на Априлските Деца честит да бъде Празника!

• 9 214
  • 274
  •   1
Отговори
# 30
Зори, при мен положението е същото  ooooh! Стенли от известно време е доста агресивен, но не виждам защо. Аз се държа много мило с него и гледам да му обяснявам спокойно какво трябва и какво не, но на моменти както си играе с някое дете и така налита да го бие или щипе или хапе  Thinking Най-лошото е, че го прави най-често с детето на една приятелка и на Бобошево едва ги разтървавах, а другото детенце не реагира, само си стои и пак отива при него. Аз затова хода постоянно по него и само като тръгне към някое дете изпадам в ужас, но постоянно му повтарям да не го прави и даже често вече го пошляпвам по ръцете, но никога не съм оставила нещата така без да се намеся. Аз също се дразня от безхаберието на майките по градинките.
Вени, честит рожден ден на Лори със закъснение! Да ти е жива и здрава и много щастлива   bouquet
Нуни, на една приятелка момиченцето беше така и я мазнаха с това дето е за афтите, но правеното от аптеките и помогна за два дни изчезнаха.
Патладжан съм слагала в зеленчуковите манджи  Peace
Честит рожден ден на Бубка и на Скарлет   bouquet  bouquet С любов и уважение да сте обградени винаги, мили мамчета!

# 31
Здравейте!

Не съм писала напоследък, че Пресил се разболя и ми е много криво Sad

Галя, ама че пътуване сте имали ooooh!Голяма разбойничка таз Дими Simple Smile

Наде, браво за почивката и приятните емоции Grinning

# 32
Прибрахме се, ура!

# 33
Добре дошли!  bouquet

Напътувахте се, нагостувахте се Grinning

# 34
Еее, юлче, хайде най-после добре дошла Wink

Наде, мерси за съвета. Утре сме на доктор и ще видим какво е положението.

Фил, какво му е на Пресил. Няма да го пускаш на ясла утре, а? Дано мине бързо Hug

Аги, гледай го Тонката добре, че Яна е капризна и много специална Mr. Green Ако и като голяма е такава не ми се мисли как ще си намери мъж Laughing

Гале, разкажи, когато имаш време, за вълнуващия ви полет. Големи диванета има сред априлчетата ни, ей:love: живи и здрави да са Heart Eyes

# 35
За тръшкането - Иво го прави, като нещо не стане както той си е пожелал почва да реве и да ляга на земята. Ние не му обръщаме внимание и след малко ревът спира, а дяволчето си намира само друго занимание. И без това нямам нито нерви, нито сили да събирам деца от земята.
За пътуването - ами гледаме на дълъг път с кола да му се пада времето за сън - от Русе за Пловдив тръгнахме в 4 и половина сутринта и беше прекрасно пътуване - спа до връх Шипка, а след това се забавлявахме. До София се прибрахме с влак, имаше още две малко по-големи деца в купето, всички ядоха солети и бисквити на корем и пак пътувахме много спокойно.
Сега ще ходим на разходка с цел - ще купуваме памперси.

# 36
  • Boston, MA
Ето ме и мен! Язък, гледам, изпуснала съм Юлчето в Пловдив... Нашето пътуване, за разлика от Галеното, мина доста добре, джуджето спа в първия самолет, не се събуди при кацане и кърти още два часа на Мюнхенското летише, във втория самолет малко мрънка, но си намери приятел на седалката отзад, с когото се замеряха с играчки (и уцелиха, разбира се, една леля, която ни гледаше строго). Влезна в ритъм още от първия ден, яде и спи, само дето заспива по-късно, отколкото е свикнал (но лошо няма, покрай това и аз поспивам сутрин). Откакто сме дошли, всеки ден сме по разходки и забавни програми, но я да видим има ли желаещи за среща в Пловдив? В София стояхме малко, а то стана и много студено, та не се обадих...казвайте...

Добре дошла на новата мама! И добре завърнали се на всички!   

# 37
РИНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
С НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Hug Heart Eyes Hug

Ние се завърнахме от морето. Беше страхотно! Обаче сега има 1 кг за преборване. Embarassed

Ще изчета пропуснатото.

Юлче, добре завърнала се! Hug

Болничките - да оздравявате! Praynig

Пътуването - безпроблемно - почти постоянно спи или дреме, или си смуче палеца, или яде солети, или си играят нещо с баткото, но преди всичко спи. Сякаш по-проблемно ни е градското пътуване в столчето. Thinking

Тръшкането - случва се рядко, но стане ли - положението е неспасяемо.  #Crazy Последно се тръшка в хотела предпоследната вечер - рев до безобразие и трябваше просто, да си отиваме в стаята, а в крайна сметка причината беше, че си бяхме сменили масата, на която ядяхме, а на предишната си имаше занимавка...  Crazy Та така... Rolling Eyes

От днес Пепи е на градина след 2-месечно прекъсване. И ми е едно такова пусто...  Confused И Вили няма с кой, да си играе. Но той така броеше дните до градината.

Лек ден на всички!
Hug

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 08:58 от envia

# 38
  • София
Привет!

Рина, Честит рожден ден! Много усмивки през предстоящата година ти пожелавам!

Добре завънали се на всички пътували!

# 39
Рина, честит рожден ден! Бъди здрава, лъчезарна и щастлива и всички твой любими хора също.

Мамче, май забравих да ти честитя бибанката гласно. Да ти е жива и здрава и прекрасно детство!
Джинджър, добре дошла!

Добре дошли и на всички завърнали се от почивки, разходки, странствания в чужбинско.

Фил, как е Преско?

Ех, Бубка. До кога сте в Пловдив? Минахме вчера през там и можехме да направим един стоп:(

Симончето вече е християнче. Снимки ще пусна, когато приятелите фотографи ми ги дадат.

А по-дискутираните въпроси - точно ей така сме

Пътуването - безпроблемно - почти постоянно спи или дреме, или си смуче палеца, или яде солети, или си играят нещо с баткото, но преди всичко спи. Сякаш по-проблемно ни е градското пътуване в столчето. Thinking

Тръшкането - случва се рядко, но стане ли - положението е неспасяемо. 

Лек ден на всички Hug

# 40
Честит Рожден Ден, Рина!

Бъди щастлива и здрава! Бъди желана и обичана, уважавана и усмихната!

Отиваме да се приготвяме, че ще изписват племенницата! Grinning

# 41
ЧЕСТИТО КРЪЩЕНЕ НА СИМОНЕТА - БОНБОНЕТА!
ДА Е ВСЕ ТАКА УМНО, КРАСИВО И ОБИЧАНО ДЕТЕ!

Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

jd, защо се притесняваш за кг на Митко!?  newsm78 Велина за 1 г. е наддала 3,7 кг, а от РД-то до сега само 1 кг. Според мен няма място за притеснение.

Бубка, за П-в сме винаги готови!  Blush Кажи, до кога сте там - и без туй ще имаме път натам, но не знаем кой ден точно.

# 42
Честит рожден ден Рина   bouquet

# 43
Здравейте!
Много ви благодаря за хубавите пожелания.Hug
Ето и почерпка от мен:

Честито кръщене на Симонка    bouquet

# 44
Бързо ми качиха част от снимките на ревящото християнче
Цък

Общи условия

Активация на акаунт