Подкрепям. Но това не е за всеки, ако няма помощ е адски трудно и понякога трябва да си голям инат. Аз изкукуригах края на първия месец, че през деня, като са всички на работа нямаше кой чаша вода да ми донесе (нали се кърмехме целодневно)...
Иначе бебетата с малко тегло се уморяват много лесно при сукане (и жълтеницата спомага за това), заспиват, не си дояждат, оттам кърмата намалява, още повече ако се спазва режим, бебето става още по-сънливо и суче още по-малко и най-накрая се оказва, че не само не е качило, ами е спаднало на тегло, майката е с недостатъчно или спряла кърма и за да оцелее детето, трябва да се почне с АМ. Надявам се да успееш да убедиш приятелката си да кърми не по-често, а много по-често, защото детето трябва да почне да наддава, за да се справя по-добре със сукането и действително да се засища при хранене. В момента е много вероятно то да пуска гърда или да заспива от умора, а всъчност да си е останало гладно.

Само където бебето имаше проблем с прочистването на коремчето, сондата бе само началото, после 3бр АБ и системи... И сега ако се запече от АМ какво ще правят...

Днес превеждам пари направо на дарителската сметка на болницата. Дано се събират тия пари, хем не е някоя утопи4но голяма сума 
Пътуването мина мн добре на отиване, на връЩане оба4е беШе борба в самолета, но стискахме zъби, къде да идем
Но най странното е, 4е Щом като се прибрахме тук,
Не търпи да ходи zа ръка, обидно й е, държи сама да се справя. Тя по принцип предпо4ита вси4ко да прави сама, не ми дава и да й помогна когато не успява да прави неЩо, сърди се.
Милена мн оби4а да си играе с куклата, дава й биберона, купихме и едно легло и я слага да спи и тн. Обожава книги и в БГ купихме една дуzина, има 4удесни книги zа деца на таzи въzраст, ако искате Ще пиШа и кои то4но купихме. Конструктор (Лего Дупло) по4ва да й е интересен но оЩе не реди ниЩо. Пада си по рисуването и аz като Ян4ето Ще й купя такава постелка с воден молив. СъЩо така Ще й купим утре на ФиШер Прайс една къЩа с кукли/фигурки, zа деца над годинка е и смятам, 4е може да й харесва. Имаме и един дървен пъzъл но оЩе и е труден. Сортера и кунуса (така ли се каzваШе?) продължават да са й интересни. И аz като енви я оставям доста на самотек
Просто коментирам 
Иначе пък много се грижат за мен някои ако ги почерпи взимат и първо носят на мен да си хапна,или един на друг и тогава на себе си.