Гоблени-10

• 44 763
  • 513
  •   1
Отговори
# 150
Хипатия готин аватар!  Wink

Добре  е някой да сложи линк към него в началото на новата тема-пари не вземам Mr. Green

Благодаря! Ще го имам впредвид!  Sunglasses

# 151
знаех си ,че мога да разчитам на теб:)

аха,хубав си е аватара,ама ще го сменя ,когато намеря нещо което на мен ми харесва
Сметнах ,че дъщеря ми е прекалено голяма вече ,за да я показвам така публично в нета
Вече не е малко бебе,а момиче с характер и право на личен живот:)))

# 152
  • гр.Добрич
Хипатия, благодаря за линковете. Дръпнах си няколко миниатюрки.

Гоблените вчера наистина имаха някакъв проблем, но днес се оправи.

# 153
готинко онлайн магаzине . На Restposten (менюто в дясно)  могат да се намерят доста намалени неща
http://www.buttinette.de/eshop/index.php

# 154
# 155
  • Варна
Здравче, браво. Много е красиво. Майстор си ти.  bouquet

# 156
  • София /Абсурдистан
И на почивката ли те сърбяха ръцете  Mr. Green
Аз търся ключа с цветовене на тези нещица:
http://photo.163.com/photos/liboyu2007/130025267/
http://photo.163.com/photos/liboyu2007/136068356/
Ако някой ги има, моля да помогне Praynig

# 157
Unknown_lady, на второто имам мостри, че една приятелка го ши
здравче, браво на теб

# 158
Ха добър вечер! Радвам се да ви видя в добро производствено настроение! И се радвам на красотите, които сте ушили!
Генико,благодаря за морското... Отново си уцелила 10-ката!
Валя 78, не видях някой да е отговорил за рамките, та да си кажа: тези интересните като на Генико съм ги купувала от магазин със стоки за левче, където има и други неща. Точно тези струваха по 2 лв. едната. Днес проверих, още ги има. Ако искаш някакси да ти изпратя или ако имаш път към пазара Красно село...
Иначе на морето не беше зле, имахме повече хубави дни, отколкото лоши, може би защото бяхме много на юг... Не си взех нищо за шиене, само щях да го мъкна. Ударих го на спане и туризъм!

Последна редакция: вт, 18 сеп 2007, 23:54 от Бонбо-Нелла

# 159
  • София /Абсурдистан
Имат ли номера?

# 160
Lebeduna,добре дошла! smile3525   Хайде ,давай снимките!(че аз,напоследък,май само гледам....уж да се "нахъся",ама бързо ми "свършва горивото" ....  Cry
Здравчееее....знаех си аз ,че ще се похвалиш с "почивката" newsm53....то,ти май, покрай тез "почивки" ще избоцаш толкоз гоблени,колкот е голяма "тайната"ти hahaha....ама много е хубаво,това-новичкото,като на руски мотив ми прилича  smile3501
Бонбо-Нелла ,къде толкоз на юг,бяхте?! Саудитска Арабия или Африка?! sun (шегичка) Hug 

# 161
  Ооо,да ви се оплача как ме очука вчера нещастиетo.Купих си от левчето рамки,двойно лепящо тиксо и цветна хартия.Викам си: ха сега,ще творя,ще си сложа някои гобленчета в рамка.Няма да ви описвам творческия процес,само ще ви кажа,че никаква не я свърших.За капак,омлета ми стана на бъркани яйца (за протокола справям се добре с готвенето).
  Тогава реших,че не аз съм вързана в ръцете,ми деня е такъв (приспиване на съвестта и оправдания)  newsm78

# 162
Имат ли номера?
ако имах номерата, щеше да си ок. имам само мостри на цветовете

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 11:35 от ДМЦ

# 163
Unknown_lady , ето това имам аз за първия гоблен на Vervaco

# 164
Бонбо-Нелла ,къде толкоз на юг,бяхте?! Саудитска Арабия или Африка?! sun (шегичка) Hug 

Ами, ами... Бензинът винаги свършва точно преди границата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт