Ангелчето и дяволчето
/ и сега двамата направо ми спират тока. Постоянно се карат за играчки, а пък Люско вместо да се държи като 3-годишен имитира брат си, радвам се, че в градината си е той и се държи както трябва, като изключим че от няколко дена е научил няколко мръсни думички и ги повтаря постоянно. 
на мен някой ако ми каже така, ще го пратя.........
Аз имам малък проблем със тукашният диалект,понеже ги гледаме с свекървата и тя ги учи в диалектна форма аз постоянно ги поправям и те милите ме слушат/напр.като се ударят баба им казва веднага-уби ли се,и те повтарят би би,аз поправям на ударили се,и те повтарят-дари дари/ 
как може да има такива хора, които да говорят така, че като не казва "мама" и не те обича
Той си ги знае къде са и ги разнася постоянно из цялата къща и сме като минирана зона 
, ама като ми дойде до главата...
Но както винаги съм казвала, Диди ми е награда, че търпя батко й
. Вярно, че си е до дете - примери бол, но като цяло момиченцата са по-кротки и изпълнителни. Гале, хич не е до хамалогията с легените - аз и двамата съм и мия по няколко пъти на ден. Всъщност, "пуйчето" е с по-чувствителна кожа (или момченцата са с по-концентрирана урина
), но е факт, че Диди се е подсичала само веднъж, а Преслав - няколко пъти и при всеки нов зъб. За пишките да не говорим... 
. Лошото е, че той си е бесен по природа, и разбеснява и нея, докато нещата ескалират до някой разреван и истерия от моя страна... 
...
Препоръчани теми