, Мишонка, Преслава, Нигелла, Тонито, Джижда, както и другите мами с термини 5ти и 6ти Октомври!!!

(да знаете, че на който не му е дошъл ред за поздравление още, трябва да стиска кълки в синхрон със заглавието  smile3534)

Аз да се похваля с новото си чудо на техника - розова електрическа помпа, която пристигна днес по пощата. Ей, гледам я като "голям камък", прилича на доялка за крава  breastfeeding

# 51
НАДЕ  чЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА ! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, ПОСЛУШНА И ПОЖЕЛАВАМ И МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА!   bigdance2 newsm59 nbirthday nbirthday  ura Tada  Нацелувай ВИКИ от нас !
 Me_and_baby честито и та теб. Да си жива и здрава и скоро ще си получиш подаръчето !  Hug

А сега добрууу утрю! Абе това време съвсем се смахна-вчера 29 градуса-сега 13 леллее..сег амисля да опощя на мъжоо гардероба за нещо с дълъг ръкав..че от моите гъзооовеейки и гъзоовръткии нищо не ми става.....ми така то МАМИВОЗА кат вече не е Лимузина ами е станал ТИР Мамивоз.....не са учудвам скоро ко  ми напишат акт, че одя из варненскит улици БЕЗ ВИНЕТКА newsm47
Ей днес почивен ден...ма ей на не и за мен...аз пак на лекциии   smile3506 ама така по добре,все търча насам-натам и уча и не ми остава време да си мисля глупуусти... Crossing Arms то не , че не съм си глупава и не си ги мисля..ма нали съм блондинка под прикритие гледам да не се издавам много -седя и гледам умно  newsm53
  Айде лек ден от мен! Аз ще търся  БРИЗЕНТ  да покривам ТИРА мамивоза  hahaha

# 52
Добро утро мамчета
Ама много хубави празници днес  Hug
НАДЕ ЧЕСТИТА РОЖДЕННИЧКА ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО щАСТЛИВА И МНОГО ДА ПОМАГА ЗА МАЛКОТО   smile3525   love001
Me_and_baby  ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА МНОГО ЗДРАВЕ,  ЩАСТИЕ И НАЙ ХУБАВОТО ПОДАРЪЧЕ СЪВСЕМ СКОРО   love001 newsm32 happy bd
 Да ви кажа момичета аз ей сега ако реша да излезна и няма какво да облека, ама няма всичко ми е лятно всичко ми е малко и съм пред една дилема newsm78 Чакам да отворят магазините и да тръгвам на пазар, че иначе докато родя ще трябва да си седя у нас по пижамка Simple Smile
Това време наистина вече взе да си прави майтап с нас първо 40гр и после изведнъж 10 гр
Лек ден ви пожелавам засега и много целувки на тумбачетата   love001

# 53
Добро отро и от мен  Simple Smile
НАДЕ   честита ти рожденничка да ти е жива и здрава и много да ти помага за бебата Simple Smile
Me_and_baby честит ти юбилей , пожелавам ти много здраве ,леко и безпроблемно раждане и подаръка скоро ще дойде Simple Smile Grinning

# 54
Добро утро момичета!   newsm59 nbirthday newsm59

Много ви благодаря че сте толкова мили!!! Трогнахте ме много мило! Вики ви прегръща и целува всичките - тя е много приятно изненадана! черпя ви виртуално и от сърце за нейно здраве и ви пожелавам такова добро дете като моето на всички!!!

Me_and_baby честит ти юбилей! айде добре дошла в най-хубавата възраст! нали знаеш трийсетака майката си трака   smile3503

Последна редакция: чт, 06 сеп 2007, 09:44 от Надя 73

# 55
много честитки днес Hugсупер
наде честита ти рожденничка newsm59 да ти е жива и здрава много да те слуша и да ти помага за бебчо  bigdance2
ME_AND_BABY newsm59  честит юбилей много здраве и след месец най-прекрасния подарък.  Gift  ylinfant
еи ама страшен студ стана аз отивам да позачиствам малко newsm79 newsm28 след боядисването,че утре сигурно и паркета ще слагат и вече край newsm44 newsm68

# 56
наде честита ти рожденичка.да е жива и сдрава и много да ти помага.

me_and_baby честит юбилей.всичко най хубаво и октомври най-сладкия подарък

Моите гости си тръгнаха тази сутрин и сега ме чака голямо чистене,но пък вчера си изкарахме страхотно.Донесоха ни подарък една сокоистисквачка,че на робота ми няма а за бебо трябват пресни сокчета.
  Сега ще ходя да оправя а после пак съм тука

# 57
ЧЕСТИТА роженичка на Надето да е жива и здрава и само радост да ти носи
Честит рожден ден и на ME_AND_BABY скоро най свидния подарък да гушкаш
Честит рожден ден на патерици и на малкия рожденик на Венера много да слуша мама и да я радва

# 58
Момичета, да ви почерпя по повода

Благодаря на всички за милите ви пожелания, да ви се връща стократно Hug

# 59
Честито на всички рожденици! Да сте живи и здрави! От щастие и късмет да не се отървете Wink

Общи условия

Активация на акаунт