Винаги можете да прекъснете ходенето на ясла, щом нещо на вас или на детето не ви харесва или ако няма да издържите емоционално!
Чувствах се като на санаториум за психично болни - ранно ставане, хубава разходка, чист въздух, питателна храна, никаква телевизия и вестници въобще голямо СПОКОЙСТВИЕ. Мнооого чист град този Сандански, то бива, бива ама едно боклуче няма!
Аз бях нарамила един сак дрехи пък то Стаско нямаше с какво да се изцапа. 
значи педагогическото захранване си е ново и екзотично занимание за майки експериментаторки. Пояснявам:накратко -То е за изключително кърмени бебета и идеята е на мама храната да е здравословна и на малки дози да се запознава мъничето с различни храни, като мама и бебе ядат едно и също, после мама кърми и така снабдява малкото човече с необходимите ферменти за разграждането на тази храна.После количествата постепенно се увеличават, до заместване на 1 хранене и т.н. По този начин бебо не папа пасирана храна във бурканчета, нито каши. Ох какво ли Ви занимавам, като сладките2006 Априлчета вече папат сигурно мешна скара
, ама кой знае, може би някои от сладурите вече искат да стават каки и батковци, та може да послужи туй инфо някъде в близко или по-неблизко бъдеще.
В проходилката го сложих на 7 месеца и си отдъхнах! Проходи още на 10 и половина месеца. Е, тогава луднах
.
Хубави снимки!

Да не ти казвам днес колко пъти се налагаше да употребявам
заради откачени шофьори.
на болничките и специално на Мати. Бързо да оздравяват и да радват мама и тате с нови постижения.

много липсваш, чакаме снимки на Емчо.
направо им завидях, а тук на всяко излизане нови дрехи и после не можеш да ги познаеш какъв цвят са 

Имаш много за разказване и показване
. Ние тук само чухме за патилата със свещичките! На въпроса ти, има и други кърмачки освен Смин(за Цвети се сещам, сигурно и Мецанка, ама да си кажат те)...
(в София и Варна е направо страшно!). Аз тук наблюдавам, че русенските шофьори са почнали да се поевропейчват
- все повече дават път, особено като ме видят с количка...Обаче, ако преценя че друга кола лети в съседната лента и не мина, виждам как почват да се нервят, и сигурно пак отнасям псувни, че съм патка заспала...