Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 4 ....

• 18 914
  • 332
  •   1
Отговори
# 195
ДА КАМИ, ПРАВИЛНО СИ РАЗБРАЛА. ТОВА Е. СЦЕНАРИЯ Е ЯСЕН ДЯДО КОЛЕДА ГЛЕДА ПРОГРАМА РЪКОПЛЯСКА  И РАЗДАВА ПОДЪРЪЦИТЕ.

РАЗЛИЧНОТО Е ТОВА КОЕТО ПРЕДЛАГАТ СМАРТИ ПАРТИ . ТЕ ИМАТ ОСВЕН ДВАМАТА АРТИСТИ И ДВАМА КЛОУНИ КОИТО ЩЕ ИГРАЯТ ЪС ДЕЦАТА И РАЗДАВАНЕТО ЩЕ ПРЕКЛЮЧИ ПО БЪРЗО ШЕ ИМА ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ИГРИ.

# 196
  • Бургас
Ако имате нужда от нещо за украсата балончета, гирлянди - мога да осигуря.
Отделно имам предложение. Относно склад за детски играчки. Предполагам подаръците ще са играчки. Мога да говоря със собственика. Идеята ми е две майки примерно, да влязат и да купят необходимото, но по цени на едро. По складовете нали искат бройки и др...ще говоря да няма такива ограничения. Склада предлага много играчки, а цените са чудесни. Пример камион с доста добри размери 13лв. по магазините 18-20лв. Това е само идея. Ако ви хареса ще попитам дали ще е възможно.

# 197
  • Бургас
за всики оферти които пуснах важи условиета не по малко от 2 часа т.е програма от страна на децата и раздаване на подаръците .
да разбирам ли, че за 2ч. след като ще се включи и програма от страна на децата, тия пари ги искат само за да изгледат програмата, изслушат децата и раздадат подаръците. Толкова пари само за едно посещение, дето ще имат 15-20мин работа да прочетат имената от подаръците и ще си изгубят 2-3часа  Rolling Eyes 
Добре де не може ли една от майките да е снежанка, а Дядо Коледа все ще намерим.

# 198
Добре де не може ли една от майките да е снежанка, а Дядо Коледа все ще намерим.

Ами точно на предната страница това обсъждахме
Аз и джудже предложих даже  Mr. Green

Люси ще пусне анкета най-верятно, защото май повечето сме за този вариант  newsm78

с тия 150-200лв колко работи полезни може да се купят на дечицата...

# 199
  • Бургас
Точно така. А ако я закъсаме за Дядо Коледа. Веднага ще изръчкам някого от семейството с подходящи размери.

# 200
АЗ ИМАМ ТАКОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ МОГА ДА ВЗЕМА ГОТОВ СЦЕНАРИИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА НА ДЪЩЕРЯ МИ И ДА СЕ СПРЕТНЕМ НИЕ НА АРТИСТИ.
РОКЛЯ НЯМАМ ПОДХОДЯЩА ЗАЩОТО БЯХ В 9-ЯТ МЕСЕЦ БРЕМЕННА КАТО СЕ ОМЪЖИХ . НО МОГА ОТНОВА ДА ЗВЪННА ПО ВСИЧКИ АГЕНЦИИ И ДА ПИТАМ ЗА КОСТЮМ НА ДЯДО КОЛЕДА
........................НЯКОИ НЕ КАЗА ЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА ПРЕДЛОЖИ КОСТЮМ НА ДЯДО КОЛЕДА.

# 201
Явно никой не чете моите отговори! Колко жалко! Cry

# 202
  • По света и У нас
Вчера мъжът на Биляна* ми донесе пързалката   bouquet , така че багажа се заформя  ooooh!  Grinning

Днес както е писала petia_5a - ще се видим с нея да видим какво и тя ще предложи  Wink

Ками , не пречи да си отворя устата за отстъпка, поне може да опитам  Peace ... то и предишният път уж трябваше продавачката да ми направи остъпка, но след като поръчах 3 тави а тя нищо не каза /все пак мога и аз да забравя да питам за отстъпка  Wink/, звъннах на шефовете й ..... те ми казаха, ама разбира се при 3 тави се прави отстъпка от 20 % .... и така след това и се бяха понакарали, и тя следващият път притеснена ме питаше защо така се получило  Cry ... аз не съм искала да й се карат  Blush ... Просто исках да си издействаме остъпка заради децата  Peace по-добре да имаме възможност с останалите парички да им вземем още нещичко  Peace
Сега нямам гаранция, че пак ще се получи  newsm78, но не пречи да пробвам  Grinning

bubi4ko - Страхотно, че ще можеш да дойдеш   Hug

sneji20 - чудесно, че ще успееш да дойдеш  Hug За сега, аз ще се пробвам да говоря със Захаро  Peace
Цените на парти артикулите, ще се опитам да публикувам по-късно ..... а те вече са на линия, т.е. в Бургас и трябва да мина през куриерската фирма да ги взема  Peace

viva31 -   bouquet за доуточнението, както и за евентуалния сценарии от ДГ ... в този случай определено ако се спрем на варианта фирма, бих се гласувала за Смарти парти  Peace
sneji20   - каза, че може да предложи костюм за Дядо Коледа  Peace .... само пълнежа все още ни липства  Mr. Green

Sesana
- супер предложение  Peace
Ако не те затруднавя попитай ... впрочем склада къде се намира  newsm78 ... може да се задействаме веднага щом получиме съгласието за Коледното тържество от Директорката  Peace
Днес ще се опитам да ти звънна да мина да взема долничките  Peace

# 203
ЛЮСИ ЩЕ ГОВОРИШ С ДИРКТОРКАТА ЗА НОВОГОДИШНИЯТ ПРАЗНИК НАЛИ .....ДА ЧУЕМ НЕИНОТО МНЕНИЕ, ТЯ МОЖЕ ДА ИМА ДРУГА ИДЕЯ И ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ СОБСТВЕНА ПРОГРАМА ИЛИ ОТ ФИРМА. И СЛЕД ТОВА АКО Е ФИРМА ДА РЕШАВАМЕ КОЯ.

SNEJI20 ИЗВ. ЧЕТА ФОРУМА ДОКАТО СЪМ НА РАБОТА И СЕ РАЗСЕЙВАМ.   Hug

# 204
ЛЮСИ ЩЕ ГОВОРИШ С ДИРКТОРКАТА ЗА НОВОГОДИШНИЯТ ПРАЗНИК НАЛИ .....ДА ЧУЕМ НЕИНОТО МНЕНИЕ, ТЯ МОЖЕ ДА ИМА ДРУГА ИДЕЯ И ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ СОБСТВЕНА ПРОГРАМА ИЛИ ОТ ФИРМА. И СЛЕД ТОВА АКО Е ФИРМА ДА РЕШАВАМЕ КОЯ.

SNEJI20 ИЗВ. ЧЕТА ФОРУМА ДОКАТО СЪМ НА РАБОТА И СЕ РАЗСЕЙВАМ.   Hug

Peace А ако е "собствена програма" да решаваме каква ще бъде?  Grinning

# 205
Поздравления за страхотната инициатива и дейността, която вършите!
Днес попаднах на тази тема в Хоби-то http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230560.0 и реших да направя нещо и да го пратя, после се зачудих дали в Бургас няма да има подобна инициатива, пуснах търсачката и видях вашата прекрасна тема! Бройте и мен за ноемврийските и коледните подаръци за децата. А утре ще дам на Ками и нещо за касата. Как ви се струва идеята за Коледния Базар и дали може да се осъществи в Бургас?

# 206
Идеята за  Коледен базар в Бургас  ми допада. PeaceАко успеем да се организираме, ще се включа с изработката на някой нещица(още не съм ги измислила).Мъжът ми също се включва с фотография.

# 207
 Подаръка на  viva31 е във мен.
 sneji20 уговори ли се със GJK. Ако не си аз днес ще се чуя със нея.А за продавачките нямам думи. #Cussing out

# 208
Аз няма да дойда Cry Rolling Eyes

# 209
Люси, в 16.00 ли точно ще започва купона?
И някой спомня ли си колко време ни отне с пътя  newsm78
в 17.30 най-късно трябва да съм в Б-с  Rolling Eyes чудя се дали ще сваря  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт