Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 4 ....

• 18 912
  • 332
  •   1
Отговори
# 210
sneji20 уговори ли се със GJK. Ако не си аз днес ще се чуя със нея.А за продавачките нямам думи. #Cussing out

Не не съм се уговаряла! Няма ли двете коли по едно също и време да ходим натам? И къде ще се чакаме или.... аз нещо не съм в течение...?

И какви са тези продавачки?

# 211
Може би аз съм в грешка. Ако искаш да се разберем на лични. За продавачките на Захаро.

# 212
Здравейте, момичета !

Това което правите е чудесно !

Искам и аз да се включа за утрешния ден.
Няма да мога да дойда с вас, но съм подготвила
едно кашонче с маркери, флумастери, химикали.

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 14:48 от pinktanya

# 213
pinktanya Привет  Hug

писах ти на лични  Peace
ще взема нещата

изтрий си телефона от поста   Wink

# 214
  • Бургас
Склада е в Комлука. Адски забутан е. Като дойде време, ако се съгласят ще идем с нашата кола примерно. Фигаро се казва. Ако ви разреши директорката, обадете се на лични и аз ще ида да приказвам.

# 215
  • Бургас
Здравейте  Hug

Купих за децата сокчета Капи 60бр. на стойност 31.68лв.
Както и малко учебни пособия- пастели, моливи, пластелин, острилки и гумички!

Утре кога ще се тръгва ?

# 216
  • По света и У нас
Момичета включвам се набързо, че днес нещо много задачки изникнаха  ooooh!

Syrinx и  pinktanya - добре дошли  Hug
Много се радвам, че дружинката ни се разширява  Peace

За утре, предлагам да се съберем в кафето на Краставицата /това с 2та хода, където обикновено пиете кафенце  Grinning/  между 14:30 и 15 ч., и в 15 ч. най-късно да тръгнем  Peace
Пътят е около 30 км, може би около половин час ще отнеме, но не мога да твърдя със сигурност  Peace
Ками, ще ти звънна да се уговорим за тортите и учебните пособия  Peace
Да не забравите подаръците  Mr. Green, а GJK - сокчетата  Peace
Аз имам ангажимента за няколко подаръка + спални комплекти + пързалка + украса  ooooh!
Sesane - не съм те забравила, но просто днес време не остана  Blush
Ако правилно съм прочела, за утре сме на линия:
Amelia, bubi4ko, GJK, lucyl30, sneji20, petia_5a + приятелка .... някой да съм пропуснала  newsm78 .... колите може би ще са 3  newsm78 /аз, GJK и petia_5a/, в краен случай 2
tadela - жалко, че няма да дойдеш ... но ще има и следващи пъти  Hug
Говорих с Дома и потвръдих, че ще дойдем - ще ни чакат  Hug

За Коледното тържество и базара ще гледам да пиша по-късно  Peace

# 217
Момичета браво за идеята за Коледния базар! Аз не се сещам какво мога да направя, но ще се науча от вас и ще го направя! Peace

За утре съм подготвила и 5 dvd-та със записа на рожденниците от предния път! Много ми харесва като си спомням какво беше и сега забелязах даже, че децата са имали украса от балони, ама тогава кой ти обърнал внимание!

# 218
исках и аз да дойда ама хлапетата ме разболяха пак болна съм ooooh!

# 219
14.30ч. идеално ме устройва  Peace
там ще съм

аз преди това ще се срещна с pinktanya , за да взема и от нея пособия, ще натоваря всички ученически неща и ще взема и тортите

# 220
  • Бургас
Подаръците от tadela са в мен

Часът и мен ме устройва  Peace
Незнам кое е това кафе, но ще ви разпозная, няма страшно  Mr. Green
Аз мислех че и попи ще идва  newsm78

# 221
ето ме на линия - утре в 14,30 съм на кафето пред блока и ще ви чакам. ками ти как ще ги донесеш всички тези неща, ще те докарат ли, ако не свиркай да помагам

# 222
Имам проблем с компа. Да ще идвам.

# 223
  • По света и У нас
За утре - гледам сме на линия да действаме  Hug
попи - сори  Embarassed, че съм те изпуснала от списъка  , веднага ще се поправя .... за съжаление petia_5a + приятелка ми писаха, че няма да успеят да се присъединят .... така че на линия сме 6 броя /Amelia, bubi4ko, GJK, lucyl30, sneji20, попи/ + доста багаж  Mr. Green и 2 коли  Peace ...

Оххх за утре пак май се очертават доста задачки  ooooh! .... Sesane - ще гледам да се обадя да мина да взема долничките  Peace ..... днес за Захаро не остана време  ooooh!, а и като говорих днес с Директорката - забравих да питам за снимките, затова утре срам не срам ще се наложи да я безпокоя  Embarassed
sneji20 - относно филмчетата на децата питах още преди 2-3 дни Домакинката, но тя не можа много да ми помогне с информация, кои деца са още в Дома /освен за едно ... пиша ти на ЛС/
tadela - бързо да се оправяш  Hug

Относно Коледното тържество ... днес може да съм забравила да питам за снимките Директорката, но за това се присетих  Mr. Green .... като цяло реагира доста положително  Peace, но каза все пак че повече ще говорим след като се върне на работа  Wink

Относно Коледния базар - идеята е страхотна  Hug .... само трябва да се види как бихме могли да я осъществим  newsm78 - за невероятните чудеса които могат да се изработят не се съмнявам  Grinning, а гледам и в Хоби темите има няколко бургаски майчета /дори няколко ще вземат участие на Коледния благотворителен базар в София  Peace/, така че не пречи да привлечем някои от красотите им за нас  Hug Ето аз за какво се присетих на 1во време, а вие може да допълвате  Peace
- подходящо място ... тъй като не може току-така да се тупне някаква сергия  Thinking .... може би ако можем да вземем щанд на някои от Коледните базари в Града   newsm78 /може би на Тройката ако направят такъв  би било най-удачно Thinking/ ... не знам като цяло как стои въпроса с наеманато  newsm78 ... някой някакви идеи  Thinking
- наема на каква приблизителна стойност би могъл да е и кога се плаща /ако не е нещо непосилно, бихме могли на 1во време да съберем пари да го покрием, а след това ..... парите ще възстановим от продажбите  Peace
- за асортимента, не знам защо, но от сега не се притеснявам  Mr. Green /ако решим, че нямаме достатъчно, все ще успеем да си осигурим сувенири от някои от складовете на едро .... или въобще подходящи за случая предмети  Peace/
- продажбите - е това вече е деликатен въпрос  ooooh!, тъй като все пак ние не сме някакво НПО като ДБМ ..... няма как да продаваме стоки без да издаваме касови бележки /макар и стоките да са авторски, поне така мисля аз  Thinking/, това означава че трябва да минем през фирма .... и тогава вече как би било положението не знам  ooooh! ... Дори Директорката да ни подкрепи и да даде разрешението си да действаме от тяхно име, ми се струва че пак няма да успеем да се отървем от касовите бележки  ooooh! ....  освен това с името на Дома в Средец твърде много се е злоупотребявало да сега и не знам колко е удачно да се използва  newsm78 , а и Директорката ни познава само от половин година  ooooh!
- продавачи - надявам се ентусиасни да не лиспсват, но ще ни трябват поне по 2ма на смяна  Grinning ... а не знам все пак всеки с какво свободна време би разполагал всеки Thinking
Нещо да съм забравила  newsm78
Решиме ли го окончателно .... трябва възможно най-бързо да се задействаме  Peace 

Хайде до утре в 14:30 ч. в кафето на Краставицата /това което има столчета и от вън  Mr. Green/
Тъй като не знам дали междувременно ще успея да посетя форума, ако има нещо спешно ще се чуем по тел  Peace

# 224
Много съм щастлива  newsm44
Днес успяхме момичета да свършим страхотна работа
БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВСИЧКИ ВАС
  Peace

Не мога да опиша радостта в очите на тия дечица, невероятните радостни викове за тортите и подаръците. Та те не бяха виждали досега такива торти...
Беше невероятно.......Нямам думи
Доволна се прибрах и отпразнувах и още един рожден ден

хайде фотографките да се включват, че нямам търпение  Wink

от pinktanya  взех сутринта и две кашончета с маркери, флумастери и химикали
  pinktanya  smile3525
 Hug
със sna не успях да се видя, но говорих с нея и тя ще се включи за следващия РД
имаме вече и 20лв от Syrinx  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт