Срам не срам ще стискам кълки до Октомври - аз си знам!

• 17 685
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Наде - Честит Рожден ден на твоята порастнала дъщеричка, да е жива и здрава, да те слушка както до сега и да имате хиляди - милиони разтапящи моменти, които само между майка и дъщеря могат да се почувстват!!!
Прегърни я силно от нас!!!

# 61
Me and baby честит рожден ден, да си жива и здрава и октомври детски смях да те развеселява !!!

# 62
Наде, честито и на твоята принцеска, много да слуша мама , да расте здрава и умна и само да ви радва с татенцето.

# 63
Здравейте на всички  Hug  bouquet
 newsm59 на Вероника   party023 пожелавам и да расте жива и здрава, весела и щастлива и приятно изкарване на празника  Tada
Me and baby Честит Рожден Ден пожелавам ти здраве и щастие  newsm51 и едно хубаво подаръче през октомври  smile3504 newsm10
днес сме на лекар, най-после след толкова чакане ще видим бебчо  Simple Smile, надявам се всичко да е наред  Peace а вие се пазете и целувчици на всички по коремчетата  Hug  love001

# 64
 newsm59 Честит рожден ден, me_and_baby

nbirthday Честит рожден ден на Вики, на Надето

Във Варна е голям бахър и по този повод настроението ми е смарангясано.
От понеделник почват лекциите, пък аз нямам какво да обличам. Нямам и желание да купувам нищо ново за това мойто туловище Sad

Бебето е заело много кофти поза, а доктора каза да го провокирам да се премести Rolling Eyes Е, как да го провокирам, бе? То да не е кашкавал - режеш и ядеш?

И за още нещо ми е кофти, казвам го и него и млъквам Whistling Кой дявол ме накара да се съглася с мъжа ми да се осигурявам на висока заплата, точно сега като не работя? Сега вместо да се мотам по магазини и да се чудя кво да купя за малкото ми момченце аз се чудя като ще стигнат ли аджеба парите за осигуровки, сметки, учебници и прочие. Ми писна ми вече Confused
Това трябва да е последния ни труден месец, ако не съм родила в началото на октомври ще се разпоря от ходене по магазините, обещавам Peace

Айде излях си помията, ще ме прощавате ама не издържах Sad

# 65
Ех, че празничен ден е в нашата тема  Hug

Me and baby,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!

Наде,Честит празник и на твоята хубавица  Hug

Много весело празнуване на всички Simple Smile

# 66
Привет и от мен  Mr. Green
[size=14pt]ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ НА НАДЕТО! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ME AND BABY!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ЕДИН ПРЕКРАСЕН ПОДАРЪК СЛЕД МЕСЕЦ
[/size]

Аз да ви се похваля че вече съм вкъщи! С триста зора и много юркане успях в общи линии да си приключа и предам работата и сега ми е едно готинооо! Другата хубава новина и че сме пораснали с цял 1 кг за 1 месец, вече сме 2 кг и си вървим в нормата. Ноо само хубаво нали не може - да се оплача и аз - забелязах нещо като разширени вени отдолу и като говорих вчера с доки каза че другия път ще ме прегледа и ако е зле положението ще се ражда с секцио. А пък аз неща да ме режат ама какво да се прави - екстрите на бременността ....
това от мен за сега, като вляза малко в час ще пиша по-често
чао бърборанки и да се пазите

# 67
  Наде, честит рожден ден на Вики!!! Да е жива и здрава и много щастлива!!! Hug  bouquet 

Джена, много хубав младежа, да е жив и здрав и много да ви радва с таткото!!! Hug 

И честито на всички, които имат поводи да празнуват!!!!

# 68
  • София
Здравейте мамички,   bouquet

Мен ме хванаха лудите и си събрах багаж за болницата, и кво се оказа, ни ношница имам, ни анцунг ми става, та за ношница ще се услушам, че не ползвам и не ща да купувам, но явно ще ходя да си намеря ново долнище че тези бутове не се побират в нищо. Ама то при Мазнейкова никъде нищо не пише за ношница, има само тоалетни принадлежности, чехли и дамски превръзки и гащи , а да и документи.

Бременилският ми мозък тотално е зациклил, 30 мин разглеждам този стерилизатор и се чеша по главата, кое как се слага, май най-сетне го разбрах ураааа.

Дойдоха празници и темичката замря - ще ви се карам  Naughty не може така, я бързо да влизате да се хвалите с покупки, болежки и да разказвате какви сте ги сътворили.

коки ами този доктор не каза ли как да го провокираш  newsm78 я започвай да лазиш на четри крака, чувала съм че помага да се обърне бебето. И не реви, после 9 месеца ще взимаш повече парички и по всички изчисления ще бъдете на далавера.

Me_and_baby, Наде, слюнки имам в устата като ги гледам тез красотии дато ни черпите, отивам да си купя плодове и тортички - виновни сте  Hug  Hug

mimeto_iv може и да не са разширени вени, то органът също ставал по-голям и просто може да се виждат вените, дано не ти се налга секцио по таза причина. А как ги видя бе моме, аз се гърча като глист за да видя с огледалце кво става там.

# 69
  • някъде там
Здравейте!!!
Честито на всички,които имат повод да празниват!
Аз преди малко се прибрах и е ясно,че не съм ви изчела....,а и едва ли ще успея newsm78
Само да ви кажа,че моя приятелка с термин 01.10.2007, роди момченце на 02.09.2007.-2800 и 48 см Shocked.......Аз определено се опулих... ама все пак си е в 9-ти месец де.Айде до по-късно,че отивам да пускам перални и да оправям багажи. ooooh!

# 70
Дойдоха празници и темичката замря - ще ви се карам  Naughty не може така, я бързо да влизате да се хвалите с покупки, болежки и да разказвате какви сте ги сътворили.

Айде да се отчета!!! Вчера цяяяяял ден с милото (в дъжда, ама и ден избрахме) обикаляхме по магазините, Бриколаж, Практикер и куп други, но успяхме д акупим каквото ни трябваше и тези дни свършваме с ремонта, най-пооосле!!! А до 15.09 ще са ни и санирали и за бебо ще сме съвсем готови, даже преди да съм влезла в 9-и месец!!! Hug

Днес съм малко уморена, но доволна!!! Е, това е от мен за сега!!!  bouquet

# 71
Здравейте, момичета!
Не съм се включвала отдавна, ама имах много работа, пък и до вчера нямахме нет в къщи hit
Сега вече обещавам, че ще бъда по-активна и ще "надничам" често-често във форумчето. smile3521

# 72
Честит празник на Надя и Вики, и Me and baby!

Аз да ви се "похваля" - ремонта вкъщи ЗАПОЧВА в понеделник, и ще продължи три седмици  Crazy Аз горе-долу до тогава ще работя, и ако всичко е наред (доколкото може човек да планира...) - бебото по-добре да дойде след термин! Не че ще остане гладен, жаден, гол и бос, ама така ми се иска всичко да си е на мястото преди да тръгна за болницата!

С две думи: ще слагаме баня в нашата спалня (+ избиване на прозорци); това ще доведе до смяна на стълбите за най-горния етаж; отделно боядисване и слагане на паркет в детската и стаята за гости  Mr. Green

По този повод: заплювам си 12-ти октомври за "моята дата," един ден след термин  Joy Стискайте палци и вие  bowuu

# 73
  • La casa de Mickey Mouse
НАДЕ 4ЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИ4КА ДА Е НАЙ ЩАСТЛИВОТО ДЕТЕ НА СВЕТА
Me_and_baby А НА ТЕБ 4ЕСТИТА ГОДИшНИНА НАЛИ ЗНАЕш НАЙ ХУБАВИЯ ПОДАРЪК ЩЕ ДОЙДЕ СКОРО

сега да се от4ета
моето дива4е е пораснало ве4е сме 1.950кг и 37 см, на 01.10 ми е датата за секцио, а преди това ЩЕ ме скъсат от изследвания, но няма зна4ение важното е малкото да е добре

# 74
привет  Mr. Green
Меги ами имам едно голямо огледало и така...поне избягвам "гърченето" дето викаш а и "косенето" става набързо без да се налага да се дупя дълго време.  Embarassed
Мишолина, Булечка наслука с ремонтите и дано свършите навреме, да няма изненади. Ние вече привършваме (ама то нашто отиде има няма 5 месеца). Сега остава само детската и крааайййй
Илонита честито на приятелката ти, нали знаеш девиза на Мечо пух "колкото повече,толкова повече"
Гале,Коки за малко да ви забравя  ooooh! честито за изпитите, само така  Peace и аз ще ви правя компания в четенето скоро ама да си почина малко първо и така ще се мятам  Whistling
Анет, браво на дребното, до 1ви ще видиш още колко ще порасне  Hug а за изследванията няма как ще ни надупчат едно хубаво
хайде чао за сега

Общи условия

Активация на акаунт