Отговори
# 45
Neda, на мен не ми искаха васерман, но на всички други тук - да. Зависи конкретно от яслата. Питай при вас как стоят нещата или си направи за всеки случай! Peace
Галитка, не мога да отворя нито един твой линк. Sad На прървия ми излиза Error, а вторият ми казва, че си преместила снимките във Фотобъкет, но не дава линк. Моля те дай нов линк, че много искам да ти видя снимките!  Praynig  Blush

# 46
  • Варна
Ох, за ясли говорите. Аз в момента много умувам какво да правя. Да настоявам ли пред директорката, ако има възможност да го взима или да си подам чинно молбата за юни догодина. Умувам, защото си мисля, че от една страна ще имам повече време за Светлин и първокласните му ангажименти. От друга, срещу зимата не знам дали е удачно да го пускам малкия (ако изобщо го вземат де). От трета ще ми спрат майчинските. От четвърта ще има повече време да се нагоди Сашко в яслата и аз ще съм на разположение сега за реакция, като се наложи да си го взимам. От пета, ако го пусна юни, таман ще посвикне и ще искам да го оставя вкъщи, за да ходим дружно на плаж лятото, после август ще са в отпуск, сестрите излизат в отпуски... Лутам се, лутам, като гламава... newsm78

# 47
Бистре, аз съм на мнение, че веднъж вземеш ли решение да го пускаш, колкото по-рано, толкова по-добре. Иначе все ще се намират доводи 'за' и 'против'. Пък и на мен сестрите ми казаха, че колкото по-малки са децата, толкова по-лесно се приспособяват към промяната. Аз вече съжалявам, че не пуснах Стефан, когато беше на 1 година. Sad

# 48
  • София
Аз пък съм на мнение, че по-добре от майката никой не може да ти гледа детето. ОБАЧЕ, в яслата децата все пак се социализират... ноо и хващат повече болести  Thinking Докторката ми каза, че е най-добре ако може да се дава детето направо на градина (3 г.), когато имунната му система не е така лабилна.  newsm78 Но и това зависи...
Морска, сложно е  при теб - успех във взимането най-доброто за всички ви решение.  Peace
Васермана е задължителен за яслите, от ХЕИ го изискват. (и преди май писах).
Ако някой има снимки в yahoo photos да знае, че трябва да ги премести до 2 седмици, че го закриват (оправих по-нагоре линковете)... то май както е тръгнало и пощата им ще закрият.

# 49
  • София
Моля ,да ми кажете дали и за яслите е отпаднало изискването за васерман изследване. В едни градини го искат ,в други не. ooooh! На вас искаха ли ви го?

На Мен ми искат васерман - 45-та ясла в Лозенец.

Изобщо не ми се иска да го давам на ясла (най-добре ми се струва към 3-тата годинка направо на градина е най-добре, още повече, че го кърмя много), НО имаме наистина финансови затруднения - вдигнаха ни наема, всичко поскъпна, а заплатата на мъжа ми си стои все същата... Sad
Но и не е чак толково страшно, ще свикнат децата, те са гъвкави и адаптивни, пък и най-лошите моменти няма да ги помнят(колкото са по-малки, по-няма да е травмиращо си мисля)

# 50
да си ви запиша

# 51
Здравейте Grinning
Днес нещо много слабо тука,какво правите в това лошо време?Ние сме си вътре цял следобяд и периодично плачем на вратата за "вука" Mr. Green Подивя милата,почуди се какво да прави Rolling Eyes Ама такъв леден вятър духа,че не посмях да я изведа.
А вчера я заведохме до зоологичеслата градина.Изкарахме си страхотно,беше мнопго впечатлена,а и времето беше с нас.Много доволни останхме не само Вяра а и аз Wink - не бях ходила от 10тина години в тоя зоопарк.Ще кача няколко снимки,че май скоро не съм качвала.

