Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 4 ....

• 18 872
  • 332
  •   1
Отговори
# 105
  • По света и У нас
Аз мога да взема сокчетата от Метро  Peace
Колко трябва да са брой ? Ще ги взема в петък /12-и/, да не престояват. 

Украса някаква ще купуваме ли? Не бива детски рожден ден без балони, поне Thinking

За сокчетата - супер    bouquet
Не се притеснявай, няма да престоят  Wink, така че ги вземи когато ти е удобно ...
От тези малките със сламката, ще ни трябват към 59-60 бр. ... последният път имаше опаковки по 3 бр. или по 6 бр. което е добре и излиза точно ... иначе като вкус каквото подбереш ябълка, портокал, праскова ....
Имаш ли парички или да се видим някъде да дам  newsm78

Относно украса ... ще питам  Peace.... тъй като последният път им занесохме 2 плаката за врата, няколко гирлянда и диадеми за рожденничките и ленти за рожденниците ... но не знам дали сега за всички рожденници ще стигнат  Thinking

Впрочем свободнни рожденници вече няма  Mr. Green

Относно сумата за подарък - предлагам този път да е докъм 10 лв., че то до 5 лв. голям зор докато се намери нещо  ooooh!

# 106
  • на правилното място, в точното време
Имам питанка - подаръците какво включват- играчки или дрешки или каквото изберете. Моля ви, насочете ме от предишните пъти,какво сте подарявали.

# 107
Май бяха само играчки. Поне аз не си спомням някой да беше купил дрешки. Thinking

# 108
Привет и от мен  newsm51
и аз съм вече на линия  Peace

Датата за РД е супер - и аз ще съм там newsm44
За мен този път детенце не остана, но пък имам един неподарен подарък от предния път, който само ще преопаковам

RAVIA , колкото да самите подаръци - само играчки, за да се радват децата, пък и дрехите до колкото разбрахме не са съвсем лични. Смесват се при пране, гладене и децата се обличат "общо" от гардеробите, т.е. нямат строго индивидуални тоалети /не знам дали правилно го обясних  Rolling Eyes/

# 109
  • на правилното място, в точното време
 Sad Ще имам предвид това. Благодаря, Ameliabouquet

# 110
Украса някаква ще купуваме ли? Не бива детски рожден ден без балони, поне Thinking

Балони Директорката не дава! Аз за предния рожден ден също исках да вземем, но Люси обясни, че поради предпазливост за децата Директорката не желае да има балони! Миналия път занесохме доста украса според мен! Сега наистина може да допълнем бройката аксесоари за рожденниците!
Люси ако искаш аз мога да помогна с избора на торта/торти, но сама не се наемам!
Тази работа ако искаш даже може да я свършим около срещата в събота!
А питането ми за присъствие с малкия евентуално ако се наложи също важи все още! Или ако искаш аз да се обадя да питам! Само ми дайте телефони!

# 111
  • По света и У нас
RAVIA - радвам се, че и ти си в нашия отбор  Grinning
Относно дрешките Ками вече ти е обяснила, аз само искам да допълня, че преди време имаше идея да взимаме и нови дрешки за рожденниците .... но това може би ще се опитаме да го осъществим на по-късен етап /трябва да има повече желаещи да помогнат  Hug, а и средствата по едно обличане никак не са малко  ooooh!/ ... сега най-вече важното е да сме постоянни ... защото децата ще почнат да ни очакват, особено за тържеството  Grinning

sneji20 - за това дали може да се присъедини детенце, ще питам следващата седмица, когато окончателно потвърдим на Дома, че ще отидем  Grinning Все пак доста често им звъннях напоследък  Mr. Green и не ми се ще да прекалявам  Hug
Иначе супер, че ще можеш да се включиш при избора на торта/и ... Аз също съм на линия  Peace, някой друг желаещ  newsm78 .... Магазинът на Захаро работи до 19 ч., а също така и в събота и в неделя ....

Как мислите  newsm78 1 голяма торта или 2 по-малки /като едната е за момчетата, съответно с момчешки десен  Grinning, а другата за момичетата - с момичешки десен  Grinning /

# 112
аз съм ЗА Peace две по-малки торти
и тъй като за мен няма детенце, мога да се включа, като купя нещо за украса - разни шапчици, свирки и други весели работи, така че давайте идея какво да взема

# 113
аз съм ЗА Peace две по-малки торти
и тъй като за мен няма детенце, мога да се включа, като купя нещо за украса - разни шапчици, свирки и други весели работи, така че давайте идея какво да взема
В Била  има  свирки шапки маски и са евтени 6 бр към 2лв

# 114
ЛЮСИ БЛАГОДАРЯ ЗА РОЖДЕНИЧКАТА ВЕЧЕ МЕ ТРЕСЕ ПАЗАРНА ТРЕСКА.

КАМИ , ПОЛУЧИЛИ МИ ПРАТКАТА КАКВО ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВЯ СЕГА КЪДЕ ДА Я ЗАПИША. ВАЖНО ЛИ Е........ДА СЕ ЗАПИСВА.

# 115
  • По света и У нас
ЛЮСИ БЛАГОДАРЯ ЗА РОЖДЕНИЧКАТА ВЕЧЕ МЕ ТРЕСЕ ПАЗАРНА ТРЕСКА.

КАМИ , ПОЛУЧИЛИ МИ ПРАТКАТА КАКВО ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВЯ СЕГА КЪДЕ ДА Я ЗАПИША. ВАЖНО ЛИ Е........ДА СЕ ЗАПИСВА.

Предполагам питаш Ками за учебните пособия .... не е супер фатално ако не си успяла да ги запишеш  Mr. Green, просто си правим списъче на 1ва страница какво сме успяли да съберем до момента, за да може някой друг, който иска да се включи да знае от какво има нужда повече и какво вече достатъчно е събрано Peace

# 116
извинявам се за закъснението, с което пиша, но тази седмица местим офиса и е лудница
НО вече прехвърлиха Интернета  Mr. Green
и ще съм по-редовна

нещата на viva31 са у нас вече  Peace
в торбата има - сметала-6 бр.; пластелин-9 бр.; гланцови блокчета-10бр.
мисля че това беше, довечера ще направя ревизия пак

# 117
Здравейте,всички! Днес случайно попаднах на  тая тема. Приветствам ви за инициативата! Говорих с една от мамите тук и тя ме посъветва да  пиша във форума като си задам въпросите. Та така..
Най-вече ме ентусиазира идеята да  заведа децата си в тоя дом и да ги накарам да се почувстват благотворители! Много пъти съм говорила с тях за това, но до  действия не сме стигали. Виждам,че има  организатори/още не се  ориентирам кои са точно,че много са писанията/,  но ще питам общо. Разбрах ,че   ще има няколко деца рожденици, и за тях вече има  определени мами, които  ще им подаряват подарък...Ние, които се включваме късно, какво можем да направим? Другото-искам и децата ми да присъстват- на 7 и на 11 години са, възможно ли е?

# 118
esdim Добре дошла  Hug
Аз също си мислех да взема баткото някой ден.
Иначе той знае какво правим, чете и е гледал снимки
Но трябва да се говори с Директорката, което най-добре е да направи Люси
Предполагам няма да има проблем, освен ако не се притеснява нещо да не се внесат вируси и т.н., ама те и от нас може да се пренесат  newsm78

# 119
Амелия,сто пъти рефрешнах от нетърпение някой да се включи:)Здрасти! Кажи ми -тоя списък от първа страница  за неща,които са нужни, ли е или за неща,които вече са събрани?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт