"ДЕКЕМВРИйчетата палави растат и неусетно зъбчета редят"

• 18 072
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
Добро утро!Аз позарязах форумчето ,защото си имам мъжленце! newsm76 Само попрочитам!
Честити краченца на Венетка и Гошето! Да тичкат и да палуват ,но да слушат мама и тате!
EASpirit  Joy Има свидетели за това ,как Гошето те остава да си пиеш кафенцето!Мисли за теб детето! Грижи се за фигурата на мама! Laughing
Аз съм на килограмите с които забременях 58 ,лошото е ,че са зимните ми! Embarassed Имам още 4-5 кг да отслабвам,че да се побирам в старите си дрехи и да се чувствам добре!
Ние ще ходим на море ,може би ще тръгнем утре,сега ще приготвям багажи! После след 20-ти ще ходимна балкан !Само да не завали сняг ,че нямаме костюми за ски!
Всички болни  и изобщо всички с неприятности да се оправят бързо нещата!
Заглавието за темичката на Спиритчето ми харесва  Peace !
Целувки на всички бебоци!

# 241
  • Варна
Хайде и аз да се оплача малко. Вчера и ние нагълтахме парче хартия - половината лепенка от едно пакетче за н.кърпички. Бях се зарекла да не му давам такива неща, обаче пътувахме и в колата не бях взела никакви играчки и той като се разбесня само като налапа нещо се успокоява. Лошото е, че не можах да извадя хартийката....той не си отваря устата като налапа нещо... дъвка, дъвка и си я глътна човека. Така прави с всичко което налапа. Няма пускане или плюене... дъвче с двата си зъба и гълта. Даже като кихне случайно докато яде... киха със затворена уста нищо да не заноса детето....стипца като тати си Joy

# 242
Vergy, това вече е безобразие, иди веднага на хомеопат! Панцеф е мноооого силен антибиотик, аз съм пила такъв! (иначе е качествен, затова е и скъп, но... Naughty)

# 243
Добро утро и от нас! Благодаря, момичета, и вашите мишоци да са живи и здрави!
Magesta, очаквай и ти включване щом се изправя в столчето за хранене - Венета тоя номер отдавна ми го спретна и по тази причина се храним само в проходилката. Ние нея само за това я ползваме. Пък ти защо всяваш смут? Не тормози така милата Нора! Wink А, че Венетка се стреми към морето - няма лошо, мама много обича моренцето! Hug
За килограмите - аз си възстанових теглото при забременяване. Но имам малко от предишното - 3-4 кг. Хубавата новина при мен е, че онази вечер мъжото ме похвали, че наистина съм отслабнала! newsm44  Ма така е то! Като не му пускам на милото, нямаше как да ме похвали по-отдавна, че да се изкефя по-рано! Joy
Забравих да питам Magesta и другите мами, които са давали кус-кус - за обикновения кус-кус ли става въпрос или някакъв специален, бебешки?
Прекрасни снимки, момичета!
И хубаво да си изкарате днес на срещичката!

# 244
  • Варна
ние най - после пропълзяхме НАПРЕД  Joy малко бавно и несинхронизирано но все пак е в правилната посока  Mr. Green
за килограмите - имам да свалям 15кг . 5 от бременността и 10 "Коледни" от преди  Blush
Пешеходке, мерси за линка, много хора ми хвалят този режим, мисля да почвам от понеделник  Thinking
иначе Лора е много добре, не й личи че е била болна, пак си избесня  Mr. Green

# 245
Аз свалям килограми с гладуване  Sad Разкарах 11 кг.  bowuu но 4 месеца почти на салати и плодове съм я карала. В България се натъпках с кебапчета, лютеница и разни други неща, които ми липсват и качих 2 кг. Не се ядосвам, добре замезих  Laughing От 5 дни пак на гладуване я подкарах, няма как, трябва да стана 48кг., а пътят до там е дълъг - още 14 кг.  Confused 4-те са от бременността, но другите 10 са от 3-те месеца бебеправене  Laughing Абе инато говедо съм аз, до 4-5 месеца ще стана такава, каквато бях 20 години Simple Smile Като изключим, че няма да съм стегната като тогава, че ще имам тук-таме стрии, да не забравяме и целулита, прецаканите гърди Simple Smile

# 246
  • София
Момичета аз изпуснах нишката за срещата кой ще дойде?
Аз съм на линия, но къде по-точно да се търсим в градинката?