Друго интересно около нас е,че преоткрихме столчето за хранене Grinning Бях го прибрала още миналата есен защото тя неискаше да седи в него.Вчера го свалихме и стана хит в къщи Mr. Green Седна на закуска и изобщо не пожела да стане,щяла да спи там.После като слезе непрекъснато ходеше до него и му се радваше и от време на време искаше да се качва на него.Местим го в хола (само половината) тя става,сяда в него изправя се,още не е паднала Embarassed Абе голям кеф с тва столче,а и доста ме улеснява,че непрекъснато ми е в ръцете и вече мноооооооого ми тежи Tired

Вили,радвам се че си добре и успех с подготовката Hug

За яслата - то е ясно че от мама по добро няма,ама ако няма друг начин.Аз лично незнам какви ветрове ще завеят към нас,ама засега не искам да я давам поне докато бебето е малко,че да не носи вируси в къщи,а и много ще ми е мъчно за нея Confused На градина живот и здраве,мисля със сигурност да я дам Peace

А защо не запишеш нещо за вас с малкия Thinking

# 52
Здравейте днес се върнахме от скитня бяхме в ХИСАРЛЪК искарахме яко и бяхме в къщичката на баба яга Диди изкара супер и се държа прилично ядохме и на ресторант Peace

# 53
  • Варна
 Дес, Вяра изглежда вече голяма, като истинска госпожица на новата снимка в подписа ти. Hug

Орхидейке, браво, скитай, скитай... Диди какво си поръча на ресторанта? hahaha

# 54
Нелина ,това което видях ми хареса и това ,което прочетох ме заинтригува .Благодаря ти. Има ли прилично местенце в близост за спане и хапване? Предполагам ,че не е труден маршрут еко-пътеката. С каква продължителност е общо? Като разстояние и време?
    Ето, разгледай тук:
http://seat-popovo.com/nastanqvane.html

# 55
Дес, Вяра изглежда вече голяма, като истинска госпожица на новата снимка в подписа ти. Hug

Орхидейке, браво, скитай, скитай... Диди какво си поръча на ресторанта? hahaha
Пилешка супа изаде я цялата #CrazyА докато доиде така викаше АММММММММММ милото беше умряло по пътя от глад Mr. Green Heart Eyes

# 56
Орхидейка, как сте с мъжа ти? Всичко наред ли е вече? Стискам палци да е така  Hug Hug Hug

Деска, как е коремчето, расте ли?

Как сте всички в това гадно време? Rolling Eyes Тук у нас е голяма скука.Свекито си тръгна, не можем да излезем навън с Али и е много скучно ... Rolling Eyes Дано пекне малко слънчице скоро  Praynig

# 57
  • там където ме зове сърцето!!!
Как сте всички в това гадно време? Rolling Eyes Тук у нас е голяма скука.Свекито си тръгна, не можем да излезем навън с Али и е много скучно ... Rolling Eyes Дано пекне малко слънчице скоро  Praynig
При нас е студено , но  пече слънце и ще ходим на разходкаще ви пратим малко   Nature Sunny!

# 58
При нас е студено , но  пече слънце и ще ходим на разходкаще ви пратим малко   Nature Sunny!

Ще ти бъдем много благодарни  Hug

# 59
Аааа ние цяла сутрин сме на вън.Немога да я спра просто, "искам на пясъка пава кофичка бофичка" и това е положението Joy Баща и я води и на едни пързалки че беше и обещал и изобщо сутрин наситена с ангажименти Mr. Green Иначе времето ми се струва доста по меко от вчерашното макар и без слънце.Ама откъде слънце,те в Русе са го награбили и не пускат наникъде hahaha Joy Joy Joy
Вили,растем усилено Mr. Green.Тази седмица ще ида да се гледаме,че мина доста време от последният път,дано всичко е наред.
sea woman,мерси за комплиментосите към госпо'ицата Hug Как е по морето днес?

Общи условия

Активация на акаунт