Срам не срам ще стискам кълки до Октомври - аз си знам!

• 17 700
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Честит празник на Me_and_baby и Вики!

Днес в празничния ден изврънках мъжа ми да отидем на Илиянци. Той мрази подобни места, та беше голям зор ...., но като му казах, че при всички положение ми трябва един чифт по-дебели дънки, които ще нося максимум месец .... се нави. Ами по другите магазини са към 60лв! Уви не намерих дънки, но купихме на малката порт-бебе с терлички и шапка на Bebetto за 21,20лв. Навсякъде този модел го виждах за 32лв и то само порт бебето. Гледам и Rally си е взела същото, но в жълто.
А сега да ви покажа колко буйки събра дотук нашата малка принцеса  Mr. Green Боса няма да остане нали
]http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3908479]

Последна редакция: чт, 06 сеп 2007, 19:09 от dobra

# 76
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Вики на Надето!!!  newsm59 Да е расте много щастлива и октомври месец да стане най-добрата кака!
Честита Годишнина на Me_and_baby!!!   bouquet

Ние засега се отказахме от ремонти, защото мъжът ми е много ангажиран. Искахме да боядисваме стените, но ако до другия уикенд не съм родила може и да теглим една боя на хола и кухнята. Така като гледам спалнята си е добре. Аз пренаредих шкафовете и мисля тези дни да изпера бебешките дрешки, за да са готови. Багажът за болницата е готов, само трябва да го метна в чантата, иначе стои на stand by в найлоновите торби  Laughing
Днес нямам болки и ми е малко по-спокойно. Айде оставям Ви, че пак ми се прииска да чистя  Crazy и ще побързам, докато не ми е минало.

# 77
Честито на всички с поводи днес..   newsm51

Пуу не мога да си намеря място днес.. ooooh! ту лягам, ту ставам.. ама май пред компютъра като цяло си прахосах деня hahaha поне едно занимание си намерих...не е готово съвсем, ама ако искате.. Flushed заповядайте -> http://sweetbabies.ipbfree.com/index.php?act=idx  smile3555

# 78
Me_and_baby , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! bdbaloni БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВА!!! Gift

Ивон, моля те да напишеш адреса на лабораторията на бул.Прага , в която си направи изследванията за възможни алергии при упройки. Ще взема да се дотътря и аз до там , да видя какво ще е положението при мен.

Днес си направих кръвните изследвания и те взеха , че станаха готови за 1,5 часа. Оказа се , че имам нисък общ белтък и съответно албумин. Доки ми изписа протеини за култористи  smile3556 и в понеделник ме вика в клиниката да ми преливали банка с протеини . Другият вариант беше да се обади в АГ-то и да ме приемат в болницата  newsm45, та да си спестя 150 лв . Аз , разбира се,  се спрях на първи вариант - в неговата клиника , никакви болници. Naughty  Явно не е майтап работата , ама аз бях толкова ошашавена Scream , че забравих да го питам потробности по въпроса. С тези протеини ще взема да заприличам на някой мачо, оле мале.  Shocked

Айде , лека вечер и приятни сънища. Аз отивам да си взема дозичката протеинчета.  newsm53

# 79
  • София
 pra стана ми жал, зобай хапчетата и стискаме палци да не влизаш в болница заради албумина. Не знаех, че и нисък е опасен.

dobra   #Crazy за колко бебета си купила буйки, направо се спуках да се хиля, ние си имаме само  три чифта.

mimeto_iv да бе нали  и аз се кося така, не знам защо реших, че в огледалото няма да видиш вените  newsm78 изтъпявамммммм.

ANETT браво на диването, да папа и да расте. Страхотна дата е 01.10- искам и аз тогава.

misholina леле голям ремент сте заформили, бързо да го свършвате и снимки да пускаш да гледаме. Станала съм СНИМКОМАН.

keidi а така с две изречения не е позволено, освен когато имаш да кажеш нещо от сорта, УЖАСССС изтекоха ми водите, или ОХХХХХ контракциите са вече на 5мин.  Hug

Чакайте на 5 или на 10 минути се тръгваше към болницата - ОБЪРКАХ се  newsm78  newsm78

# 80
здравейте  Hug

благодаря ви за милите пожелания Hug

Пра - много страшно звучи това дето разправяш, ама имай предвид, че докторите обичат да се презастраховат и да шашакат по малко, не вярвам да е нещо сериозно, пии си протеините и ще видиш бебчето колко добре ще се почувства.
Аз вчера изядох 2 варени яйца(не бях яла почти през цялата бременност) и днес съм цял ден подута.Може  и да не е от тях, утре ще видя, но си мисля, че няма от какво друго да е.

