на Априлските Деца честит да бъде Празника!

• 9 238
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
Аз ще пускам Димата след 2 седмици. Това което днес разбрах е , че има 1 месец гратисен период за адаптация на детето и може да НЕ си се върнал на работа през този месец.

# 121
ooooh!
Не, не съм убедена в това! Къде го пише!?
Моят източник е Кодексът за социално осигуряване.
За адаптация се ползват отпуски или болнични, ако детето се е разболяло.

# 122
Това ми го казаха от яслата, за първия месец не правят проблем. Аз всъщност въобще незнам дали тук правят проблеми. Според мен проверките ще са в големите градове където има недостиг на места.

# 123
Ясно! Mr. Green
Един вид компромис от страна на яслата, макар да си е чисто нарушение - поне да си мълчат, а не публично, да обявяват, че няма да си изпълняват задълженията...

И на мен днес ми е ден за писане.   typeuu
Вили спи, а от предиобед нямаме вода...  #2gunfire
Дали да не кача едни снимки...
Joy

# 124
Здравейте и от нас  Hug
Енви дай снимки де  Peace
Моят Алекс се е научил като започна да му се карам, да повтаря след мене "аааааааааааааа", и на мене така ми става смешно но се сдържам  Laughing

# 125
Леси Трудничко е за всеки отглеждането на децата,ама близнаците са си пълна какафония.Да е жива и здрава свекървата,пък даже и да си говори на диалект жената,без нея съм загубена,нямаше никъде да мръдна и изпит да взема без нея.  bouquet

# 126
Днес ми е ден за писане - да попитам има ли мами, които са си купили книгата на д-р Додсън"Изкуството да си родител" или нещо от сорта. Хвърлила съм й око, но незнам дали си заслужава.
Аз също я имам, но изтеглена от нета, на мен лично ми харесва ...

# 127
Нуни моя братовчедка направо беше луднала от това подсечено дупе на племеницата и след хиляди доктори със всякъкви диагнози, и мазило след мазило и казаха с чиста вода или смрадлика разредена с вода и няма помен от зачервено дупе.  Peace

# 128
Ей тук сложих малко снимки от м.06.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=172336&photo=1

Утре ще продължа.
 Grinning

# 129
Момичета, здравейте!
Минавам само да кажа, че сме ок, за 2 дни сме в София и бързам да ви пиша - дано остане време и да ви почета, но е малко съмнително, имайки предвид, че ще ходим на ваксина,  а и в нас нямам нет, но ще пробвам да ви навестя пак, ако мога.
В петкъ пак заминаме с Маги на Велинград и към 10 октомври ще се приберем окончателно вече в София. Обещавам тогава да наваксам.
Страхотно много ми липсвате, но във Велинград се оказа някакъв страхотен проблем да намеря свободен компютър в интернет залите - фрашкано е с дечурлига, играещи на някакви игри, а пък и най-близката зала до нас е на 40 минути път. Няма да се оправдавам повече, отивам да се срамувам, че не съм писала цяло лято, он обещавам да наваксам като се върнем.
Дано всички мами и сладури са здрави и в добро настроение.

Много, много целувки на всички!!!

И доскоро Heart Eyes

# 130
Ехоооо,

прибрахме се сноЩи от българско и сега се мъ4им да не zамръzнем от студ  Confused  Тия дни Ще съм малко zаета, нормално е след 3 седми4но отсъствие, но Ще гледам да хвърлям по едно око  Wink

Hug

# 131
Татянка, добре завърнали се у дома! Hug

И Дими голяма сладурка, пу-пу! Heart Eyes

енви, много хубави дечица и снимки! Hug   bouquet

Бабълче, липсваш!

# 132
Пак сме последни на опашката.
Иво скоро няма да се отучи от биберона. Тази нощ го изпусна зад спалнята и изпадна в истерия, че сме му го скрили и не му го даваме. Младен се видя в чудо, докато го намери. Ина и още нещо нередно, но засега не мога да разбера какво - зъби ли са, афти ли има пак... Много си чеше носа, а няма хрема, търка очите, буди се с писъци.

# 133
Гледахте ли току - що репортажа за най-възрастната Бг-мама ... Интелигентна, спокойна, уверена..., а с нелека съдба... Накара ме да се замисля...

Татянка, добре завърнала се! Hug

Бабълка, наистина липсваш! Hug

Филипка, благодаря!   bouquet Как е Преско? Много е неприятно боледуването в период на адаптация в ясла и много нерви коства на родителите,
затова -  Hug от мен!

# 134
Добро утро!
Само прелитам да кажа, че съм жива, но сме напънали ремонта, че в събота се местим /поне мебелите/, в неделя сме кръстници и изобщо лудницата ни е пълна!
Вчера Тони не спа следобеден сън и тази нощ е спал до 6,45. Чудя се дали и днес да не го тероризирам само с едно преспиване за деня, дано това да помогне за нощното спане  Tired
Обаче я познайте как се лепят тапети в негова компания Simple Smile))

Иаз хвърлих око на репортажа  - евала на жената, сигурно е много щастлива.
А Саш каза, че е безотговорна...за мъж стана ли дума някъде? Аз само за баща й чух да се споменава. Саш каза, че на 52 да стане майка е лошо, защото след 10 години може и да е починала вече  Shocked Той говори за смъртността сред сравнително млади хора.
Така е, но по-добре да рискува според мен!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт