Отговори
# 60
  • там където ме зове сърцето!!!
Ама откъде слънце,те в Русе са го награбили и не пускат наникъде hahaha Joy Joy Joy
Даваме , пращаме само си поискайте учтиво Joy Joy Joy 
  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny

# 61
Момичета, умиргам!  Sad  Sick Толкова ми е зле, не бях се чувствала така от преди точно 3 години, когато се натрових в KFC в... Китай... Sick Снощи не бе повръщане, не бе чудо - 3 пъти за 3 часа, накрая се престраших и пих един Церукал, като Максимчето, милия, 2 хранения имаше с адапте. Cry Тази сутрин педито каза да не се притеснявам и да си го кърмя. Да кърмя, хубаво, ама откъде мляко, като нищичко не ям, а течностите ги повръщах. Днес пък ново 20 - с разстройство съм... Абе ужас! ooooh! Добре, че тати е тук, лекува ме и за децата се грижи, аз само кърмя Максим. Дано да успее да си освободи и утрешния ден, че иначе няма да мога да пратя Стефан на ясла - трябва да изляза и с двамата бандити, а ще колабирам някъде по пътя, толкова съм отпаднала, и с температура и въобще... ooooh!
Ох, оплаках ви се, за което много съжалявам, но имах нужда малко да се вдигна от леглото и да се цопна пред компа. Tired
И нещо смешно от днес - Стефан "гледаше" някаква анимация на ДВД-то, а аз съм заспала на дивана, където днес ми минава деня. По едно време мъж ми, който цъкаше на компа в спалнята, чул, че е много тихо оттатък при нас и какво да види - Максим си спи в макси-коузито, аз спя на дивана, а Стефан седнал до мен и спи... гушнал 2 филии препечен хляб, които бяха сложени до мен, в случай, че огладнея. Joy При това наакан, милия! Rolling Eyes

# 62
mom_an, много съжалявам да чуя, че и теб този вирус не те подмина  Cry Дано бързо да се оправяш!  Hug Но на втората част от поста ти да си призная много се смях  Joy Всички сладко спинкат - кой наакан, кой с филии  Joy Joy Joy Ами така де - какво да правят децата като спиш, а на тях им е скучно  Joy

# 63
Ооххх Ани,много лошо.Дано да е онзи вирус дето минава за ден два.Аз на морето се оправих за толкова при същите симптоми.Има едни хоемопатични свещички Вомитусхил,които докторкаа беше изписала на Вяра и аз ги ползвах и се оказаха много добри.Има  и разни неща за разстройството,пий нещо и скоро да си на крака Praynig Hug

Ама откъде слънце,те в Русе са го награбили и не пускат наникъде hahaha Joy Joy Joy
Даваме , пращаме само си поискайте учтиво Joy Joy Joy  
  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny
Eй ама не стига,че заграбили слънцето а и учтивост искат.Отде учтивост У наше село......
 smile3533 smile3502 Stuck Out Tongue Winking Eye ppp

# 64
Благодаря за вниманието, милички! Май се оправям, лека-полека. Пия предимно смекта, сега си купих пилешки бульон и лимони, гледам да не се тъпча много с лекарства заради бебо, но Дес, ще запомня тези свещички и ако утре съм все така - ще си взема. Като гледам името, те май са предимно за повръщане, щом са Вомиту-нещо си... newsm78 Дано наистина да мине за 2 дни, че е много тегаво! Снощи по едно време ревнах на мъжа ми, че искам да вляза в болница! Rolling Eyes Аз!

# 65
Виличка добре сменаправо като младоженци гледаме да оставим децата и да  хукнем по заведения и разни Twisted Evil Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Embarassed

# 66
mom_an свещичките който Дес ти е препоръчала са страхотни.Адито се оправи с тях само за няколко часа.
Анджела пи 5 дни Коластра но не я харесваше и беше ад всяка сутрин.Опаковката от 150 капсули струва 90 лева.

# 67
Нелина,баща ти е от Иванча ли? Ами дядо ми е от с.Баба Тонка и ние на 1 май бяхме на пикник на р. Иванча.Изкарахме си супер.

# 68
Виличка добре сменаправо като младоженци гледаме да оставим децата и да  хукнем по заведения и разни Twisted Evil Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Embarassed

Много се радвам да го чуя! Все така да се обичате и занапред  Hug Hug Hug

# 69
  • там където ме зове сърцето!!!
Максим си спи в макси-коузито, аз спя на дивана, а Стефан седнал до мен и спи... гушнал 2 филии препечен хляб, които бяха сложени до мен, в случай, че огладнея. Joy При това наакан, милия! Rolling Eyes
Eх  , че весело! Joy Joy JoyМного се смях на тези две гушнати филии! hahaha
Бързо оздравяване ! Hug

Пепито, ти къде се загуби? HugКоластрата не мирише ли  ни сухо мляко???

# 70
Нелина,баща ти е от Иванча ли? Ами дядо ми е от с.Баба Тонка и ние на 1 май бяхме на пикник на р. Иванча.Изкарахме си супер.

Ходила съм в Баба Тонка.  Peace  Hug

# 71
Нелина,нищо не казваш за Йоанка......Я разкажи какви ги върши и как се разбират с бати Wink Сигурно и у вас веселбата е пълна,както при много от мамите с двама малчугана у дома Grinning

Ани,да,точно само за повръщане са и са хомеопатични - мисля че няма да навредиш с тах на малкия гладник Hug Хайде утре да си чисто нова Praynig
Орхидейка,раздялата ви се отразила укрепващо на брака май ,а?Дано няма повече сътресения Praynig Hug

А пък Вяра ми поизкара каъла преди малко.Шеташе насам натам и по едно време я гледам издава някакви звуци сякаш ще повръща.Първо си помислих, че номера нещо ми върти,взех я питам я иска ли вода тя отказа и след малко изригна Sick Поплака си щото и беше гадно от това и после си беше като нова.Изкъпахме се и заспа...Оххх дано няма продължение,да не пипнала и тя някой вирус,чеееее Confused

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 21:55 от Дес

# 72
VIVKA абе на сухо мляко мирише ама нашата кукла не вкусва никакво мляко.А пък и не съм я кърмила,и АМ отказа още на 6 месеца.

А къде се губя ли?, ами правим голям ремонт и  сега съм при майка ми,а там нямаме компютър .
Айде лека на всички че ние се прибираме да спим.

# 73
  • София
Майчета ,и ние тъкмо като се похвалих и малкия почна да повръща. Доста гадно ,но наистина бързо минава-днес е добре.
Нелина,мерси и аз намерих този линк ,но питах за лично мнение ако имаш или ако си чувала за някое местенце отзиви ,защото знаеш рекламата не винаги е реална.
Относно васермана ,никъде не намерих наредба на ХЕИ ,в която да го искат. Намерих наредба само на МЗ ,която е общо за дет.градини вкл.с яслени групи и е отпаднало като изследване. Така ,че май където го искат или си "връзват гащите" ,или карат по спомени от минали години. Close
Аз май няколко дни ще съм без комп  Sad,та ви желая бързо болните да се оправят и успешна нова седмица на всички. baby_neutral
При първа възможност ще се включа и дано чета само хубави и весели случки!

# 74
Привет  от нас!
Ние се завърнахме вчера от балкана и нес пак на работа  Tired
Беше доста студеничко, но не сме се спряли много в къщи - изследвахме близката флора и фауна нон стоп  Laughing

Да се оправят бързо малчоганите - ама какви са тези гадни вируси по това време  Close

VIVKA и аз да кажа за коластрата - точно като сухо мляко си е и може и в мляко и в каша даже а я сложиш.
Аз имам запаси отдавна, но не съм разбрала така да са увеличили цената.
А може би това е цена ако не си дистрибутор, само че тази жена, от която взимам аз коластра ми обясни, че е по-добре да ме регистрира като дистрибутор и после да ми ги дава на дистрибуторски цени (аз не се занимавам и не ги дистрибутирам на никой), а тя си печели явно от това, че към нейната мрежа регистрира нови дистрибутори. Та можеш да попиташ и за този вариант.

Общи условия

Активация на акаунт