на Априлските Деца честит да бъде Празника!

• 9 216
  • 274
  •   1
Отговори
# 225
Аз забравих да се оплача. Асансьорът ни е спрял от четвъртък вечерта. Чувствам се като арестувана - на осмия етаж сме. Водя Иво на разходка пеш - надолу по стълбите го нося, нагоре - водя го за двете ръце да се качва сам. Количка е изключено да сваляме. Горкото дете вчера почна от четвъртия етаж да се спира още и да гледа към врата на асансьора няма ли да се качим. За моята мускулна треска няма да говоря. Днес обявих стачка и няма да излизаме сутринта. Като гледам, преди вторник няма да имаме асансьор и направо ми е бедна фантазията как ще му взимам кухнята  newsm78 Не знам защо не викат никой да го оправи и какво въобще става.

# 226
  • София
Eнви, как ще пиша без да съм прочела пропуснатото?! Без написано домашно в клас/час не влизам  Mr. Green

Юле, не би трябвало да е такъв проблем оправянето на асансьора, обикновенно има из входа телефони на техника, само трябва някой да му се обади. Тази работа в Младост я върши майка ми (касиерка е), пък не са много голям вход  Rolling Eyes... Техника работи без значение празник или делник е, дано бързо ви го оправят.

# 227
Здравейте мамета и дечица!
Аз съм любопитна Априлка от 2007. Понеже наближаваме 6-тия месец живо се интересувам от захранване и по- точно педагогическо, ако този метод има успехи сред Вас моля споделете!
И още едно питане(дано не досаждам) всички ли проходиха в проходилка или ...? Че нали ги отричат напоследък.Много са сладки вече попорасналите Ви априлчета. Поздрав от нас!

# 228
"Педагогическо" захранване нищо не ми говори.

Проходи на 11 м. без ползване на паяк. Синът ми също проходи на 11 м., но с паяк.

# 229
Ееее, Данчита се е завърнала Hug. Чудихме се на скоро къде забягна newsm78. Викаш стягаш Стаско за ясла, дано му хареса на дечко.

Ренка, и аз на времето така се возих  Mr. Green, ама тогава май нямаше двойни колички. Пък ти, Краси как си се возила в коша отдолу ум не ми го побира. Къде си се вряла бе, жена?

Абе я кажете, верно ли ги накараха децата да ходят на даскало днес?

Неци, и аз не съм чувала за педагогическо захранване newsm78. Моята проходи без проходилка. Така и не го хареса това чудо, пробвах я два пъти и това и беше. При мен се отричат, но не затова не съм я ползвала де.Според мен по 10-15 мин на ден не може да навреди а ги държи заети ако майката има нещо спешно да направи и няма кой да помога. И въпреки отричането тук има хора дето си ги ползват. Като навсякъде предполагам. По този въпрос всеки сам си преценява.

# 230
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ,УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ!

И моите бяха в проходилки от както навършиха 7м.Аси проходи на 10м,а Криси 2 седмици след него може би вече на 11м.Вярно че ги отричат вече но лично ние със свекървата се родихме като започнахме да ги слагаме в проходилките.

Данче добре заварила радвам се  че има още мами с които не съм си писала,ама тя априлската банда наистина била голяма,щастлива съм че и аз се присъединих.

Юлче без асансьор ще направиш страхотна фигура newsm62,шегувам се защото живея в къща ако имах твоя проблем с тия близнаци щеше да ми се стъжни живота.
Красе то да ти кажа добре че са си двама да са си другарчета,и вярно забавата е на ниво-изперкване на мама. smile3511 smile3515 newsm62

# 231
Честит празник на всички настоящи, бъдещи и манали ученици   bouquet
Данчееее, айде бе душа  Naughty много ни липсваше. Няма кой едно наздраве да каже вечер  Mr. Green Аз ви предлагам на всички майчета, които пускате децата на ясла, сутрин като ги заведете да се съберете на едно кафе по женски и да си изкарате супер, пък после може и по магазините да се разходите и да видите как бързо ще забравите да ви е мъчно поне за малко  Peace Абе на думи е лесно, но като идея ми звучи добре  Whistling
Аз също си мисля, че ще се пързаля с търлъчките, а и на Стенли отдавна не му стават с този голям крак  Rolling Eyes
С това дарение направо ме разбихте, защо не се обадите на "Господари на ефира" та да им е за урок, то докато ги търпим ще ги има и такива. А който няма пари какво да прави, да си седи вкъщи да си гледа детето и пак да няма ли  #2gunfire #Cussing out
По закон се взимат след навършени 10 месеца!
neci, Стенли проходи на 9-10 месеца и сме ползвали проходилка от 8 месеца, въпреки че я отричат. На мен също не ми е познато това захранване  newsm78
Мисче, днес си е официален работен ден, нищо че е събота, отработва се.
Данче, разказвай за почивката.

# 232
  • Русе
Честит 1-ви учебен ден на всички ученици и учители, и най-вече на кака Лора!  bouquet
О, Данче, хайде вече на редовен отчет! Липсвахте! Hug Стасик не го мисли сега с тая ясла. Вярно, много притеснения има, и сълзи и сополи, и напикани гащи...Ама, и хубави моменти има - тържествата с децата, дядо Коледа, първото албумче с "творчеството" на детето, първите стихчета и песнички, първите истински другарчета... Grinning

Красе, за 3 години не съм открила "лек" за незаспиващо, бесуващо дете  Twisted Evil. Нищо не помага! Пробвам с гушкане, милване, приказки (ако имам настроение), после почвам да шъткам, да заплашвам и да хоризонтирам насила бунтовника...Еми, докато не му обърна гръб и не се "абстрахирам" от вилнеещата хала, не заспива (за баткото говоря). Лошото е, че и Диди върви по стъпките му - преди поне с нея нямах проблем... ooooh!

За педагогическо захранване и аз не съм чувала.  Thinking
Диди не е имала проходилка, но имаше буталка, която е за по-стабилни, ходещи с помощ дечица.

jinjer_78, много сте сладки всички на снимките! Sunglasses

# 233
  • София
Леле, нашето краче много малко-купих 20 номер есенно-зимни обувки  Shocked

Данче, всички сме в кюпа с твойте мисли за яслата. Даже се усетих, че откакто решихме да я пуснем на ясла, аз лично започнах много да я лигавя. С мисълта, че лелките там да му мислят. Все се сещам как няма да е покрай мен по цял ден и това време никога няма да се върне и все я гушкам и мачкам и целувам. А преди не бях чак така.

Соня също беше в проходилка- на 9 м. я сложих и една седмица преди р. ден се счупи и дотам беше.

Снощи направих на Сонята да вечеря палачинки. С кашкавал и шунка. Много й хареса. вЪобще тестени неща много обича. сутрин като се събуди и казва "банци" / баница Mr. Green/ въпреки, че още закусва АМ.

# 234
  • Русе
Аааааа, Рени, нормално си е крачето на Сонята! Naughty Grinning Номерациите на обувките не са в ред. Диляна в момента носи обувки/сандали с номера от 20 до 26 (има от почти всички в тоя диапазон), и вярвай ми, тези дето са 20-ти номер(вчера ги взех) са точно колкото маратонките 26-ти. Peace

# 235
Мерси Иленка  за коментара,много се изкефих на твоят разказ за преспиването. smile3508

# 236
Добър ден , дами.
Честит празник на Лора, много шестици с лекота да изкарва.

Данче, дано Стаско понесе леко яслата. Пък мен ти ме разкандардиса Wink

Есенни обувки - 22 номер, много сладък шарен Рийбок за 59 лв с бонус пластелин:) в къщи е с КиК пантофи.

Симона проходи с проходилка на 11 месеца и половина. Беше улеснение определено.
А за педагогическото захранване не съм чела материали. Мисля че имам някакъв спомен, че даваш на детето няколко неща да си избира. Но ми се струва че ако детето не е злоядо, е по добре стандартното си ( нали в началото трябва постепенно да се въведат храните). 

# 237
Здравейте.
добре, че сте подхванали темата с играчките, мисля да ходя на пазар за нови и ми е интересно какво купувате.
Обувки и купих и пантофи за вкъщи.
Има ли и други деца като нас кито няма да ходят на ясла?

# 238
Да Мирела ние също ще си останем в къщи зимата,така че ще си обсъждаме как и с какво да ги забавляваме през дългата студена зима нали. hahaha

# 239
  • София
Ех ама как ми липсвахте само  Hug Hug Hug

Черепахче, разкандардисах те, защото имате добра детегледачка, свикнали сте с нея и няма смисъл да бързате за ясла.

Ренка, и аз така - само го лигавя и глезя, той пък е доста кисел тези 2-3 дни, по точно заспива с рев, а през ноща гостува в нашето легло  Confused

О, Данче, хайде вече на редовен отчет! Липсвахте! Hug Стасик не го мисли сега с тая ясла. Вярно, много притеснения има, и сълзи и сополи, и напикани гащи...Ама, и хубави моменти има - тържествата с децата, дядо Коледа, първото албумче с "творчеството" на детето, първите стихчета и песнички, първите истински другарчета... Grinning

Оооо, Иленкоооо, ако искате цирк ела те да ме видите на първото тържество със стихотворения и песни, за да не ревЪ ще трябва да отида на поне едно питие  Crazy За номерацията - на Стаси бях мерила обувки 119 номер - намън му бяха  Laughing

Предлагам, да изчислиме центъра между всички дет. градини в София и като пратиме децата да се събереме да пиеме кафе и да ревеме  Mr. Green Ще е готино, от напрежение ако не изпопадаме от смях па на!  Mr. Green

Наде, откога само не съм "пила" тук. Аз и нещо домашно съм се позанемарила, бях си събрала пари за кристални чаши за уиски обаче покрай градината на шефчо ще си остана само със стъклени чаши и пълна бутилка.

Неци, радвам се, че в темата ни има свеж Априлски полъх. За захранването аз се ръководех по темите в Кърмаческия и няколко приятелки Априлки, с които коментирахме на кюто. За проходилките - аз също мислех да не взимам, но зимата, когато почна много да ни става скучно вкъщи, взехме. Беше след нова година, след 2-3 месеца Стаско почна да излиза от нея и съответно закрихме употребата на този уред  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт