Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 4 ....

• 18 866
  • 332
  •   1
Отговори
# 75
Ками , благодаря за поста. Втрещена съм. Нямам думи.

# 76
  • По света и У нас
viva31 - за държането в течение няма проблем  Mr. Green Попи следиш ли  Mr. Green
За учебните пособия все още не е късно /ако имаш желание и вземеш нещо, свържи се с Amelia - при нея е склада  Mr. Green, а в Темата за инфо само пиши какво си взела/, чакаме спалните комплекти от Димитровград да пристигнат за да организираме ходене до Средец ...
От парички винаги има нужда  Grinning
Празнеството за РД, както и точния брой на рожденниците не се знае, но ще те имаме впредвид  Peace

А сега едно предложение, вярно че е "малко" ранничко  newsm78, но ми се струва че ще ни трябва време  Thinking най-вече да съберем парички  Grinning
Има няма след по-малко от 3 месеца, ще празнуваме Коледа ... по принцип знам, че в Домовете също празнуват и имат специални тържества  Peace - моята идея е да им направим по весело тържеството като например наемем Дядо Коледа /или клоун/- колко ще струва нямам много на представа, днес ако ми остане време ще питам в Кригея и Смарти парти, само за инфо ... Ако одобрите този вариант /и съответно съгласуваме с Дома/, за децата отделно може да подготвиме по едно малко пакетче с лакомстваза около 2 лв. както направихме за 1ви юни  Peace - като сума не излезе много, тъй като няма как да осигурим персонален подарък за всяко дете /все пак са 59  Rolling Eyes/ отделно всеки, които иска може да вземе/донесе някаква играчка/книжка, която да се ползват общо от всички деца от Дома
Какво ще кажете  newsm78

# 77
Коледното предложение на Люси ми харесва , мога като информация да кажа на рождения ден на дъщеря ми поканихме  ПАМУКОВ / артист в А.Будевска/ много добра програма има взима 70лв., Имам впечатления и от Дора и Веско Ханджиеви /семейство клоуни  Joy /те взимат 60 лв. и двамата участват в празненството. Имам техни координати.

# 78
Ами да, добра идея за Коледа Peace
За Памуков нямам впечатления, а сем.Ханджиеви е добра идея-харесвам ги, ако се навият за извън града на същите пари, но щом е за дома, мисля че няма да имат нищо против
Аз миналата година като обикалях за форумски Дядо Коледа, се оказа, че най-евтино за 20-25 деца се съгласи един артист от кукления театър - 45лв, но тъй като се оказаха повече деца му дадохме 50лв. Иначе без "програма" само за раздаване  на подаръци цените тръгват от 60лв. 

viva31 , заминавам утре сутринта за Свищов и се връщам в неделя вечер. Така, че ако искаш в понеделник може да се чуем  Peace

# 79
ок в понеделник се чуваме. някакви насоки какво да купя - пластелин ,скицник , флумастери и по колко броя.

# 80
До сега съм участвала само с пари , искате ли да се заема с клоуните ще ви давам информация и заедно ще решаваме какво ще правим. Сега се сетих и за детски център "Патиланци" и там имат клоун, ще питам в "Кригея" и "Смарти парти" . ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА УГОВОРЯ ПО БЛАГОТВОРИТЕЛНА ЦЕНА.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 16:29 от viva31

# 81
Бива ли така. Като ме няма изписвате цяла страница. Люси следя следя Mr. Green а и пиша smile3523. Купих 5 броя книжки за оцветяване и 10броя флумастери. Ще ги занеса или на амелия или направо на срещата. viva31 добра идея.

# 82
.... ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА УГОВОРЯ ПО БЛАГОТВОРИТЕЛНА ЦЕНА.

Чудесна идея, само да не си направят след това безплатна реклама по медиите така - статийки, снимки и т.н, че ще стане кофти

Попи, ще се чуем понеделник

# 83
  • Бургас
Искам да попитам относно децата от 0-3г. Ако искам да се занимавам децата и да извеждам по - големите, каква е процедурата. В смисъл сега имам време и съм с малкия. Мога да ходя там и да играем с децата, а мога и да ги разхождам. Само ми кажете как да се представя и какво трябва да направя.
Относно по - големите. Имам долници анцуг за 3 годишни и якенца - есенни. Почти новички. Да изчакам акция, когато събирате или да ги дам сега. Другото което си мислех мога ли да подаря играчки. Плюшени големи почти по 1 метър. Знам, че децата им се радват.

# 84
  • По света и У нас
До сега съм участвала само с пари , искате ли да се заема с клоуните ще ви давам информация и заедно ще решаваме какво ще правим. Сега се сетих и за детски център "Патиланци" и там имат клоун, ще питам в "Кригея" и "Смарти парти" . ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА УГОВОРЯ ПО БЛАГОТВОРИТЕЛНА ЦЕНА.

Супер  Peace Значи ти поемаш от тук нататък  Hug ... аз днес не успях да отида, но ти може да разпиташ, но преди който й да ангажираме, ще имаме нужда и от одобрението на Директорката на Дома /а за момента няма как да се говори с нея  ooooh!/, ох малко е сложно .... но така или иначе ни трябва ориентир за цена, за да можем да започнем да събираме парички  Peace , това изисква време  Mr. Green
А за пакетчетата лакомства за всяко дете и за играчките за Дома какво ще кажете  newsm78
viva31, относно учебните пособия, "заплюй" си нещо от 1ва стр.  ... може би пособия за изписване на цифри и букви, сметало или боички за рисуване; блокчета за рисуване - имат достатъчно  Peace

попи - браво   bouquet

Ками, относно евентуалната "безплатна" реклама .... няма как да го предотвратим  Rolling Eyes а ще изглежда странно ако го поискаме предварително.  Аз се надявам най-вече да донесем малко радост и разнообразие на децата .... ако се вдигне шум, защо не  Grinning,  стига да има наистина някаква полза, т.е. да се появят други спонсори /дарители/  Mr. Green

Sesana - супер, че се включваш  Hug
Относно "Дом Майка и дете" - директно се свързваш с Дома /Директорка, Секретарка - 87-90-60; 87-90-61/казваш, за какво става въпрос и питаш как е удобно да се действа от тук нататък .... Предполагам, че най-удачното време за посещения и занимания с децата, ще е сутрин между 9 и 11 ч. и следобед след 16 ч. докъм 18 ч.
Когато за последно съм разговаряла с Дома в Средец, от дрешки нямаха нужда ... като изключим анцузи, но все пак сега отново ще питам  Peace ... ако ти е удобно може да ги вземем и сега  Hug,
Ками при теб могат ли да се складират  newsm78
За съжаление или не, плюшени играчки поне по нашите Домове не приемат  Rolling Eyes, казват по нареждане на ХЕИ - мога да ти предложа или да ги изпратиш на ДБМ/или някой Дом от Друга област, където се знае предварително, че ще приемат ... или да ги закараш в Центъра за работа с деца на улицата /за по-точни координати виж поста ми от вчера, с обяснението за Asya-/

# 85
  • Бургас
Можете да ги вземете когато ви е удобно. Ако не сега, аз ще ги приготвя и когато решите ще ги дам. Не са много 4-5 долнички са и якенца имам. Но въпроса ми е и за играчките. Много са хубави, но малкия не бива да играе с тях. Две огромни плюшени кучета и още една торба дребни играчки.
Утре ще се обадя в дома. Да видим дали ще ми поверят няколко слънца да си играем и да ходим на разходка.

# 86
  • По света и У нас
Sesana - за играчките определено не знам какво да те посъветваммм ... ако искаш пусни на ЛС телефона си да се разберем кога ще ти е удобно да мина да взема дрешките  Peace
Имай предвид, че от Дома няма да ти дадат да вземеш дечицата и да ги поразходиш ей така  Naughty ....по-скоро може да поиграеш с тях вътре, навън на двора или да придружиш лелките, когато разхождат дечицата извън Дома ... Има много строги правила относно взимането на деца от Домовете и мноооого изисквания  ooooh!

# 87
  • на правилното място, в точното време
Люси,вчера пуснах нещата.Сетих се,че мога да ти изпратя опаковани с подаръчна хартия кутии,които да използвате за Рожденните дни. Кутийте са ето това

Пиши, ако смяташ,че ще вършат работа. Празни са  Sad, но като ви гледам ентусиазма и милосърдието съм убедена,че ще ги препълните. Нещата,които ти изпратих също можеш да сложиш вътре. За новогодишната ви идея, аз също ще се включа, но по-късно ще дам информация с какво точно.
 Хей, радвам ви се много!   bouquet
Хубав ден на всички!

# 88
и аз да кажа, че като съм на линия въобще не пишете, а ме нямаше три дена и сега още три не мога да ви изчета. Това което планирате е мн хубаво. Браво на вас Hug Hug Hug
хвърлих само един бегъл поглед в темичката за Ирина и Дидо и направо съм изумена, но после ще чета там с подробности, че пак много работа ме е налегнала, даже не знам кога ще сваря да взема малката от яслата днес

# 89
  • По света и У нас
RAVIA както винаги си  Heart Eyes
Утре щом получа и взема пратката, отново ще пиша  Peace
За кутиите нямам нищо против, нека все пак и останалите кажат  Hug

bubi4ko - радвам се, че си на линия  Grinning Действай тогава по задачките  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт