Гоблени-10

• 44 662
  • 513
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Момичета, дали някой може да ми изпрати схемата на гоблена Майчино щастие? Става и на Вервано и на Милена стил. Мерси предварително!

# 361
Момичета, дали някой може да ми изпрати схемата на гоблена Майчино щастие? Става и на Вервано и на Милена стил. Мерси предварително!

Дай мейл и  пращам Вервако.

# 362
  • Варна
Biridonchella, мерси!   bouquet
milena_petrova@abv.bg

# 363
 EmbarassedМанжелка, извинявай, нета е безкрайно бавен не знам кога ще успея да изпратя схемите. Нека някой друг опита да ги прати.

# 364
  • Варна
Biridonchella, не се притеснявай, намерих схемите случайно в пикаса. Благодаря, че все пак искаше да ми помогнеш.

# 365
Здравейте,позагубихте се днес.Аз да побутна темата с една коледна картичкана Пермин,която започнах снощи.

трябва да стане това

# 366
а някой може ли да ми прати снимка на пролетта от вилеровия каталог!?10х прадварително!! Heart Eyes Heart Eyes

# 367
Здравейте,момичета! newsm51 Аз (пак) ходих на почивка....този път на морееее.... newsm44 ....е,за 5дни,ама дет се вика си "потопих ....джапанките"....беше много хубаво....пясък(вече с фасове и "произведения"на пластмасовата индустрия Confounded),гларуси (нахални, гладни и мързеливи smile3537),миди,водорасли и 2 бездомни  animal037-шляещи се по пясъка....АМА Е МОРЕЕЕЕ....и никакви хора....почти сами на плажа! Кеф!    grinning039.... sun.... sweating.... smile3540 .... Animal Tropical Fish 
Айде ,стига сте ми завиждали....ами да взема да си направя една "градивна критика" - нищо не съм боднала,признавам си! Обаче ,обещавам да се поправя....следващите дни....( Outta Joint)
Между другото,по-рано в темата ,стана на въпрос за прозрачен конец,с който да се шият крилцата на феичките....аз си намерих такъв конец от пасмантерия (около 1.30лв макарката),много тънък,като косъм(като много тънка корда е),става за машинно шиене и може да се използва ,според мен, и за гоблените....а и за шиене на мъниста....
Айде ,отивам да спя....а на вас спoрен ден! Hug

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 14:16 от gesh44

# 368
Моми4ета, някоя да има схемата и номерата на конците на Алегория и Мадона Конестабиле ..няма зна4ение дали 6те са ДМЦ, Анхор или др.. 10Х предварително...     titi70@mail.bg

# 369
имам новите варианти на алегория, ако те интересуват

# 370
Момичета, привет пак от мен,  Hug
Напредвам с моят първи гоблен (Хителровата зима), обаче стана една бъцкавица  Tired Tired Tired

Метнала съм око на това, но не е активно в сайта, не знам размери, цени, нищо. Писах им, но засега не са ми отговорили. Дали някоя от вас знае нещо за този гоблен, много ми хареса?  Heart Eyes

Предпоследния най-долу, Брезова гора

# 371
Блонди,аз го имам този пейзаж в PM и цветовете са малко по-тъмни.Ако искаш ще ти пратя схемата да я разгледаш

# 372
  • Перник
Моля Ви,момичета!Пак се обръщам към Вас.
Трябва ми схемата на "Мадоната с младенеца"-пак за моята позната.Той е излязал в три части в списание "Бродерия",но тя си е купила само третата...И пак ме помоли да и помогна.А Вие ще ми помогнете ли?    Embarassed

# 373
Здравейте  Hug Цяла седмица се позагубих. Бях в София по нашите си проблеми, но през това време успях да ушия ето това /ако си спомняте го взех от Иваничка   bouquet/

Само искам да уточня, че цветовете изобщо не са толкова мрачни колкото изглеждат тука. Всичко си е от снимката. Гобленчето го ших не на кръстчета, а с гобленов бод 1:4.
Всъщност завърших и Малката мадона, само трябва да видя как ще я снимам да ви я покажа. Според мене стана много хубава. Мама се зарадва  Laughing

# 374
Айде и аз да се похваля, докъде съм го докарала с моето творение. Макар че с диваненцето, което си имам вкъщи е цял подвиг туй с гоблена  Mr. Green
Общо взето шия докато спи (по 2-3 часа на ден).. И докато са в банята (1/2 час).. И рядко като си играят с баща си - той не ме закача, даже му е много интересно - носи ми конците и ми вика "пуф, пуф" (мечо пух)  Joy
А ето и малко снимки, доколкото ми позволи малкия разбойник да снимам  Crazy
Като цяло го правя около 2 седмици.. Ама меракът ми е голям  newsm53

Мечо и прасчо на моста - още надовършено (трябва да се обканти да им се видят физиономиите  Crazy)

Тук вече почти съм готова - само няколко капки дъжд и тревичката остана  Wink

А това е в цялата си хубост... засега  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт