на Априлските Деца честит да бъде Празника!

• 9 352
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
При мен проблемът с яденето е, 4е у нас на всякъде сме с бели тапети, и то такъв тип, дето не се мие  ooooh!  И просто ме е страх от ядене по тапетите  Sick  За 4истенето няма проблем, Ще 4истя, но трябва даможе да се 4исти  Thinking  Ще видим какво Ще иzмъдрим.....

Рени, то4но на литъл пийпъл е и къЩи4ката, която искам да купя....4акай да иzровя снимка

Красе, според мен го слагай в кревата и стой до него, нека реве и беснее, в един момент Ще се иzмори и Ще zаспи  Mr. Green 

Наде, права си zа СМСите, оба4е просто самата процедура по откриването на такава линия отнемала страШно мн време, голяма бюрокрация било, просто нямат време  Sad

# 196
  • София
Аги, що се изненадваш - така е по-лесно! Знаеш за кого става дума! Моите приятелки слава богу кърмят като едната не издържа да захрани късно и започна на 3м. и 3 седмици! Другите са още малки! Друга пък откри, че бебето и не енаддало втория месец нищо и въпреки, че му откриха ешерие коли, купи кантар започна да мери и установи, че яде по 50 гр. повечето пъти. Тя храни на 2.5-3 часа. И започна дохранване.

Матей
е с повръщане и отпадналост - пак му излиза зъб и вирусите са наши!

# 197
jinjer_78, голяма веселба сте!  Hug И наистина, колко са различни синовете ти!
Лятото на морето имаше едно семейство с близначки на по 2,6 г. - едната копие на майката, другата - на бащата. Едни възрастни жени изкоментираха, че таткото е голям майстор и той щеше, да се пръсне от гордост! Mr. Green

Мами, аз тотално се засрамих - не само, че не играя с децата си, ами и играчки твърде не им купувам - чупят ги, разхвърлят ги, много са им... Embarassed

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 15:53 от envia

# 198
Между другото ако искате да ни видите, ето адреса на нашето албумче:  :photo:javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=155227');
Строхтни сте Wink Хубаво е с близнаци, но май в началото си е голям гърч, но после казват че радостта е двойна Peace
А Криси много прилича на теб, Аси май на баща си Wink или поне на мен така ми се стори Simple Smile

Калоян още не проявява интерес да яде сам с лъжица, но много обича разните "сухи" неща дето му давам да си ги яде сам, като например парченца плод, царевични пръчици, кротончета понякога ...

А за игрите Кало е голям фен на пъзелите, ей такъв тип

Имаме два и вече ги реди за отрицателно време ... ринговете също, конструкторът също много го харесва и напоследък прави разни кули с него ... книжките са му страст от много време, сякаш, когато всичко друго му омръзне книжките спасяват положението, но иска заедно да "четем".

# 199
Благодаря Деси и при нас е точно така Асен е на баща си целия а Криската на мен.По на там ще видим как ще издокараме момиченцата. smile3532 newsm63 Тогава вече ще е големият купон. Joy family6

# 200
Здравейте, момичета!
От 1 седмица само чета и нямам време да напиша 2 реда Cry Много работа....
Аги, стана ми мъчно за племенничето ти, за кърменето съм супер пристрастена и няма какво да пиша, но поне ако можеш да й обясниш на снаха ти, че за жълтеница водата не помага, много грешно разбиране е, в Кърмаческия е обяснено - билирубина се изхвърля с изпражненията, не с пишкането, така че колкото по-често сучи детето, толкова повече ще ака, толкова по-бързо ще мине жълтеницата  Peace Докато сладката вода само затуднява лекуването  ooooh! Ето и статията http://www.bg-mamma.com/site/content/view/670/

Всички дечица са невероятни  bouquet

# 201
Да ви кажа моите с какво ли не играят,но нещо книжките не са им приоритет,освен да ги изгризат или скъсат а на една с очички и ги отлепиха естествено.Криската повече време може да се съсредоточи да разлиства,Асен обича да показва кое какво е и как се казва в книжката,а бе общо взето и те ги обичат като играчки. newsm44 

# 202
  • Варна
Уф, момичета, моето диване е голям инат. Ако го пъхна в кошарата ще пищи поне 1 час.
Като се сетя как пищя като спрях млякото ooooh! Не помага и лягането на леглото, беснее наоколо. Заспива, ако го люлея на тъмно, но днес и това отказа. Гърчи се и хапе за да го пусна на земята и пак започва да се забавлява  Shocked
Заспа преди малко, в 15.50. Даже не е обядвал, не иска.
Както и да е все ще оживеем някак, няма начин Heart Eyes

# 203
Ох Краси ще мине и тоя период,само човек нерви да има и да е търпелив,полека лека ти сама ще му намериш цаката. newsm10

# 204
Красе, вчера минавахме да видим яслата - много добре се движат нещата, вкопали са съвсем нови ел. инсталации, слагат дограма в момента и й правят изолация отвън  Peace
за слагането в леглото - Алекс се надвесва и ако не го хвана ще падне  ooooh! и той заспа в 15 ч, довечера пак ще заспя преди него, но какво да направя  Crazy
за игрите - точно като при Десито - строителят и книжките са най-голямото занимание, както и едни купички, които хем се пъхат една в друга, хем могат и на куличка да стават  Peace

Татянче, имаш една голяма
ЧЕРНА точка, защото не се обади  Naughty
Вени, бързо да оздравява Мати! Фил, и Преско също! А за чатенето...и аз така правя тук с едно бивше гадже  Blush Laughing
енви, няма какво да се засрамваш, те са 2ма и си играят заедно  Hug
нашият проблем са затворените обувки - харесах едни на Капчица - 32 лв, после на К&К - 46 лв, за Фишър прайс - няма да казвам - над 60 лв  ooooh! още не сме купили, а трябва Whistling
Мимка къде е?

Я една загадка - коя априлска мама е във вестник Класа днес  Laughing Sunglasses

# 205
Татянче, имаш една голяма [/color] ЧЕРНА точка, защото не се обади  Naughty

Ти пък, ти нали zамина на по4ивка, кога да ти се обадя?  Rolling Eyes

Не zнам zа Класа, оба4е Надето иzлеzе права zа Кенгуру, наистина Цвети е на една от снимките  Laughing

# 206
Много скъпи на Фишер-Прайс, Смин. Нашите са едни маратонки за 46 лева, щото първо му взехме на Капчица (29лв), но тъпанарите във Вис Виталис ги бяха овързали със свински опашки и разбрахме чак в къщи колко му хлопат (много!). Ако имате Хиполенд във Варна - в нашия в Пловдив имаше намаление на Фишер-Прайс и Бенетон 50%. Маратонките отзад са с допълнителна платка с лепка, за по-широки или по-тесни стъпала (но нали съм една скивателна, и нея я открих чак вкъщи  Blush ).

# 207
юлче, мерси за идеята, още утре сме там   bouquet

# 208
  • София
Юлче, какво значи свински опашчици?

# 209
Кабелни връзки - едни такива бели, дълги и като ги закопчееш,можеш само да стягаш, но не и да ги отвориш - трябва да се срежат, за да се отворят. Използват се най-вече да се захващат кабели в снопче. Ако не се сещаш, питай мъжа ти - той ще ти покаже - всички мъже знаят за какво става въпрос (използват се в колите).

Общи условия

Активация на акаунт