# 247
Няма да можем да дойдем на срещата, че днес ни пристигат гости.
Вчера дадохме на малката оризовка - след като се усети, че се яде, стиска я здраво и ръба, не я хвърля като всичко друго напоследък  Laughing
Дано с Лорка да няма проблеми вече  Praynig
Да не забраявя да кажа -  Венетка много сладичко ходи  Hug
Браво и на отслабналите! Аз съм 51, ще ми се да сваля 1-2 кг, но нищо не правя, освен че трудно намирам време за ядене и за готвене.
Ди, много джиджена кума си!  Simple Smile
moonlady, честита нова прическа, много ти ходи.  Sunglasses

# 248
  • Варна
Аspasia ти направо ме изумяваш с менюто на вашата детска кухна ! Това което ви дават, при нас във Варна се дава след 1 -та годинка на детето , а може и по-късно , зависи от теб кога ще вземеш купони за ІІ ра група ! Мярнах сащо че и друга мама питаше за някъква шок. паста , тя също влиза в ІІ група !
Ние сме на ДК вече втори месец и основното което дават като пюре е картоф в комбинация с месо или зеленчук ! Редуват ги ! Ако супата е месна , пюрето ще е посно ! Десерта е кисел , нишесте или грис ! Всичко е добре пасирано , само супата се налага да се пасира понякога защото тя е обща за двете групи и често има по-едри картофчета , а и телешкото месо също  !

Ние също сме от болните , т.е. хремави сме и двете ! Голяма борба пада да почистим нослето от сополките !Добре че е само това , ама то това време докато се климатизираме така ще бъде , а сега пак топло щяло да бъде !
Чао на всички , отивам за ДК ! Hug

# 249
  • Русе
EASpirit  Joy Има свидетели за това ,как Гошето те остава да си пиеш кафенцето!Мисли за теб детето! Грижи се за фигурата на мама! Laughing

Подигравай се ти  Twisted Evil
Двамата с Вайана днес не ни оставих ада си изпием кафето на спокойствие...
Заспаха чак като тръгнахме да се прибираме...
Малки дяволинчета са те,
ама като дойде време за дискотеки- ще им слагаме вечерен час... да видят те  Mr. Green

# 250
Вижте нещо интересно на бебешка тематика Wink

http://www.scaryideas.com/video/3785/

# 251

ама като дойде време за дискотеки- ще им слагаме вечерен час... да видят те  Mr. Green

Хм,чудесна идея,допада ми Twisted Evil Нека,нека да видят те тогава какво е  Naughty

mamp21 да се обадите като се върнете,ей!!!Приятно изкарване и мноооого слънце на морето Hug

# 252
днес е Кръстовден и по този повод
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ!!!
за кухнята аз започнах да взимам на малкия втора група от 1 до 3 години защото малките са само вода затова се чудех миналия ден дали да му дам шоколадовата бисквитена торта.днес менюто беше пилешка супа,телешко фрикасе и млечен крем

# 253
tini-mini, мерси, много си наблюдателна. Така си чувствам много по-добре с къса коса.
шамЕнет, питаш къде уча...ами във Великотърновския университет, уж е престижен... Rolling Eyes
алексатор - чибуратор, добре дошла. Ще се заема с хороскопчето тогава.
Магеста, той Пеш да не е мъж за една жена само, ще си го поделят дамите. Heart Eyes Само да не го изплаши Венетка, че каквато е бойна и оправна Heart Eyes...ама и той не се дава де, днес на разходката такива бойни викове раздава.

# 254
Привет и от нас.Счупихме се от хойкане в това чудесно време.

Общи условия

Активация на акаунт