Срам не срам ще стискам кълки до Октомври - аз си знам!

• 17 705
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Меги, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Малкия Принц Цезар!  Ще му правите ли солена торта Simple Smile

За буйките - това е дело на свекърва ми! Купувала ги е за другия си внук и ние сега просто ги наследяваме. Само чорапките и розовите обувчици са от сестра ми.

# 91

Габи къде си Младост ти - да бутаме после в района заедно колички  Mr. Green Аз съм в Младост3

Меги, аз съм на ХМС, ще се радвам много да бутаме заедно, живот и здраве Laughing
Сори за Спама!

# 92
Ех, тук пак голяма веселба е настанала  Joy

Меги, много се смях на среднощната ти случка със загрижената двойка Joy
Макар че наистина имат и драматична страна нещата...

А galentinass пак изби рибата с подаръка за Цезар  Peace hahaha
Да е жив и здрав и да не страда много, че скоро ще остане на второ място в семейството Simple Smile

# 93
  • София
Сега аз ще спамя  Embarassed

Габи от другата страна на пътеката на блок 43 има нова поликлиника МЛАДОСТ, зад училището - тя ще ти е най-близка принципно, там ми е ДЖи Пи-то и гинеколожката която ми води ЖК пож ЗК, та ще питам за добър педиатър там.

# 94
Честито на Надето и Me_and_baby на патерици и специални поздрави на Цезар - да е най-послушния на света

newsm51

От както времето застудя и аз се замислих за зимните дрешки... че нямаме нито една и ето какво си поръчах вчера от ЛаРедут:
http://laredoute.fr/vente-combinaison-cocoon.aspx?productid=3240 … t=1&hasprev=1
обаче розовото, а не виненото и
http://laredoute.fr/vente-combinaison-bebe-cocoon.aspx?productid … t=1&hasprev=1
обаче синичкото  smile3521

Маграт, линка не се отваря при мен?!  Sad

Меги, бройте ме и мен за бутането на количките - вече сме в Младост 4 и ремонта завършихме даже..., а как се въртя из новия квартал като муха без глава и нищо не знам къде е  Joy Бременна муха  hahaha

# 95
Добър ден отново и от мен. )))
Аз днес успях да поспя малко повечко, че иначе е ужас. )) Сега едвам ми стига съня, а като си взема Калина не знам как ще е, не мога и да си го представя още. )))

Me_and_baby, ходих предишната седмица на консултация, но не ме гледаха на ехограф. Трябваше в четвъртък да съм в София на ФМ, но така и не стигнах до там, защото във вторник родих. Така че нямам представа какво щеше да се види на ехографа като килограми и др. Но все пак имайте си едно на ум, че не всичко там е точно.

Честит рожден ден на Цезар - да е все такъв любовчия. ))))

ushco, страхотни са нещата ,аз съм ги пропуснала. ))) Сега ги добавих в кошницата си, че съм си харесала и разни други работи, но още умувам дали да пускам поръчката. ))))

# 96
еиии с Цезар сме били една зодия smile3521,Честит празник, много да папка и да слушка майка си,татко си и новата си стопанка като дойде у дома, че няма отърване от мачкане и скубане тогава smile3534

Аз до сега правих милинки и загрях, днес съм на вълна готвене, а къщата мъжа да я чисти довечера след работа...
 newsm28

Наистина къде са другите момичета

Джена, мина ли ти от тортата? Как вървят упражненията за бременни от ДВДто? На мен в кабинета на гинеколога ми предлагаха някакво ДВД с упражнения за бременни(то за кога да ги правя вече) и пропаганда за кърменето, но аз не ги взех, казах че ще прочета в нета какво е написано

Мирама - ти сега неможеш да се наспиш защото тичате до болницата и обратно, после като си дойде Калина у дома ще си почивате двете и такъв сън ще му удряте  Hands Thumbsup

Хайде пишете, днес е голяма скука, няма да можем да си изразходваме всичките заглавия на темички дето сте ги измислили, с тоя темп на писане...

# 97
Ха здравейте и от мен за днес!!!  bouquet

Ох, моя вчера заяви, че ме е хванала , цитирам: "предродилната амнезия", и това малко преди да заспим, е няма да ви казвам колко време се смяхме и двамата!!! Joy Joy Joy

# 98
и аз очаквам моето съкровище на 22.10

# 99
Добре дошла lady_19, с теб сме на една дата и моят термин е 22.10  Hug

Много се извинявам, може ли някой да смени името ми, че вече съм с нова фамилия - вместо BettyV  вече съм Betty Sotirova Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 сеп 2007, 13:48 от Betty Sotirova

# 100
  • София
Първо: ЧЕСТИТО на ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!
  bouquet   bouquet   bouquet
Бъдете живи и здрави, с много късмет и добро настроение!
Пожелавам ви здрави бебета и леко раждане!

маграт чеснова - големи халки аз не намерих в Практикер вчера, обаче в един магазин за кинкалерия открих единственото що-годе подходящо, но е както при теб - диаметър 4-5 см. Това са халки, които се ползват за захващането на дръжките на саковете. Нямаше в момента по-големи, но иначе тези са много здрави, запоени са (замислила съм да прегледам саковете вкъщи, току-виж изскочи нещо подходящо  newsm78)... Може би да питаш в кинкалериите такива халки. Мъжът ми предложи "халки за катинари" - но ми изглеждат прекалено масивни и тежки, особено за по-тънък плат...
Какъв е твоят плат? Моят е тънък и халките, които купих по принцип стават (пробвах), но бих изчакала, може пък да намеря нещо по-добро!
Успех в търсенето!

Добре дошла на новата мама lady_19!!!
 Hug

# 101
 Betty Sotirova ей голям мерак за новата фамилия  Mr. Green Party готово  Hug - аз пък още се бъркам и си казвам понякога старата фамилия, още повече в работата си говорим и на фамилии, та хептен се увъртам.

Мами мисля, че трябва да опростим първата страничка, че 10 минути я търсих Бети докато я открия, а като започнеме да снасяме, извинете раждаме, съвсем ще се омотаме.

lady_19 и теб те добавих  - добре дошла, ама тук сме любопитки така че казвай от къде на колко си - каквото ти е гот сподели, и албумчетата разгледай на първа страничка  Crazy и попълни.

Не съм сменила бройкатаааа да  знаете. ама следващата вече темичка да я опростим

# 102
честито на вики на надето и на зетя (цезар). аз съм с ужасен нет, само влизам да поздравя

# 103
Здравейте и от мен! Еми героите са уморени и да знаете от мен че е нечовешко това на което се подложих вчера! И нощеска до 2 и нещо и после здраво подритване на хъркащото същество до мене и сутринта   Shocked ей точно така изглеждам! И на всичкото отгоре дупе става от леглото - глава НЕ!!!
Много благодаря за милите пожелания на всички останали! Hug
И да поднеса моите поздрави на другият ни важен рожденник - Цезар!
Галче естественно ти изби рибата с тая праска - булка готова да пристане на Цезар  Joy Joy Joy
И искам да приветствам с добре дошла  lady_19

# 104
Здравейте сладурани Simple Smile
Аз да се похваля ремонта почти приключи Simple Smile Че и тати дойде от Бургас да помогне на зетчето че нали зет като мед Simple Smile Двамцата добре се разбират:) Само се крият от мен да пушат и клинчат ама както ми е писнало от тая лудница така съм ги настъпила по вратлето че до добечера всичко ще е боядисано Simple Smile  а утра смятам да сме готови окончателно:) Ама да му се невиди утре имам годишнина с милото и хич не върви да се занимаваме с домакинска работа пък иначе да сме в лудницата пак не върви. Така че дано да е хубаво времето поне да ходим някъде  Praynig
Галенитас ти ме уби с тая винетка:) Аз ония ден се базиках че в автобуса ще ми искат 2 билета заради свръх размери ама ти с винетката ме заби  smile3532

Честит празник на Цезар да е жив и здрав и все така палав Simple Smile
[/color] [/b] [/glow]

Общи условия

Активация на акаунт