Срам не срам ще стискам кълки до Октомври - аз си знам!

• 17 709
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Привет, отдавна не съм се разписвала, но ви чета редовно. Честито на Цезар, те с  моя съпруг на една дата са родени. Днес ще се празнува  baloni 

Ето и лека почерпка

# 106
 madnez  Честит рожден ден на твоя съпруг весела вечер и много поздрави на любимия ми град Сандански домачняло ми е много за него Честито и на Цезар, уцелил е най готината зодия и аз съм дева

# 107
Ох, Мегич, тука съм, стягам се за ПОСЛЕДЕН РАБОТЕН ДЕН!!! Снощи ме работаха до 1 посред нощ и само факта че ми е за последно ме държеше  Rolling Eyes

Цезарката на колко години става??? И какво каза за мадамата пратена от Галето....  Joy Joy Joy - щях да почина от смях  hahaha hahaha hahaha

Ох, спи ми се... и коремът натежава просто с всеки изминал ден, това не е човешко!!! ooooh!

# 108
Айде добър ден и от мен.Нали трябва да се разписваме вече по често.
Меги контракциите на 10 мин тръгваш към болницата,но ако са само контракции,ако има и изтекли води,с контракции без контракции дирекшън към болницата.Тъй каза мойто доки.

Пра преди няколко месеца ми правиха изследвания като на теб и на кръв и урина обаче и се оказа,че ми бил нисък протеина в кръвта,ми и на мен ми изписаха един прах ,за  шейк за културисти,много малко го пих,мъж ми нали се занимава с този спорт та ми каза,че  щяла съм да стана много "корава" dohИ наблегнах на натуралните протеини,хапвай повече месце,пилешко,риба,всичко каквото съдържа протеин.Не съм се чувствала зле,не са ми и повтаряли изследванията,само урина .но  щом доктора ти предписва преливане на протеин,изпълнявай,но както ти каза Ми енд бейби,понякога докторите се презастраховат,но няма как да разберем кога.Няма да е страшно де.не се тревожи.

Галентинас с туй прасе ме уби направо. newsm62

ми енд бейби,и аз имам разширени вени,ама са ми по краката,там дето вие казвате не съм забелязала,пък и мен докторката все с обути гащи ме гледа и незнам ,може и аз да имам щото съм предразположена,ама.... newsm78

Наде голям купон е да е било,никаква те няма тук ,айде вчера щото банкета ,ама днес,я да се разпишеш.Ей я на и Джена и тя изчезна,ми тъй то нали мъжо сега е там,дано не е друго де и да ни изненада .Ама нищо ,то вече на нея й е позволено.

Аз пък вчера да ви кажа какво правих,много съм доволна от продуктивния ден.Първо станах ,обичайните процедури пиене на кафе ,готвене и т.н После фризьор,маникюр,педикюр малко клюкарстване с фризьорките и после в къщи.Сглобихме кошчето на беба,послах и чаршафчетата,изгладих последните дрешки на беба и сме готови вече.чантата за клиниката е готова.

Оставям ви сега,че мойта майка се включи в скайпа . Hug

# 109
  • София
madnez да ти е живо и здраво мъжлето и цял живот на ръце да те носи.   bouquet   bouquet   bouquet

mishonka95 знам че при водите се тръгва веднага, но при контракциите май беше 5 мин за първескини, ще питам в понеделник. Да снимаш всичко готово и нагласено, аххх при теб е топличко, тук от обяд вали.

Jenna честит ти последен работен ден   bouquet   bouquet заслужаваш почивка вече.

Момичета Цезар ви удря по един език, и благодари за поздравите - много сте мили  Hug  Hug  Hug

# 110
Благодаря на всички мами за подкрепата. newsm03  И аз като теб Meggy си мислех , че по-опасно е да имаш висок албумин , но явно и другата крайност не е за предпочитане. Аз дори не бях чувала да се прави това изследване в кръвта , мислех си , че само в урината. Даже първоначално като си взех изследванията се зарадвах , че е нисък , но радостта ми бе кратка. Както и да е изпълнявам стриктно нарежданията на доки и се надявам всичко да е ок.  Naughty

Днес с мъжо напазарувахме почти всичко за бебо . Направиха ни и 10% отстъпка (максималната)   , за което съм най-доволна. Е, малко се понасилихме за да достигнем нужната сума , даже се наложи да поръчаме чак столчето за хранене , но така пък то ни излезе без пари .  newsm68 За съжаление количката ще дойде чак след 10 дена , но нищо , тя сега не ми е нужна.  Дадоха ми и карта за пазаруване с 10% отстъпка от тук нататък. Абе, супер съм доволна!  newsm44

Маграт,  не се отваря и при мен линка . Дава ми , че тази тема не е намерена в архивите!  newsm12

Добре дошла на новата мама !  newsm03

# 111
Хелоу
оле днес се надцених и не съм се спряла та сега бая ме стяга вече корема ама след малко си лягам, но влизам да се обадя поне мене да не ме мислите  Mr. Green
и тъй
За разширените вени - забелязах изпъкнали "бучици" от едната страна на влагалището и като мислих, мислих само за разширени вени се сетих  newsm78 Не са ме гледали още но веднага като имам мнение на лекар ще докладвам. Единствено се моля да не се наложи заради това да ме режат  Praynig Като говорих с док ме пита само дали ме боли и ми обясни защо се появяват - ами от хормоните било - от естрогена се влияела структурата на кръвоносните съдове като цяло, затова избивали разширени вени на невероятни места. После по принцип се прибирали.
Меги и аз имам спомен за 5 мин ама като се знам и по рано ще съм готова на вратата. А и честит РД на Цезар и много послушен. Ама каква булка му е намерила Галето Joy Joy Joy
Madnez честит РД на мъжлето ти - да ти е жив и здрав, много да те слуша и помага   bouquet
Джена хайде стига работа вече, че като ти гледам лентичката са ти останали 18 дни  #Crazy
Добре дошла на lady_19  Hug
Хайде лека нощ от мен че вече дремуцам пред компа smile3507 , утре ме чака тур по магазините с сестра ми  newsm47
до утре  Hug

# 112
Една приятелка ми прати много подробен материал за кърменето. Ако някой иска да чете пратете ми е-майлите си на лични и ще ви пратя файла. За съжаление няма как да се публикува тук защото е 70 стр. Пишете, не се срамете, ще го пратя на всички  Hug

# 113
И аз съм тук  Hug
Нямахме нет няколко дни и се побърках без вас, много ми липсвахте  Heart Eyes
Вчера бяхме в Пигис Хаус и купихме нещица за бебчо, общо взето всичко без дрешки, щото чакаме свеки в неделя да се появи със заръките от Ита, да видя какво ми харесва, какво не  Mr. Green и после да напазарувам останалите нещица  Grinning
Мъжо  днес цял ден сглобява леглото  Whistling Laughing то сложна работа се оказа, освен това и липсват няколко болтчета, та трябва да се докупуват, много тъпо така!!  Ще снимам като го сглобим съвсем и сложим в стаята  Heart Eyes

А мен ме е обхванала няк'ва адска мания за чистене, гнездене ли му се викало, незнам, ама тука съм се побъркала, никога не съм била такъв педант на тема чистота  ooooh! Blush Joy Joy По цял ден само чистя, мия, забърсвам, подреждам лелеееее кукууу Joy Joy Лудница! Вчера пък влизам да се изкъпя след цялото чистене и нещо и в банята ми се видя мръсно  Joy хванах една гъба за миене на съдове и както си бях гола, на колене , търкам плочките на пода с Доместос  ви казвам та пушек се дига  hahaha hahaha hahaha  Не е истина !

Иначе виждам, че се забавлявате , честито на Ме And Baby   bouquet , madnez - мъжо ти да е жив и здрав, а Цезарчо сладура искам да го гушна и да го стисна по случай рожденния му ден, докато каже "КВИ"   hahaha hahaha hahaha
Меги, много добре изглеждаш на тази снимка с Цезар  Hug

Блазя ви, че от Младост се събрахте вече тайфата, я да видим има ли в района на Красно село, Бели Брези, Борово и въобще южните райони?? Да бутаме заедно количките Laughing Laughing

Халки за слинг - преди съм чувала че имало по магазинчетата на Екзарх Йосиф, и то точно с диаметър 7-8см, може би още има  Peace

Джена, добре дошла в клуба на работещите в/у себе си  Mr. Green
Мимето _ Ив пращам ти имейла си на ЛС, живо се интересувам от инфо по въпроса, МЕРСИ  Hug

ох, пак ми се пишка, извинете, ама трябва да отида, знаете как е  Mr. Green hahaha

# 114

newsm44 newsm44 newsm44 1stroller Иййййййййхууууууу  взехме си количката!
Спряхме се накрая на оранжевата. Стана малко насила, но съм доволна - много е хубава.
От магазина ни бяха подвели, че дори да нямат налична от цвета и модела, който искаме е достатъчно да я предплатим и за около месец ще я внесат.  Днес изведнъж ми звънят - нямало да внасят повече нашия модел тази година, а камо ли цвят да придирям  smile3516 Грабнах аз мъжо и беж в най-големия дъжд, да не изкупят и наличностите. Бяха останали тъмно синя, червена и оранжева. Червената ми се стори на живо малко мърлявка /на картинка изглежда нереално хубава/ та се спрях на оранжевата. Момчетата в магазина ни показаха няколко пъти кое как се сгъва, обръща, вади и т.н. То много екстри, много чудо! Оказа се, че не се побира легнала в багажника на моята ситна кола .... та ще трябва да и демонтирам едното колело. Но става супер лесно, та не го мисля.

Nigella, гледам и при вас дребен проблем - болтчета не достигат!
Ех, защо в БГ всичко става по трудния начин! Няма начин в магазин да ти обещаят нещо и да го спазят  newsm47 , но в това е чара да сме си на наш терен. Бях за малко в Испания миналата година, ами там скука, всички любезни, организирани .... мъка  Mr. Green

# 115
  • София
dobra страхотна е браво със здраве да си я ползвате. Сега тренирай в къщи как да я сглобяваш  Mr. Green Мисля, че мъжо трябва да ти вземе по-голяма кола - подарък за раждането  Whistling - аз сега се пазаря с  моя, а той ми вика, аз ще ти дам моята, а за мен ще купя новия модел  #Cussing out ааа не съм съгласна, взех решение или нова за мен и трампим колите  Mr. Green

Nigella липсваше ни. И на теб честити покупки, после ще гледаме снимки урааааа.
Чакай с тази мания, поне да мине средата на септември, така ми каза на мен докторката, чистене и подреждане след 15. 09, защото от 10.09 вече влизам в 37 г.с и плодът се водел , ох как го каза, а да, узрял.
А тази снимка е от архива - преди 3 години е правена  Mr. Green ама ако сега се снимам с цезар, той няма да се вижда на снимката.
А да и да покажеш копринените костюмчета за бебо (ако има де  Mr. Green)

mimeto_iv както го описваш това мяза точно на разширени вени, дано не пречи за нормално раждане. Стискам палци.

pra искаме снимки, честити покупки, та чак и столче за папане, браво на вас. Зобай си лекарствата и не се притеснявай, няма смисъл, нали за това са лекарите да ни шашкат , да ни се карат (за качени килограми) и в крайна сметка да ни помогнат да родим прекрасните си бебоци.

Момичета още веднъж ви благодаря за милите думи за Цезар, та той е само едно куче, а вие как сладко му честитите  Party стана ми едно мило, мило. Нали съм си самичка с него по цял ден - мъжо във Варна, та предимно с него си говоря.

# 116
 newsm78 що ли така с тази статия ? и на мен линка по този начин не ми се отваря, а аз си го извадих от библиотеката на кърмаческия форум, ето тук :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1844.0 и
Подготовка за кърмене - полезна информация за бъдещата майка
************************************************************* и там сред темите :
Митове за кърменето интересно, сега обаче като цъкнах на нея и ми даде, че не може да я намери в архива newsm78, а на мен ми стои отворена от 3 дни newsm78

еми............не знам какво става с библиотеката newsm78, ако искате мога да я копирам тук или да я пратя на лични или мейл на който му е интересно, аз ще си я запазя в компа сега Peace

добра - страхотна количка! честито!

Madnez честито и на твойто мъж, много да те слуша, глези и обичка

Дженаааа, ай стига работа ма то нечовешко вече!

Нигела, благодаряза идеята аз де що се сетих за кинкалерии обиколих и моите са точно такива от железарията за катинар, ама като няма други  newsm78

плата, който взех е нещо изкуствено и леко еластично и за туй взех и един 100 % памук да го сложа отвътре като подплата, за да обере еластичността и да е на памук бебина. така двойно става бая обемно, та ще ми трябват по-големи халки.

Уф аз до сега избирах и записвах музика утре за сватбата и като ме налегнаха едни спомени и се
ококорих Shocked, та га ли шЪ заспа newsm78

хайде един среднощен поздрав от мен  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=3zD9W9SZj9w&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=jxNKxkTud_w&mode=related&search=

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 00:44 от маграт чеснова

# 117
 eat а добро утро!  kaffeetrmker_2 ей ма пак давам отчет, преди да се затътря на интелектуалната среща  Crossing Arms писна ми..  Animal Snail и аз тъка бързо се придвижвам-ми то тира по байра-зор  вижда-явно нещо от скоростите Mr. Green Цяла нощ валя, като гледам 1 големи локви-нестига, че няма у ко да си навра стройната снагицаа-ми сега ще поровя за плавници и пояс  dontknow нещо н еми се ходи, чудя се дали да не се скатая  newsm47

ДОБРА а честито возило-ей много джиджана 1stroller със здраве да си я ползвайте и само приятни емоции с нея !
мен нещо ме е ударила простотията и не, че ме е хвалнала депресията-тя няма почва у нас ама и аз незнам ко ми става-сигур е някаква фаза-ей на 1 такава раздразнителна съм станала  smile3512
Ай лек ви ден за ся!

# 118
Добро утро мамчета  Hug
UHCO  и на мен мног ми хареса гащеризона http://laredoute.fr/vente-combinaison-cocoon.aspx?productid=3240 … t=1&hasprev=1
 обаче я ми кажете кои номер трябва да си поръчам, че да не е малък на мишката. Направо тоя розов гащеризон като го видях  и ми останаха очите.
Гледам тези дни мног малко пишете повечко разпускате.
Ние също разпускаме, че така взе на мен да ми тежи и то за няколко дена се едно съм качила 5 кила отгоре. А малкото и то шавърка ли шавърка. Ама малко остана много мина още месец и ще се радваме на малките мишлета.
Добра количката е много хубавка да ти е честита.
Айде пазете се и целувки на тумбачетата   love001

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 08:36 от Irenn

# 119
Здравейте на всички и от мен. ))) Гледам много ранобудни мами има. )))

dobra, количката е супер - честито. ))) със здраве да си я ползвате. )))

Irenn, относно гащеризона поръчай размер от 50нагоре. Имай предвид, че тези размери са по сантиметри. Едно бебе се ражда около 45сантиметра, така че 50см ще му стават съвсем в началото. Най-добре е да вземеш 61-67см.

Общи условия

Активация на акаунт