Стенли от известно време е доста агресивен, но не виждам защо. Аз се държа много мило с него и гледам да му обяснявам спокойно какво трябва и какво не, но на моменти както си играе с някое дете и така налита да го бие или щипе или хапе
Най-лошото е, че го прави най-често с детето на една приятелка и на Бобошево едва ги разтървавах, а другото детенце не реагира, само си стои и пак отива при него. Аз затова хода постоянно по него и само като тръгне към някое дете изпадам в ужас, но постоянно му повтарям да не го прави и даже често вече го пошляпвам по ръцете, но никога не съм оставила нещата така без да се намеся. Аз също се дразня от безхаберието на майките по градинките.Вени, честит рожден ден на Лори със закъснение! Да ти е жива и здрава и много щастлива

Нуни, на една приятелка момиченцето беше така и я мазнаха с това дето е за афтите, но правеното от аптеките и помогна за два дни изчезнаха.
Патладжан съм слагала в зеленчуковите манджи

Честит рожден ден на Бубка и на Скарлет
С любов и уважение да сте обградени винаги, мили мамчета!

Последно се тръшка в хотела предпоследната вечер - рев до безобразие и трябваше просто, да си отиваме в стаята, а в крайна сметка причината беше, че си бяхме сменили масата, на която ядяхме, а на предишната си имаше занимавка...
Та така...

Велина за 1 г. е наддала 3,7 кг, а от РД-то до сега само 1 кг. Според мен няма място за притеснение.
Кажи, до кога сте там - и без туй ще имаме път натам, но не знаем кой ден точно.