Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 4 ....

• 18 860
  • 332
  •   1
Отговори
# 60
  • По света и У нас
Момичета, последният път в Бата ни казаха, че към момента имат предостатъчно дрехи  Peace , все пак ако бубичко има възможност - надявам се ще пита  Hug
Иначе идеята на viva31 за църквата не е лоша    bouquet ... за по-малките като вариант - Центъра за работа с деца в риск /на улицата/

Asya_ - проходилката най-вече би свършила работа на бебешкия, но ние не сме много-много в контакт с него .... така че има няколко възможности ... звънкаш и я носиш директно на бебешкия /Дом Майка и дете в Зорница/, другият вариант е на Центъра за работа с деца на улицата /те поддържат често връзка с майки в беда/... и не на последно място може да се прати на някой друг дом в нужда  Hug

bacio - за комплектите - ти си на ход  Hug ... както RAVIA ми писа на ЛС - стават за седмица, само да ги поръчаш  Grinning

# 61

bacio - за комплектите - ти си на ход  Hug ... както RAVIA ми писа на ЛС - стават за седмица, само да ги поръчаш  Grinning

Писах й лично вчера, веднага щом ми прати банкова сметка, ще наредя парите.

# 62
  • на правилното място, в точното време
момичета, остават последно 19 броя? Поръчах толкова, но ако трябват ще ги добавим,няма проблем!
bacio  bouquet

# 63
Момичета, какво ще кажете, тогава от парите, които сме събрали до момента - да поемем транспорта  Grinning RAVIA обикновено ги праща от офиса на Спийди в Димитровград до офиса на куриерската фирма в Бургас за наша сметка /по този начин ползваме близо 30 % отстъпка от цената/ и ще излезе около 10 лв.  Hug
Ами разбира се! Ами ти досега откъде си ги плащала бе Люси, да не би пак лични?
момичета, остават последно 19 броя? Поръчах толкова, но ако трябват ще ги добавим,няма проблем!
bacio  bouquet

Браво!    bouquet Peace

# 64

Asya_ - проходилката най-вече би свършила работа на бебешкия, но ние не сме много-много в контакт с него .... така че има няколко възможности ... звънкаш и я носиш директно на бебешкия /Дом Майка и дете в Зорница/, другият вариант е на Центъра за работа с деца на улицата /те поддържат често връзка с майки в беда/... и не на последно място може да се прати на някой друг дом в нужда  Hug

А нали имаше идея да се подари на някакви дечица в Елхово?
Ако това отпада като вариант, моля ви, кажете ми "Центъра за работа с деца на улицата" къде се намира?

# 65
  • По света и У нас
bacio и RAVIA -   bouquet за бързите действия ...
Относно бройката - за момента децата са 59, нооо това не е окончателно / за съжаление днес изпуснах за малко Директорката  ooooh!, а Домакинката беше извън Дома  ooooh!/, надявам се утре да имам по-конкретно инфо, но дори и междувременно да имат промяна - 2-3 деца, имаме парички в касата, така че няма да бъде проблем да ги поръчаме тези допълнителни бройки ....

sneji20 - доставката на спалните предишния път, мина по-друга линия  Wink, споко, не от лични  Grinning

Asya_ - ето това е темата за семейството от Елхово:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206740.340
до колкото знам проходилка няма, но е по-добре да се свържеш директно с тях  Hug
Бебчо в момента е на месец и половина, така че проходилката тепърва ще му върши работа  Grinning

# 66
Здрасти на всички и от мен!
Обикновено звънкам на Люси, но за да не и досаждам Wink, на кого мога да оставя сряда преди обяд нещичко за дечицата (не е обемно или тежко)? Ще бъда с кола, но излизам извън града преди обяд, така че се надявам да има някои насреща.
А за списъка - от мен: 36 различни цветни маркера, 24 цветни молива, 24 пастела, 24 цветни химикала, 1 комплект пособия - острилка, ножичка, молив, линийка, лепило и др. ,1 комплект боички и мъничко парички Wink
Благодаря на всички!  bouquet Успяхме с чаршафите, нали ти казах, Люси!! Hug

# 67
  • По света и У нас
sna - за учебните пособия, може да се свържеш с Amelia, тя е сборния пункт  Mr. Green
Сега ще попълня списъка  Grinning, а за чаршафите - права си  Wink

# 68
БРАВО
Страхотни сте   bouquet

sna , писах ти на ЛС

lucyl30 , както вървят нещата дали ще е тази седмица newsm78, уф дано е другия уикенд  Mr. Green  че аз в четвъртък сутрин заминавам и ще се прибера в неделя от Свищов

# 69
  • По света и У нас
Бързам да пиша, че ми се налага да изляза  Mr. Green

За съжаление празненеството за РД ще е следващия месец, по някое време  ooooh! Директорката е отново в отпуска, а Домакинката беше извън Дома ... говорих с 1 учителка ... Иначе бройката деца са както бях писала 59  Peace, така че ще имаме спални комплекти за всичките  Hug Предучилищната група са около 14 дечица ...
Освен докато се уточни датата за РД /сигурно ще се опитат да направят през Октомври за рожденниците от Август, Септвмври и Октомври/, ние пак може да отидем да им занесем спалните комплекти и учебните пособия, какво ще кажете  Thinking Не е необходимо да чакаме тържеството, за да занесем нещата  Peace

# 70
Asya_ - ето това е темата за семейството от Елхово:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206740.340
до колкото знам проходилка няма, но е по-добре да се свържеш директно с тях  Hug
Бебчо в момента е на месец и половина, така че проходилката тепърва ще му върши работа  Grinning

lucyl30, незнам дали си поглеждала как се развива тази тема, но аз проходилката предпочитам да я дам на някой друг.

Може ли някой да ми каже къде се намира "Център за работа с деца на улицата"?

# 71
  • Бургас
lucyl30 и аз мисля че е по- добре да отидем и да занесем комплектите и ученическите пособия, да си ги ползват децата  Peace

А като дойде време за РД пак ще отидем  Peace

# 72
  • По света и У нас
lucyl30 и аз мисля че е по- добре да отидем и да занесем комплектите и ученическите пособия, да си ги ползват децата  Peace

А като дойде време за РД пак ще отидем  Peace

Peace  МОже да се организириаме още другата седмица, веднага щом пристигнат допълнително поръчаните комплекти  Peace RAVIA - ни е подготвила и някои допълнителни неща, от нея   bouquet

Asya_ - и аз съжалявам да разбера за развоя на събитията около Темата за Елхово .... пуснах ти линка, преди да са се завъртяли в такава неприятна посока нещата  ooooh! ....
Иначе Центъра за работа с деца на улицата - единият може да откриеш зад Вардар, до училището, една ново боядисана къща в жълто/оранжево на 2 етажа - там се помещава и ДАЗД за Бургас, другият вариант е на Сан Стефано №32 - пак къща на 2 или 3 етажа /до нея има детска градина или ясла  newsm78/, в района между Гладстон и пресечката на ъгъла на която се намира БЧК
и на двете места - търси Мария Атанасова  Peace /мама, която за съжаление рядко се появява във форума  Sad /

# 73
Извинявайте от чисто любопитство питам, какво стана с Ирина от Елхово. Защо неприятна насока. Преди следях темата нооооо сега съм много заета и почти нищо не следя. Дръжте ме в течение за нашите събития , това за ученическите пособия също го пропуснах, късно ли е да се включа. Имаме ли нужда от парички - мога да помогна, искам и рожденик.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 10:09 от viva31

# 74
Извиняваите от чисто любопитство питам, какво стана с Ирина от Елхово. Защо неприятна насока. Преди следях темата.
прочети това

Общи условия

Активация на акаунт