Отговори
# 75
Хайде утре да си чисто нова Praynig
Такава съм!  Peace И мъжът ми снощи се разчанчи, но и той днес е ОК. Деси, а Вярката да не е налапала нещо, както си играе и после да го е повърнала? Щом се е давела известно време, на такова ми прилича. Thinking Стефан ми го правеше този номер преди -както си седи, вземе, че се дави и повърне. Като разгледам какво е повърнал, току видя я някой конец, я някой боклук... Sick Дано да не е пипнала и тя вируса, миличката, че е отвратително преживяване! Praynig
Неда, при вас пък защо така? Да се оправя бързо малчо, стискам палци да ви се размине вируса! Praynig

Виличка добре сменаправо като младоженци гледаме да оставим децата и да  хукнем по заведения и разни Twisted Evil Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Embarassed
Ахххх виееее!  Naughty Да взема и аз ли да се поскарам с мъжо... Grinning Уф, тъпа шега, но знам, че Орхидейката има чувство за хумор! Нали не те засегнах, мила? Радвам се, че сте щастливи! Hug

# 76
Хайде утре да си чисто нова Praynig
Такава съм!  Peace И мъжът ми снощи се разчанчи, но и той днес е ОК. Деси, а Вярката да не е налапала нещо, както си играе и после да го е повърнала? Щом се е давела известно време, на такова ми прилича. Thinking Стефан ми го правеше този номер преди -както си седи, вземе, че се дави и повърне. Като разгледам какво е повърнал, току видя я някой конец, я някой боклук... Sick Дано да не е пипнала и тя вируса, миличката, че е отвратително преживяване! Praynig
Неда, при вас пък защо така? Да се оправя бързо малчо, стискам палци да ви се размине вируса!

Дано не е тоя гадния вирус и ние го изкарахми и двете с Мимито , но таткото беше първи , той ни го преболедува първи Ама да 2 дена минава , не се безпокойте ...  Само внимавайте с обезводняването
Много гаден вирус - човек се чувства отвратително... И аз си мислех че ще умиргам  #Crazy Shocked, ама мъжа ми каза , че не ми е дошло времето още ... Joy Joy Joy

# 77
Здравейте и от мен!

Нещо тия дни покрай яслата ми е лудница с изследвания, здравни картони, пазар.... А и в работата нещо се е отворила работа за триста, а всички са отпуска ooooh! Добре, че посвърших нещо почивните дни, та нещата се нормализират.  Whistling

И аз съм много доволна от свещичките дето Дес ги е препоръчала, но те са само за повръщане и то ако няма разтройство, щото иначе отиват директно в тоалетната и не действат  Naughty

Неда, дано бързо се оправи малчо, а и да няма други болни  Hug

Виличка, мойта сватба в снимки я има в албума в подписа ми, ако искаш разгледай  Laughing
Иначе снимките на Галита и аз ги разгледах - страхотни са  Peace

Телма, добре сте си изкарали значи. Давай снимки  Mr. Green

Мом-ан, посмях се и аз на ваш гръб, да знаеш  hahaha

Относно градината - аз смятам, че децата трябва да ходят на градина, въпреки болестите. То мойта педиатърка казва "има около 250 вируса - докато ги изкара чове, за да си създаде имунитет знаеш ли колко ще боледува"  #Crazy Дано са им по-здрави имунните системи на мълчуганите, та да изкарват по-лесно болестите, иначе дажи и в къщи не можем ги опазим  Praynig

Айде отивам да дерзая по задачите и после пак ще се включа

# 78
Снимки има, ама голям мързел ме е обзел да ги качвам  Whistling

Днес ходих до новата ни ясла и от сряда тръгваме. Освен тази здравно профилактична карта искат и още един нов картон и педката да препишела нещата от него - е да ама педката неще да преписва а ми каза да съм го снимала и не иска да преписва Crazy При вас кой и какво писа в този новя картон? И за белег от БЦЖ ми казаха педката да допишела - ама ние нямаме обаче такъв, та днес и до нея ще се ходи.
До днес в тази ясла са 15 дечица, но казаха, че чакат още и, че ще ги разделят на 2 групи - това добре, обаче като ги видях милите дечица какъв рев му удряха днес и на мен ми се дорева  Cry Бояна само като ги гледа и слуша и тя ще циври пак.
Ех ясленски неволи - ще минат ама  Confused Днес една майка на обяд си вземаше детето и си плачеше с него ...

