Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 4 ....

• 18 888
  • 332
  •   1
Отговори
# 225
  • на правилното място, в точното време
Някой снима ли моето момиченце  Praynig
И аз искам да гледам снимки  Praynig Praynig

# 226
Амелия, кога ще е следващия рожден ден?

# 227
Амелия, кога ще е следващия рожден ден?
Ами те всички рожденици за месеца празнуват в един ден
Само сега празнуваха Август, Септември и Октомври заедно, тъй като Август беше жега и е трудно, а Септември Директорката беше в отпуск
Предполагам в средата на Ноември ще е следващия
Готвим и Дядо Коледа  Peace

# 228
А снимки може ли?

# 229
И аз искам да видя снимки!   bouquet
Ох, на следващия и аз искам да присъствам!!! Малката вече порасна, не малко бебе и ще мога да дойда и с нея и без нея!
За да направя преценка дали да я взема, ще ми кажете ли ориентировачно колко време отнема едно тържество?

# 230
Аз днес няма да мога да кача снимките които направих! Sorry!

Ravia, аз подарих твоя подарък на Михаела! Много се зарадва!  Grinning Много хубаво го беше опаковала!  Peace А чантата веднага я сложи през рамо! Mr. Green

Ами юли месец рожденниците ако сега ги е нямало? Кога са празнували тогава? Thinking Те са ги забравили !

Каме, а вие как изкарахте другия рожден ден? Party

# 231
айде разкажете по подробно как мина. пресконференция.........чакаме.
Моето дете харесали подаръка. говорихте ли за коледният празник

# 232
Да споделя и аз впечатления от рожденният ден. Децата са страхотни и си мисля, че за някой този дом е за предпочитане, учат ги на мн песнички и стихчета, добре облякани са, на топло, определено са на по-добро място от колкото тия дето просят по улицата и дишат лепило. Сташно си харесах едно момиченце от рожденниците, направо се влюбих, мн чаровно, усмивката не слизаше от лицето й и с едни пухкави бузки. Мн се зарадвах, когато едната лелка ми каза, че в най-скоро време ще я осиновяват, даже като съм снимала съм се поуляла, сигурно поне 7-8 снимки съм й направила. Мнението ми е, че другият път трябва да им вземем бомбони, вместо тия шапки и свирки, те веднага ги скъсаха, може би повече украса за стаите, но бомбони непременно, определено ще се радват повече.

# 233
sneji20 ще чакаме утре тогава  Peace
Люси също снимаше, дано тя успее днес да качи някои снимки

Наистина децата са страхотни и много се зарадваха на подаръците и бяха супер впечатлени от тортите. Поръчах правоъгълни с по 30 парчета - едната с принцеса, другата с кораб. Милите дори не бяха виждали такива торти и така им се радваха.../поради топлото време предния път нали вместо торта им занесохме пай/

Съжалявам, че трябваше да си тръна малко по-рано, но успях да изгледам цялата програма. Наистина имаше много добре подготвен сценарий - стихчета, песни, гатанки... и накрая детска дискотека. Това ме кара да си мисля, че и за Дядо Коледа ще са много добре подготвени. Остава само той да дойде с чувала подаръци.

За бонбони и близалки и мен ме питаха няколко деца дали им носим.... ще намерим пак на по-добра цена да им купим за следващия път Wink

# 234
Добро утро, момичета!   bouquet

Много заразяваща емоция има във вашите думи. Надявам се да се видим скоро и да ни разкажете всичко, както и да обсъдим вариантите за идващите Коледни празници, Коледен базар, следващия рожден ден в дома и т.н.

Чакам и снимчиците с нетърпение.

А на всички вас желая успешна и спорна седмица!

# 235
тъй като и аз си тръгнах по-рано, разкажете какво решихте там за коледното тържество, съгласни ли са от дома, а аз следобяд ще прибягам да взема
ПЪРВА ВНОСКА ЗА КОЛЕДНОТО ТЪРЖЕСТВО от  ESDIM

# 236
  • Бургас
Искам да дам и аз пари ,Дианче кога ходиш да вземаш Деница от яслата ?Ако може да ги дам на теб или евентуално на Люси  newsm78

Имам и някои якета и дрехи за Бата ,не знам там ходиш ли още ?

# 237
....
Имам и някои якета и дрехи за Бата ,не знам там ходиш ли още ?
За Бата и аз щях да питам, че една колежка на моя мъж ми е оставила една торба с дрехи.
И аз имам малко и sna ми каза, че е приготвила...

# 238
ох аз си трая за Бата, първо защото последният път казаха, че имат мн дрехи, второ, защото не отказвам на никой и само мойте роднини и познати пак са ми задръстели апартамента с дрехи. Но ще ходя в сряда в 13,30 тръгвам за там, тъй че който ще носи да носи тази вечер или утре в нас, след това не приемам, че обикновено апартамента ми, колкото е и тесен, става склад за дрехи втора употреба.
Гале, Деница няма да ходи на ясла днес и утре, дръж си паричките, в сряда ще я пусна на ясла най-вероятно или поне ще пиша тук нещо или на лични та да се разберем, пък ако идваш днес или утре да носиш дрехи в нас, може и паричките да донесеш

# 239
  • Бургас
Кажи кога е удобно,те не са много нещата,мисля,че и със Сашко мога да дойда.На мъжа ми не съм сигурна дали мога да разчитам,защото се прибира късно.

Общи условия

Активация на акаунт