Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 4 ....

• 18 868
  • 332
  •   1
Отговори
# 90
Сега едва успях да изчета цялата темичка за Ирина и Дидо - направо нямам думи. Искам само да ви кажа, че вие сте страхотни, такива хора като Дидо и Ирина винаги ще има, но не трябва да се отказваме да помагаме. Радвам се, че са се намерили парички за всичките спални комплекти, не запоних ника на мамата, която осигури останалите,но й благодаря, то и без друго е само един ник, а и както разбрахме, няма значение ника, а кой се крие зад него и какво сърце има.

# 91
имаме си в касата 25лв от Таня75
Люси, утре ако се видим на Ултрата ще ти ги дам, ако не другата седмица
Мами, хайде утре на ултрата в 10ч, сигурно сте прочели от другият форум, но аз да кажа и тук

# 92
  • Бургас
bubi4ko може и да дойдем, но не е сигурно  Tired
Гледам почивните дни да ги прекарваме с таткото  Heart Eyes

За кутиите- и аз нямам нищо против  Peace

# 93
  • По света и У нас
Момичета, спалните комплекти са готови .... и днес утре RAVIA ще ми ги прати по Спийди ...
След като имам яснота кога може да ги очакваме, ако сте навити може да организираме едно ходене до Дома в края на работната седмицата  Thinking /за уикенда - не мисля, че ще се получи .... защото Свидетелството за дарение трябва да се подпише от комисия .... и не може да сме сигурни, че членовете на Комисията ще са на линия през почивните дни  ooooh!/
Не се срамувайте, а сега си кажете - кой може да бъде на линия  Mr. Green

# 94
Момичета, спалните комплекти са готови .... и днес утре RAVIA ще ми ги прати по Спийди ...
След като имам яснота кога може да ги очакваме, ако сте навити може да организираме едно ходене до Дома в края на работната седмицата  Thinking /за уикенда - не мисля, че ще се получи .... защото Свидетелството за дарение трябва да се подпише от комисия .... и не може да сме сигурни, че членовете на Комисията ще са на линия през почивните дни  ooooh!/
Не се срамувайте, а сега си кажете - кой може да бъде на линия  Mr. Green

оффф, помислих че съм изпуснала ходенето до Средец! Но сега се оказва пък че точно тази седмица през работно време няма да мога да отсъствам, защото имаме доста работа!

Браво за организацията ви момичета! И за Коледното тържество в Средец е страхотна идеята! Peace

# 95
  • Бургас
Аз много искам да дойда Hug
Имам и транспорт  Peace
Предпочитам да е четвъртък или петък, за да мога да оставя детето! Ако е сряда ще съм с него, а и ще трябва да се съобразявам с кухнята  ooooh!

# 96
Засега аз не мога. Ако се освободя ще пиша или ще звънна по телефона на някоя от вас.

# 97
  • По света и У нас
В крайна сметка за момента ходенето до Средец, зависи кога ще получим спалните комплекти  Wink ... В случай, че RAVIA успее да ги изпрати днес, ще ги имаме най-рано в четвъртък, тогава в петък ходенето до Средец ще е по-удачно  Grinning ... Веднага щом имам повече инфо ще пиша  Peace

GJK - супер за превоза   bouquet

# 98
  • По света и У нас
МОМИЧЕТА, да се залавяме за работа ... ИМАМЕ СИ ДАТА ЗА ТЪРЖЕСТВОТО  Hug
Събота, 13ти октомври след 16 ч. .... надявам се, че повечето от нас ще успеят да дойдат  Grinning

Относно рожденниците, освен тези 3мата за Август, за които имаме вече осигурени подаръци, имаме още 7 за Септември и Октомври  Grinning,  ето и списъка  Grinning
- 1 момиченце  babydust7   на 4 год., родено Октомври - /sneji20/
- 1 момиченце babydust7  на 4 год., родено Октомври - /GJK/
- 1 момиченце babydust7  на 5 год, родено Септмеври - /viva31/
- 1 момиченце babydust7  на 5 год., родено Септември - /RAVIA/

- 1 момченце newsm46   на 5 год, родено Септември - /lucyl30/
- 1 момченце newsm46   на 5год., родено  Септември - /tadela/
- 1 момченце newsm46   на 5 год., родено Октомври - /tadela/

Вие сте на ход , но тъй като аз най-рано получих инфо - да си заплюя първа   Mr. Green
Относно сумата за подарък - предлагам този път да е докъм 10 лв., че то до 5 лв. голям зор докато се намери нещо  ooooh!

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 19:41 от lucyl30

# 99
искам 2 момом4енца а какво да бъде като подарък  newsm78

# 100
Тази дата ми харесва newsm44. Дано успея да дойда.

# 101
  • Бургас
Аз искам момиченце- малко ми е писнало от момченца Twisted Evil
На каква стойност трябва да са подаръците?

След като датата е толкова скоро, май се обезмисля ходенето по- рано  newsm78
Но ако прецените друго- аз съм насреща  Hug

# 102
Аз си "заплювам" 1вото момиченце-октомври-4г.   Party
Люси ще може ли да питаш следващия път като се чуете дали ще е проблем да дойда с малкия ако не мога да го оставя при някой да го гледа!
Или....

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 16:33 от sneji20

# 103
  • По света и У нас
Радвам се, че датата ви устройва като цяло  Peace ... идеята нали е колкото може повече от нас да успеят да се включат и дойдат за тържеството  Hug
Рожденниците почти ги разпределихме  Whistling ... много сме бързи  Mr. Green

Към момента в касата имаме 124,53 лв. /спалните комплекти, както и паричките които все още не са влязли в касата не съм ги включила  Grinning/
Паричките, които сме събрали биха ни стигнали да купим цялата почерпка  Grinning ... този път нямаме "ограничение" от това да вземем Торта/и .... как ви се струва идеята ЕДНА гооооляма торта или ДВЕ по-малки /като едната е с тематика за момченцата напр.кола, кораб или нещо подобно, а друга за момиченцата ... принцеса, къщичка ..../

Ето горе-долу и "картинката"  Mr. Green за следващата седмица:
- в случай, че повечето от вас датата ви устройва - трябва да потвърдим в ДОма  Peace
- тортата/тортите трябва да се поръчат и най-късно в събота сутринта да се вземат ... трябва ни и сертификат за произход ... Допада ли ви като идея отново да ги поръчаме от Захаро  newsm78 ... кой е навит да избира  Grinning
- да се вземат малки кутии сокчета от Метро /там ще ни излезе най-изгодно  Peace/
Желаещи да се включат по организацията  Thinking Grinning

# 104
  • Бургас
Аз мога да взема сокчетата от Метро  Peace
Колко трябва да са брой ? Ще ги взема в петък /12-и/, да не престояват. 

Украса някаква ще купуваме ли? Не бива детски рожден ден без балони, поне Thinking

Общи условия

Активация на акаунт