Меги - взе ли си плодчета и тортичка Mr. Green и аз съм такава "сладокусница" като гледам снимки и понякога се ядосвам като немога да си угодя на душичката

Джена - гледах торбичките за микровълнова за стерелизация - ми те са си торбички за замразяване на храни, дето са от -40 до +120 градуса издържливи, доста умно измислено да ни вземат парите. Но е вариант като се пътува особено да се ползват, леко-удобно-евтино Peace Ще взема да си купя и аз за всеки случай

Мирама - все исках да питам, ама нали забравям - няколко дни преди да родиш Калина нали беше на преглед, та какво ти казаха за големината на бебето - колко предвиждаше видеозона и колко горе долу извади разлика Laughing

Тук днес продължава да вали и да е страшно студено, но аз си знам че това е обичайната чешка есен, навали се наведнъж и после си почива Joy То все на моя празник се случва да е гадно времето, ма аз си го празнувам на пук пък

Лека и прохладна нощ, няма вече будуващи - така ви искам, да си помързелувате добре и да заредите батериите Hug Mr. Green

# 81
  • София
Me_and_baby  Бях забравила за сладките работи  Tired сега търся в шкафовете нещо сладко за душата, намерих стара дъвка, кибрит - празен и вафла мура с изтекъл срок  newsm78 е ще продължа да ровя по  шкафовете все нещо сладичко ще изникне.

Днес разхождом велики Цезар в 22.30 в малкия парк до нас и се клатушкам след него, нещо носът ми протече - май от студеното, та си подсмърквам тихичко, щото нямам кърпичка, мислите ми виреят в посока раждане и изтичане на води. И една двойка, мъж и жена ме питат загрижено, да ви изпратим ли до вас - подават ми кърпичка, а жената ми вика, не бой се, няма да си самичка,ако не този друг мъж ще е  Shocked  Shocked

Явно физиономията е била красноречива, че жената вика, ами ние вървяхме доста след теб и решихме че никой мъж няма да пусне бременната си жена сама да разхожда кучето през ноща, а ти така подсмърчаше, че....

Хем ми стана смешно, хем ми стана тъжно, че има доста жени самички в нашето положение. Ох тези хормони, сега пак ще ревна без причина.

# 82
  • София
И аз влизам бързичко тук, преди да е станало 7 септември!

Специални поздравления и най-сърдечни пожелания за красавицата на Надето - Вики и за Me_and_baby!  newsm51 smile3525

Наде - надявам се да празнувате в момента, много здраве и щастие и пожелавам на твойта принцеса и много приятели в новото училище!  Hug

pra - страхотни са нещата от Пиеро, надявам си направим другата седмица среща и да се видим, за да имам възможност да те поразпитам. Mr. Green Относно алергологията - намира се на бул. Прага 14, влизаш в едно дворче и там на първия етаж. Тел. е 952-59-40. Д-рът, който ще ти провери пробата е д-р Мустаков, имаше преди време една лекция на 9 м. за алергиите и той я водеше. Специалността му е детска алергология, но няма проблем и такива изследвания да се правят при него. Час не е нужно да си записваш, но ако искаш се обади предварително да ти кажат до кога работят. Относно протеините - ама това наистина сериозно звучи. Надявам се бързо да се нормализира всичко.  Praynig

mimeto_iv - това за разширените вени ми стана интересно. Под отдолу имаш предвид под корема, в зоната на слабините, нали?  newsm78 Колко разширени вени ти видя док там? И мен миналия път като ме гледаха за разкритие и лекарката ми забеляза разширена вена там и за това питам.

Лека нощ на всички!  Hug Hug Hug Много хора пропуснах, но утре обещавам да си наваксам.  Peace

# 83
Меги - така както го разправяш за миг си помислих, че ти е потекла кръв от носа и не си забелязала, представяш ли си какъв хорор би било това Mr. Green EmbarassedEmbarassed на мен лично ми се е случвало, а от сега наскоро започнаха кървави сополи да ми текат, примесени с кървави нишки де, било нормално заради усиленото кръвообращение, то кое вече не му е нормално на бременността hahaha
Моята Тайра неможеш да я изкараш по това време на разходка, хърка си тука сладко сладко, а откакто вали 2 дена излизаме само да пишкаме и акаме и енергията си я изразходва с нас у дома Twisted Evil

За разширените вени - и аз имам, помните ли бях ви писала, че съм се била шашнала и съм ходила на доктор специално заради тях, той ми каза, че е от натиска, който оказва плода върху мен и не било пречка за нормално раждане Peace Не ми предписа нищо за мазане или пиене, каза да ги оставя така, не било толкова опасно, къде къде по-опасни неща се случвали като аденом на щитовидната жлеза #Crazy #Crazy(точно така се опита да ме успокои). Проблема е, че мен ме боли и наистина усещам тежестта там, особено като ставам от леглото, дано да ни мине момичета Praynig Моля ви, пишете какво са казали и вашите лекари за тези венички, в нета нищо не намерих като инфо

Оф лягам вече, мъжа ми 3ти сън сънува сигурно

# 84
  • София
[   

Аз имам днес рожден ден та ви черпя, ама да не вземете сега да ми честитите - все пак съм само куче Mr. Green

# 85
  • София
Аз пък чела недочела си викам "Супер ще ти честитя първа посред нощ". Нищо де като съм се засилила да му е честито на сладура.

# 86

ЧЕсттит рожден ден, Цезарчооо!
Пожелавам ти да си жив и здрав, щастливо куче и да си много послушен когато се роди бебката на МЕГИ!
 Mr. Green

# 87
Здравейте мацки! Как сте в днешната скучна сутрин?
Искам да ви питам:
в 8 и 9 месец колко често трябва да се пускат кръв и урина?
На вас вагинален преглед правиха ли ви, със вземане на секрет и за какво се взема този секрет? На мен още не, но четох че по това време трябва да се направи Close
На мен почти всяка нощ ми изтръпват трите пръста на дясната ръка - средния, безименния и кутрето, случва ли се и на някой от вас?
И кога трябва да си изберем педиатър за бебето и да се запишем?
Кажете някой свестен педиатър в Младост или около Плиска - София Simple Smile
Поздрави и целувки на всички ви!

# 88
Здравейте  Heart Eyes   bouquet

хей, че празнично от 2 дни в нашата тема Simple Smile

Наде  честит ДЕН ДЕН на кака ВИКИ  Heart Eyes  ura  много късмет и щастливи дни в новото училище и желая

Me_and_baby честит и на теб, леко и щастливо раждане и прекрасно вързоче след 2-3 седмици Flowers Bouquet

На  Цезаринчо много розови праски  Joy

Да се отчета сега, купих си плат за слнг вчера и днес ша шием, обаче пустите халки ей  Thinking
не мога и не мога да намеря. Най-големите открих в една железария, ама и те с около 4-5 см диаметър, далеч от нужните 8 и хич не става добре с тях. Иначе плата е суперски, ще го снимам после като стане  Simple Smile

Днес таткото ще пренесе скрина от Неда ще тябва малко да се обнови, купих му красиви дръжки за чекмедженцата, малко да му намалим височината, да пребоядисам едната вратичка и можем да подредим стаята. Взех си вчера и раздадените дрехи на Неда, сега 2 чувала дреболии ме чакат да ги пера, мале колко дрехи е имало туй дете newsm78.  Утре сме и на последната за сезона сватба, а преди обяд на рожден ден на Нединия принц Joy............как ли ще оцелея Simple Smile

И да ви пусна една много полезна статия от библиотеката на кърмаческия, който смята да кърми е време да се зарива там да чете:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4920 - Митове за кърменето

Леле Меги  Joy Joy Joy, голям смях. представям си аква тъжна и жална картинка си била. Heart Eyes

целуФки много, много на всички! пазете се, стискайте кълки и се разхождайте, времето е супер за разходки на дебели тИмбаци Simple Smile

# 89
  • София
ОХХХХХ ГАЛЕЕЕЕЕЕ от един час се смея, къде изрови тази снимка  Hug  Hug  Hug

Знаех си аз, че дълго ще го бъзикате Цезар с това прасе  Mr. Green ама сам си е виновен.

маграт чеснова ей супер че ще шиеш слинг, аз със мойте две леви ръце....... Да покажеш после.

gabi и на мен ми изтръпват пръстите и се подуват, било нормално  newsm78 всяка гадост вече била нормална, ще му се невиди  #Cussing out

Аз ще си избера педиатър от 25-та в младост, че ми е най-близко, трябва предварително да се говори с педиатъра, после в болницата питат при кого да я запишат и накрая като се приберете в къщи, педиатърът е длъжен да дойде още същия ден при вас на посещение. Почти съм се насочила към д-р Симеонова, но искам първо да говоря с моето ДЖи Пи, дали тя няма дя ми препоръча някоя друга лекарка. Това ще го свърша в понеделник че не остана време.

Габи къде си Младост ти - да бутаме после в района заедно колички  Mr. Green Аз съм в Младост3

АААА ЗАБРАВИХ ДА ПИТАМ КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА НИГЕЛА, ДЖЕНА, КАТАЛИНА, КАРИНА, ЗАЙЧЕ-МЕЧЕ, ГАЛЧЕТО И ОЩЕ.......(за Рали знам, че е на село) такива изчезвания вече не са позволени, отчет как сте всеки ден.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт