"ДЕКЕМВРИйчетата палави растат и неусетно зъбчета редят"

• 17 928
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • София
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=23764&AlbumId=103218
ето ги и фотосите от нашия ваканцион Mr. Green
муунлуейди, не се притеснявай. когато можеш Blush
само че от цялата морска работа с множеството гледачи, нашата скумрийка нийка се стоя и 10 минути в количката си и сега категорично отказва и на днешната разходка опищя света да я взема #Cussing out
научи се да става в 6 сутринта Shocked и поне преди й дам играчки и се занимава седнала поне половин час, а сега иска да стои права, а не може сама да стане и врещи като заклана да я изправя и държа права. ужас Shocked Shocked Shocked

# 256
  • Бургас
Магеста Жижо и той много готин, яко кефи. И ние днес се сдобихме със същите буйки като вашите.  Peace

ШамЕнет овесени ядки взимам чисти т.е. не разни мюсли с ядки и други такива, а само овесени ядки. На опаковката пише НИКОЛА - финни овесени ядки. Има и обикновенни, но те са доста едри и след това трябва да се пасират, а тези финните са направо супер, сваряват се буквално за минути....

tini-mini клипчето много кефи

Абе Венетка с тез рекордьорски постижения сигурно има много обожатели, та Пеш ще трябва много да се постарае за да я впечатли, тя не че Нора изостава, ама нея поне сме я впечатлили......май  newsm78 Ай да са разберем, Пеш е морско чедо, пък за моряците е всеизвестно - на всеки пристан ги чака жена  Mr. Green

# 257
алексатор - чибуратор,страхотни снимки!Къде сте били на почивка?

Вчера ходихме в магазина на КОЛЕВ И КОЛЕВ и купихме на Алекс ето такива буйки http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=117_253&products_id=3111

Направо с влюбих там във всички модели детски обувки,страхотни са всичките.Но са и скупички де Whistling

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 21:29 от liletka

# 258
Ех, Ния ...  Ния  Whistling .... ако ти бях майка щях усърдно да те крия  Laughing Hug / от напористи младежи и техните  майки , също  Wink/.
Трябва да е някое Средиземноморие това ....  newsm78 .... Гръцко, може би ?
liletke , взели сте усъвършенствания вариант - няма младежа шанс да ги събуе вашите буйки  Grinning
Жижи като му ги сложа нашите , първата му работа е да се опита всячески да ги свали - намъквам катове чорапи като противодействие и понякога се узорва ....  Mr. Green
Просто силно се надявам бързо да ни станат излишни тези нашите и да минаваме на следващите  Wink - вярно са страшни моделите и цените  Sunglasses Laughing
Аз днес бях на зъболекар / и Георги с мен / - да го представя като потенциален пациент  Mr. Green , ама май сега пломбата ми падна та си умирам на яд  Confused

Девойки имаше ли сгляда днес ?  Laughing

# 259
Здравейте,
докато четях за зъбчетата - моето бебе Филип има 2, поникнаха почти едновременно - исках да ви попитам често ли се будят децата ви през нощта, защото нали на тази възраст би трябвало да спят без прекъсване. Колко често стават вашите съкровища, че на мен вече ми иска да поспим поне една цяла нощ.

# 260

liletke , взели сте усъвършенствания вариант - няма младежа шанс да ги събуе вашите буйки  Grinning

Да бе Crossing Arms упорито се опитва да развърже връзките и ...............успява Whistling

# 261
Здравейте момичета   bouquet
Ние вече се върнахме от дълга почивка,малкия Митак се прибра с 6 зъбчета и яко ме хапе.Даже ако не му дам да ме ухапе се сърди и плаче Simple Smile
moonlady и Nikki_Ivanova, много съжалих, 4е не се обадих да се видим, ама в Бс нямах интернет и чак като се прибрах в Сф видях, че сте ми пратили координати. HugСледващия път като си ходя ще ви намеря на всяка цена Simple Smile

# 262
  • Варна
Ние имаме същите обувки , проблема в тях е че самите връзки а едни такива хлъзгави и дори детето да не се занимава с тях те сами се развързват ! Аз затова ще ходя до някоя кинкалерия да купувам нови връзки и да ги сменям щото на нас 17/18 размер са ни малко големи   и ще си ги поносим поне до Нова година , освен ако не порасне изведнъж като гъбка !  Party Hug

# 263
kundurdjievaжалко, наистина....другия път непременно да се обадиш!!! Naughty
Nikki_Ivanova, как така "май  newsm78" сте ни впечетлили....тя Нора все едни поли слага, все се докарва за срещите, ама той Пеш хич не й обръща внимание. Тя го прегръща и дъвче при всяка възможност, пък той все й оглежда играчките, количката...демек материалното й положение.... hahaha

# 264
  • Бургас
Nikki_Ivanova, как така "май  newsm78" сте ни впечетлили....тя Нора все едни поли слага, все се докарва за срещите, ама той Пеш хич не й обръща внимание. Тя го прегръща и дъвче при всяка възможност, пък той все й оглежда играчките, количката...демек материалното й положение.... hahaha

moonlady за туй казвам "май", щото Нора все е нагласена, все натъкмена, кат` види Пеш и си умира от кеф. Вие, че сте ни впечатлили сте, ама наш`то гардже заблеяното, завалията ... ко ше го прая тъкъв блейхос......

kundurdjieva за порицание си ти  Naughty, я виж какви хубави Бургаски срещи спретнахме. При все, че аз 50/50 присъствах. Айде другия път непремено.   Hug  Като се срещам с вас момичета чувството, е все едно от години ви познавам, толкова сме писали, писали. И все пак да срещнеш човека от монитора на живо си е друго нещо.

А нашите обувчици не са такива с връзки. Пак са на Колев и Колев  newsm78
Нашите са ето такива: Бебешка буйка КОКО - Колев и Колев

Нямам оплаквания за сега

Марита тоз филм със спането по цяла нощ при нас го няма. От време на време намалява броя на буденията до 3-4, но иначе са до безкарйност.....

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 00:33 от Nikki_Ivanova

# 265
  • Бургас
Ей тоз път наистина нема никой  newsm78

# 266
Като ще си показвате буйките....ние пък ще си покажем маратонките  Flutter
Взех и Пума, но точно този модел не намирам в нета.
Мислех да купя буйки за прохождане на Колев и Колев, но не стигнах до това.....забравих Sad
Вие по-голям номер буйки ли купувате? Нашите са 18-и номер, уж ни стават, но падат.....хем му стават, хем не му стават....уффф как го обясних само  Simple Smile

# 267
  • Vaudreuil Canada
Ние сме с буйки като на liletka, с връзките отпред. Носим си ги отдавна за да не ни е студено на крачетата като духа .. а в Канадско доста духа ... Та сме и с най-малкия номер 15/16 който вече ни е доста близо до таман. Взела съм от същите и следващите размери, ама ще трябва да търся и ботушки .. или поне някакъв вариант на боти, че се задава стууууууууд. Взех и два чифта /различни размери де/ от буйките като на Nikki_Ivanova, че на пролет ще тръгваме на градина и все с нещо трябва да е обуто човечето.
Мацки да се оплача че от вчера и дребното е болно ... ама пък симптомите са ни точно като за болест или за зъби върви че разбери що е то. Най-вероятно нещо комбинирано. А даването на лекарство е ужасна борба. Вие как се справяте .. и капките за нос са същата работа пищи, рита, дърпа се и гледа освирепяло. Кошмар.

# 268
Добро утро и от нас!
Аз съм купила буйки на Колев и Колев 16ти номер и са и ужасно големи, само и падат. Но пък има едни мартатонки Найк 17, които вече са малки и едни 19 пума, които са големи... вече не знам какви номера да купувам ooooh!
Още не мога да повярвам ...Ива не се събуди цяла нощ!!! Черпя ви по повода  party023

# 269
Добро утро и от мен! Мислех, към 5 да се включа, но реших да положа всички усилия да приспя Венета. Слава Богу се получи! Разбира се, между нас, но поне заспа!
Къде се криете, хората от вчерашната среща? То всъщност проведе ли се среща  newsm78. Хей, искаме снимки!
Тия Колев и Колев са направо кожодери! Наистина имат хубавки обувки, но може ли такива цени! Аз се сблъсках с тях преди 4 години още, с баткото. Купила съм от тях само буйки за него. За бебка още не съм купувала нищо. Тя носи на баткото обувките, въпреки че все се канех да й купя нейни си, че съм чувала, че не е хубаво да се носят чужди обувки.  Венета обаче хич не е фен на обувките. Обух й едни онзи ден (тези, с които баткото проходи) и тя така се възмути и разсърди, че не искаше дори да се изправя и да стъпва на крака.
Марита, ние това го обсъдихме наскоро. Почти няма мама, чието бебе да спи непробудно по цяла нощ. А останалите се надяваме на по 2-3 събуждания, че иначе го докарваме до 8475658494 пъти!
Ей, тоя Пеш не мож го разделим! Ма така, като основния ухажор Жижо го искат много мадами. Пък нашия пръв избор Алексис нещо се покрива. Мама му никакво инфо за детето не дава! Понтесче, къде си, какво стана с татко ти?
Алекс, чудесни снимки, направо райско кътче! Къде по гръцко бяхте?
Усмивки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт