Отговори
# 165
Ди не гледа детски колкото тя не гледа брат и толкова не можеш да го махнеш от тях bowuuНо лошата ни новина е че сутрин преди мен е на компа и вечер щом се прибере забил се е тука в някакви игри та #2gunfire #Cussing out

# 166
Момичета, явно няма да ми се размине за снимките, затова ги качих http://community.webshots.com/album/560692964uUqVxW , вижте ги, че след седмица ще ги махна от нета.

Дес, мерси за препоръчаните капки, ще ги взема и тях, дано помогнат, че мишките едвам дишат. ooooh!

# 167
  • там където ме зове сърцето!!!
mishlentze , много хубави снимки ! Hug
Аз също съм доволна от капките които  Дес ти препоръча! Peace

# 168
Дес, в аптеката казват, че Пиносола бил за деца над 6 години newsm78 Аз не посмях да го взема. Ако до събота вечер не са се оправили ще го взема обаче.

Мерси, Вивка за комплимента. И ти казваш Пиносол значи newsm78

# 169
И аз  и ВИВКА и още дружки с деца колкото нашите ги ползват и са доволни.Аз само споделям опит,слагала съм ги около 3-4 разсополивявания сме имали (егати и думата измъдрих ooooh! Mr. Green)за ден спира теча Peace

# 170
И аз  и ВИВКА и още дружки с деца колкото нашите ги ползват и са доволни.Аз само споделям опит,слагала съм ги около 3-4 разсополивявания сме имали (егати и думата измъдрих ooooh! Mr. Green)за ден спира теча Peace

Ама и ти супер го каза : " разсополивявания" , "спира теча" Wink Laughing
 Тези капки сигурно са супер , щом толкова хора сте доволни и ги хвалите newsm78
Обещавам да ги пробваме и ние при следващото разсополивявание на Мимито-добричкото!
За последен път беше хремава точно по новогодишните празници , и много се мъчи горката , не можеше да спи спокойно защото през носа не можеше да диша  Sad

Много сладка снимка : "кубото" - с многото  щръкнали опашки коса

# 171
# 172

Утре и аз ще ги пробвам, дано не стане фал нещо Praynig

# 173
  • София
Галита ,само второто филмче нищо не ми говори ,моля те да ми кажеш повечко на лични ,защото ние явно сме от телеманияците и Анщайн колекцията я гледа в захлас. Всъщност само тогава седи изобщо. За мечо Пух не съм се сетила да му пусна.
Мишленце ,страхотни снимки-поздравления. Благородно ти завиждам ,че като ги пускаш заедно по-лесно ще се адаптират.И аз ще чакам отзиви за тези капки Пиносол.

Аз днес ходих до дет.градина ,за да не нося изследванията в деня ,в който го оставям-т.е. понеделник. Иииии -познайте -изненада. Ремонтта се забавил и можело да го вземат ,но в смесена група с др.г-жи и в друга стая,което не е никък желателно. Така ми се разби цялата организация и концепция ,че още се чудя какво да правя и съм доста оклюмала. Да не говорим ,че изследванията ще изтекат като давност.
Освен това пак е със сополки - представям си като тръгнем и на ясла...или аптека трябва да си купя или да взема да стана лекар. Confused И без това като кажа в работата от третия ден ,че трябва да си тръгна по обяд ,а от петия съм в болнични -ще ме изхвърлят.
Някой давал ли е есберитокс/ехинацея/ и по колко капки ,моля споделете мнение ,че се чудя дали да му давам.

Радостен първи учебен ден на учениците утре и успешна нова учебна година!  umnikuu photo smile3529 smile3523  bouquet

# 174
  • София
Забравих! Радвам се ,че ви е харесала шадраванената случка или по скоро реакцията ми тогава ,вместо да я набухам здраво изпаднала в изтерия. Ама то не беше  виновно детето.
Лошото е друго ,че скоро не мога да се похваля с подобна реакция ,а поводи не ми липсват да избухвам. Много ангажименти ,нерви опънати. Вие как се справяте? Че аз да си призная ...напоследък ,нещо...срам ме е да си призная.

# 175
galita, ами хайде де...тия дни ще те дебна усърдно. Ти мен също. Може пък да успеем да се засечем най-после.
P.S. Сега гледам, че си онлайн, но какво ли праите та не сте пред компютъра. Wink

petenceto, всъщност ако изключим пастета звучи вкусно. Иначе точно това се чудех, не се ли мажат до ушите, като ядат. Поне Борил все още го прави. Яде, яде с лъжицата и като стигне към края започва да си дояжда с ръце и тогава настава мазало...та се чудех, подбират им храна, така че да могат да я ядат(тук ги хранят сандвичи) или карат според развитите способноти на детето...  
И аз щах много да се разчувствам   на казаното от Калоян.
За рекалмите е нормално. Кратки са, шарени и често с музика.

mom_an, най-вероятно не сте му пускали нещо, което да му харесва.
...ако мога да съдя по Борил.
Той не харесва въобще Baby Einstein. А много деца го гледат, като хипнотизирани. Не обича да гледа животни по телевизията, а има едно холандче само това гледа.
Има си няколко любими филмчета
и много харесва музикални клипове.
И то не всякакви, някои от тях са си даже много специфичен стил. Примерно харесва почти всички от много популярните в Холандия Jump Style клипове. И въобще някакви неща, които никога не съм си мислела, че ще гледа някое малко дете. При това той въобще не може да се причисли към категорията "телеманиак".

Telma, дано не са се задълбочили нещата и на сутринта да сте аболютно екстра!

mishlentze, това си е друо нещо вече. МНого хубави семейни портрети наистина.   

Neda, днес и аз броих многократно до десет. На няколко пъти така мътно ми ставаше пред погледа, че аха да забравя и за броене, и ьс желанието ми да съм миролюбива в отношенията си с Борил.  Laughing 

А shaun the sheep е много сладуресто филмче. Пускам линк към серийките за втори път за тези, на които  им е интересно.
http://video.google.com/videosearch?q=shaun+the+sheep&so=0

# 176
  • София
здравейте!
днес ще е трети ден да я заведа  по-рано за закуска (яли са сандвич с масло и сирене, а вчера макарони - любимите й 'маконки'  Laughing ), ще я пробвам и за обяд да остане, пък ще си я взема да си спим у нас  Heart Eyes
Просто акъл не ми го побира как ще заспива там Thinking Ние сме от трудно заспиващите и приспиващите се ...
Иначе ми казват, че 'им предлагат' да ядат, а като не искат - не ги насилват, т.е. детето каквото само си изяде ... щеше ми се да ги дохранват, защото Вики бързо губи интерес ... за нея ми казаха, че била си хапвала (не цяла порция обаче). И да ви кажа, незнам как така ядат, ама дрехите са й  чисти, иначе ела гледай ако у нас я оставя да се маже  Shocked Казаха ми, че им слагат лигавниците и ги опъват на масичката и върху тях слагали купичката (за да не се окапват). Явно действа.
А тази сутрин Вики повърна (течно) Shocked ... баща й казва, че нищо й няма (дано не е вирус  Peace) и да си я водя на ясла  newsm78 ... дано не съм направила грешка.  PraynigПросто и аз си мисля, че е от вчерашното й преяждане следобед - не е спряла да тъпче, голяма лакомия Shocked реших да не й слагам спирачки за един ден, пък да видим - ... явно й е било лошо и през нощта, щото се буди на 2 пъти ...
И още една новина - бременна съм  Simple Smile

# 177
  • там където ме зове сърцето!!!
И още една новина - бременна съм  Simple Smile
Ч ЕС Т И Т О! Hug Hug Hug
Много хубава новина!Лека и безпроблемна бременност! Hug

# 178
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НАШИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ УЧЕНИЧЕТА! ДА СЕ УЧАТ, ЗА ДА СПОЛУЧАТ! ПОЖЕЛАВАМ ИМ САМО ХУБАВИ ЕМОЦИИ В СВЕТА НА КНИЖКИТЕ И ЗНАНИЕТО!  smile3529  Ill  smile3525
Специални поздрави на първолаците на sea woman и на Орхидейката (нали и твоят е първолак?)

ГАЛИТКА, ПРЕКРАСНА НОВИНА!  newsm51 Пожелавам ти лека и спокойна бременност и хубаво и здраво бебе накрая!  Hug
За Вики не се тревожи, дано наистина не е вирус!

Момичета, Стефан днес влезе в яслата без капка сълзи!  newsm44 Влезе си човека, отвори си сам шкафчето, даде ми да му обуя гуменките, взе цветята за сестрите и влезе усмихнат, протегнал цвете напред за възпитателката си!  smile3521 Страшно хубаво ми стана, вече спокойно мога да кажа - АДАПТИРАХМЕ СЕ! bowuu

Хайде хубав празник на всички ученици и спокоен ден на родителите!   bouquet

# 179
  • София
аз не мога да пазя тайни Simple Smile ... ама, за хора, които обичат да планират още не можем да се израдваме истински. Всъщност, аз още размишлявам дали да не я прекъсна ...
Неда, Есберитокс ни е предписвала педиатърката, когато Вики беше грипава 3 х 10 капки. Подсети ме, та и тази сутрин й дадох  Peace
Аз да ви попитам за Респивакс - има ли някой отзиви (информация) за него. Предписват го за имуностимулант за яслите.  newsm78
mom_an, браво на малкия 'ученик'!
При нас успеха с адаптиране е променлив - един ден реве, друг не, трети пък се цупи ...
Честито и от мен на първолаците! Представям си какво вълнение е днес за малчуганите... пък и за майките  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт