на Априлските Деца честит да бъде Празника!

• 9 198
  • 274
  •   1
Отговори
# 45
Рина, желая ти здраве и много късмет! Честит рожден ден!

Яна има гъбички Sad От къде дойдоха тия гъби не знам.

Hug за Симонче-християнче!  LaughingЯнче, много хубава блузка си имате със Снупи. И писанка се подвизава със същата Laughing

# 46
  • Варна
Честит рожден ден на Рина! Честито кръщение на Симонка!  bouquet

Вчера ходихме да печем пепер, голяма веселба падна. Ники и братовчед му играха цял ден. Добре се погаждат и много се забавляват. Иначе така мие омръзнала тая хамалогия с пепера...
Николай пак обели носа Twisted Evil, няма спасение за неговия нос. Само се чудя защо като мине раничката остава червено newsm78
Сега сме се навлекли и седим в къщи, аз пак дебна WC-то, пак съм хапнала нещо развалено ooooh!

# 47
Нуни, бързо оздравяване на Яна! Praynig

Аги, наистина голям чаровник тоз Тони - много изразително личице има. Hug

Деси, страхотен малък планинар!  Hug И невероятна природа - небето най ми хареса.

Янче, Симонка е със сууупер тоалет!  Hug Много ми хареса.

Днес Велина ми прави номера. Към 10 часа й се приспа и понеже не я оставих, сега отказа да яде, легна на дивана и демонстративно заспа. Преуморена от пътуването ли е, отегчена от липсата на бати ли!? Thinking

# 48
Честит рожден ден мила Рина!

Много здраве и успехи! Hug   bouquet  Hug

Честито кръщене и на Симонка! Hug

Нунка, с какво сега ще лекувате тез гадни гъби? Sad

Пресил от днес е на АБ ConfusedНе се подобряваше, вече 5-ти ден е болен, тази нощ беше кулминационно кошмарна.Криво ми е, че се стигна до тук, за сефте ще пие тези боклуци, но няма явно как иначе Sad

# 49
  • София
Рина, честит рожден ден!  bouquet

Честито кръщене на Симончето!!!
И ние вчера кръстихме Соня. Много послушна беше-през цялото време си седя в кръстницата и се разрева само като я къпаха. Ама той попа така здраво я изкъпа, че после и сешоар ни трябваше за косата.  Grinning

Леле, Фил, много гадно с тоя АБ. Бързо оздравяване.

# 50
Честит рожден ден, Рина! Бъди винаги здрава и щастлива, а семейството ти да те обгражда с много любов и уважение   bouquet
Честити християнчета Соня и Симонка  Heart Eyes
Много ми е мъчно като гледам, че има доста болнички и се надявам бързо да се оправят  Hug
Днес май ще е първият ден на всички малчовци, които ще започват ясла  ooooh! Стискаме палци всичко да е наред и чакаме включване, за да разберем как е минало  Wink

# 51
  • Boston, MA
В Пловдив сме до петък тази седмица. Дано и Данчето се почви...Ето сега, и Симончето изпуснахме...

Честити християнчета и болестите да си отиват! 

# 52
Честити християнчета на Черепахова и Соня  bouquet!

Рина, честит рпазник! Бъди щастлива и обичана  bouquet!

Фил, надявам се  Преско да се оправи скоро, също и Яна, кофти и за двете дечица Sad

За тръшкането: Лекса се тръшка от преди годинката. Чудно ми е от къде го учат това, тя до тогава не е била с други деца продължително време или пък без мое присъствие, няма от къде да го е видяла. А ето че го прави. Баща и на времето викаше, че нашите деца няма да са такива и ще ги строяваме от рано. Лелеееееее къде са тези обещания питам аз сега? Аз се чувствам безсилна в такива ситуация и се питам: Защо? и Как я докарахме до тук? Вродено ли им е това?
Но и аз като Юлчето нямам нерви да се занимавам с нея като вземе да се тръшка. Оставям я да си продава фасоните и заминавам настрана. Обикновено веднага след това скача и ме догонва.

Пътуването без столче аз лично не си го представям. Тук предполагам поради дългите разстояния дребната е свикнала и не ми прави проблеми. Пък и като е вързана да реве колкото си иска, в повечето случаи съм сама с нея и не мога да и угаждам.

Бубс, радвам се че пътуването ви е минало леко, дано и на връщане имате същия късмет.

# 53
  • София
Рина, честит рожден ден! Весел празник!

Честити Християнчета!

Реа се тръшка много. На мен ми е толкова сладка в тези моменти. Тръшкането накрая завършва с рев, като физиономийката й заприличва на мекичка и аз не спирам да я целувам.  Laughing

Как седят децата ви в столчетата? Реа седи мирна докато заспи, ако е изморена. Иначе колкото и да я стегна се измъква много ловко и се оказва изправена на задната седалка. Затова като съм сама я слагам извън столчето на седалката с колан.

Лека нощ на всички!  Hug

# 54
Ще се присъединя към вулкана от поздравления въпреки че съм от скоро,но компанията много ми харесва.Честито на рожденничката да е жива и здрава и на двете малки красиви и нови християнчета да са добрички и слушат мама и татко.
Благодаря на всички мами от компанията които са ме приветствали с добре дошла,за пореден път се убеждавам че всички сте много гостоприемно настроени и компанията на АПРИЛКИТЕ е голяма шумна и забавна. Hug smile3501

# 55
jinjer_78, много ясно, че сме гостоприемни и готини. Не случайно сме банда на годината Laughing

Фил, с Клотримазол я мажа, ако не мине след 10 дена трябва нещо друго да купувам Tired Честно казано взе да ми писва - бактерии, обриви, сега гъби ..... шушето на Яна само грижи ми причинява Sad
Бързо излекуване на Пресил Hug

Реа се тръшка много. На мен ми е толкова сладка в тези моменти. Тръшкането накрая завършва с рев, като физиономийката й заприличва на мекичка и аз не спирам да я целувам.  Laughing
Ех, Рали, ако и аз бях така търпелива като теб. Аз в началото се смея, после млъквам, след това ме хващат нервите и накрая побеснявам, но беснея тихичко, не правя сцени пред писанчето Laughing Напоследък съм много нервна.

Рени, честито  християнче  bouquet

Да ви попитам майките от София - не е ли време и ние да се срещнем най-после? Ако не навън, в някое заведение може. Какво мислите вие?

# 56
Нунка, те и бубите създават проблеми Confused
Аз сега съм се зачудила как се гледа момиче, хигиената особено, ще търся съвети, живот и здраве Grinning

Пресил май почти не се тръшка, прави някакви опити преди време, ама сякаш ги спяхме в зародиш.Сега съвсем спокойно вече излизаме без количка, прекосяваме големи разстояния и той върви чинно с мен за ръка, евентуално ако види някоя люлка или колкичка дето работи с пари започва да ме дърпа натам, но все още успявам с уговорки да го забаламосам, ако не ни е на път.

# 57
Рина, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!

Честито и на двете ни Християнчета - Симонка и Соня

Нуни, аз гласувам с 2 ръце за среща Wink, за заведение обаче незнам колко е подходящо, като знам Кало как не стои мирен даже и за минутка ... но какво ще кажете за групово посещение на Патиланци примерно? (Данчето скоро ми даде идея за Патиланци)

Калоян, никак не ще да се води за ръчичка Sad Като си хареса някоя посока и се дърпа да го пусна да ходи където си е решил и ако не го пусна настава един рев Cry, та затова все още излизаме с количката (или понякога с колелото) до градинката и там го пускам на воля да играе ...

# 58
jinjer_78, много ясно, че сме гостоприемни и готини. Не случайно сме банда на годината Laughing

Не знаех ама вече разбрах. Peace Нали съм от скоро говоря от лично убеждение. newsm78

# 59
Нунич, вашето шуше по-капризно от пише се оказа. Горката писана, кой знае как го били детенце.

Фил, незнам как имаш смелост да излизаш без количката. Аз не мога да рискувам. То верно че тук рядко мисе налаг ада я ползвам, ама на дълго разстояние пеша с дребната не тръгвам Naughty

Общи условия

Активация на акаунт