# 79
Телма, на мен картона го пише педката (надявам се в този момент  Crazy). И Калоян няма белег от БЦЖ - подсетих я тя каза, че като ида ще ми обясни, че сутринта имаше доста дечица, а аз  бързах за работа. И в нашта ясла са 16 деца и ще ги делят на две групи. А за рева - то се знае, че ще надават вой, ама к'во да правим....   Confused

Калоян засега реве, за да ходи на градина, ама това е защото само я видя. Още не съм го оставяла. Ще видим и ние в сряда  Rolling Eyes

# 80
......а Вярката да не е налапала нещо, както си играе и после да го е повърнала? Щом се е давела известно време, на такова ми прилича. Thinking Стефан ми го правеше този номер преди -както си седи, вземе, че се дави и повърне. Като разгледам какво е повърнал, току видя я някой конец, я някой боклук... Sick Дано да не е пипнала и тя вируса, миличката, че е отвратително преживяване! Praynig
Aбе нещо такова ще да е било,че да чукна на дърво досега нищо и няма Praynig
Радвам се,че си добре Ани Hug,ама тоя вирус е много леплив знам,а и щом и мъж ти е прихванал.То добре че се е оправил,че като ги знам тия мъже като легнат болни,все едно света се е свършил Mr. Green,та вместо 2 ще имаш 3 бебета на главата Grinning

Един бисер от преди малко..Понеже като иска нещо Вяра все казва "искам едно..... мече(примерно)" и все така "искам една вода"...и т.н. Та днес след като се нахрани тича към вратат и вика "искам едно вънкааааааааааааа" hahaha Joy Паднахме от смях с баба и Crazy
Телма,не се тревожи Боянка ще свикне според мен бързо,защото вече и е ясно за какво иде реч Hug

# 81
Мерси Дес  Hug
Много сладки лафове има Вяра  hahaha Joy Joy
И Бояна вече много смешно бърбори. Вчера примерно вижда една муха да лази върху едни чушки и казва: "мусата е пи тушката" - мухата била при чушката. Иначе "ч" казва много хубаво, но чушка го докарва на тш  hahaha
А и още едно смешно - "искам копам паткатаааа" - искала да копае с лопадката - леко преводач се явявам вече  Crazy

petenceto и вие ли тръгвате в сряда?
Нашата педка я мързи да пише явно  Rolling Eyes

# 82
Дес, Телма, браво на бърборанките! Новия хит на Али е "Мето бега Наманко  Лили"  Joy Joy Joy което в превод значи "Меца да бяга при Калоян и Лили (приятелчета на Али, при които тя я праща мецата)"  Joy

# 83
Aма какви изречения правят вече вашите бонбони! smile3501 Ние си караме на думички тука... Споделяйте по-често бисерчета, че много им се радвам, аз като не мога да слушам на живо, поне да почета малко... Laughing

Радвам се,че си добре Ани Hug,ама тоя вирус е много леплив знам,а и щом и мъж ти е прихванал.То добре че се е оправил,че като ги знам тия мъже като легнат болни,все едно света се е свършил Mr. Green
Аааа, моят не е такъв. Снощи разбрах, че не е добре, когато го видях тайничко да си гълта Вълшебко (парацетамол). Аз бях тази, която го навиваше да си вземе болничен днес, като в продължение на половин час му мрънкаше на главата. И той накрая каза: Ама аз за толкоз години на тази служба не съм отсъствал досега по болест. Е, накрая склони, но само защото аз не бях още съвсем добре, а и днес много добре ни се отрази цял ден маане на гащи из слънчев Бургас. Mr. Green
А, по този повод, по-късно ще ви сложа една снимка, да видите как се разхождаме и тези от вас, които са все още само с едно дете хуууубаво да си помислят искат ли деца с малка разлика! Joy
Телма, успех с яслата! Дано не се "зарази" малката от рева на другите. На Стефан например много му действат ревливи деца... Sad

# 84
Браво на бърбораните ние още не сме от тях Confused Confused Confused Sad казва всичко с да и не с кимване и въртене на глава ooooh! Crossing Arms #2gunfire #Crazy #Cussing out обичайните думички са бау мама тати бати баба и деди Sickкато всички деца.На всичко вика ейшттттттт #Crazy #Crazyбоже свекито искаше да я удря с лъжица по устата Tired

# 85
  • там където ме зове сърцето!!!
#Crazy #Crazyбоже свекито искаше да я удря с лъжица по устата Tired
Защо????? newsm78

# 86
  • Варна
Да не хванеш после ти тази лъжица!!!! Rolling Eyes

# 87
  • там където ме зове сърцето!!!
Да не хванеш после ти тази лъжица!!!! Rolling Eyes
За детето- лъжица , за свеки -черпак! Mr. Green

# 88
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Да се запиша, че да ви намирам по-лесно!

Орхидейке - много се радвам, за положителния развой на нещата!

Целувки на всички и скорошно оправяне на болните!

# 89
Да се запиша, че да ви намирам по-лесно!
То наистина с нашите темпове на писане не сме все най-отгоре на темата, но по принцип все сме си на първа страница в отчетните за 2006 г., макар и почти винаги в дъното. Wink
А ето ние как се разхождаме навън:

Общи условия

Активация на акаунт