Септемврийските ни палави душички вече духат три свещички!!!

• 23 839
  • 279
  •   1
Отговори
# 195
Е никакви ви няма, къде се затрихте пак  newsm78

# 196
 Здравейте!
Отдавна не съм писала, че в къщи стана нещо голяма лудница. От началото на месеца брат ми дойде да работи в Русе и познайте къде отседна!? Майка и тя ми беше на гости за една седмица. Вчера празнувахме Димитровден в нас на баща ми и сега малко разпускаме, доколкото може да се разпуска с две деца в къщи.
В четвъртък вечер ходихме на гости, че Юли малко настина, че сега се глези, та направо се нетрае. Аз и давам осцилококцинум и витамин С.
Дано оздравяват болните дечица!
Лека вечер от мен!

# 197
  • Стара Загора
Здравейте,
ние ходихме на рожден ден с децата на едно момиченце, първото пътуване намалкия извън града Simple Smile.
Сега готвя и пера и т.н. От вчера сме сами с децата, майка ми беше тука един месец и много помагаше за готвене и чистене.
Ей, почна се пак с болестите, много лошо. Бързо оздравяване на всички!

# 198
Здравейте от мен,  Wink  55нищо ново няма при нас, за това не пиша.
Моите юнаци и двамата още спат,   sleepuu а вече е 10,30 ч Laughing
Аз си пия кафето сега и така kaffeetrmker_2

Ние днес с моя мъж имаме годишнина от сватбата - 7 години и ви пращам по една черпавка   remybussi  loveuuu Blush
Еййй, все едно вчера беше, как лети времето само  Grinning

# 199
  • Стара Загора
Mimis, дълги години да сте заедно още  bouquet

# 200
Мимис, честито и от мен! Много да се обичате и още много пъти по толкова да празнувате! А времето наистина бързо минава.
Лека вечер!

# 201
Мими, честито и от мен ....малко на патерици  Peace да сте живи и здрави и винаги влюбени  Two Hearts
Ей минава си времето наистина неусетно  #Crazy ние пък миналата седмица врътнахме цели 17 лета заедно  Joy ама вече май не е сред най-актуалните празници годишнината  hahaha

леле galkabg то у вас май е станала малка италианска къщурка  Sick яко ти дупе  Peace

Танче, хубаво е с помощ от мама  Wink ....ама всичко хубаво има край да му се не види  newsm78 ще влезеш в ритъм ...дупе знае 2 и 200  Joy

Теди, как ми е девойката ...още ли буха  Thinking да я нацелуваш от нас  Kissing Heart вчера Криси се беше сетил за нея и вика "ей избяга тая Емили чак на морето" а Коко му вика " давай газ на Бургас"  Joy паднахме от смях  hahaha

Да оздравявате бързо всички  thumbsup рано е за откриване на сезона на "болежките"

# 202
Добре сме Вярка  Hug Емили още буха, в4ера даже повърна от кашлицата  ooooh! Ще видим днес как ще е, ей сега баща й я закара на баба й. Да се гледат днеска , 4е полудевам ве4е smile3511
Вярка прав си е Коки4а слагай една 4анта багаж и скокнете за малко   hug

# 203
Добре сме Вярка  Hug Емили още буха, в4ера даже повърна от кашлицата  ooooh! Ще видим днес как ще е, ей сега баща й я закара на баба й. Да се гледат днеска , 4е полудевам ве4е smile3511
Вярка прав си е Коки4а слагай една 4анта багаж и скокнете за малко   hug
И без това е в стачка още ДГ  #Cussing out току що говорих с директорката ...поне до сряда  #Silly да ти го пратя по влака освен  Joy

# 204
Пращай, пращай ще го 4акаме  thumbsup

# 205
Пращай, пращай ще го 4акаме  thumbsup
Само дето ще му трябва и куче-пазач   animal037 да не слезе нейде преди Бургас  Joy

# 206
Благодаря ви за пожеланията, девойки Grinning

Абе какво става вече с тая стачка и аз незнам....аз така или иначе тая седмица не мисля да пускам Жорко ,ако случайно започнат де, щото има още 2-3 дена да си пие антибиотика и да го водя на лекар да видим дали се е излекувал напълно и така.
Ама нашата градина дори и да почнат и другата седмица още не са приключили ремонтите #Cussing out ,имам чувството ,че и работницита стачкуват егати, Crossing Arms

Сега в момента слушам обедните новини и щели да кажат дали учителите са съгласни със офертата от увеличение от 80 лв и надявам се да разберем вече. Tired

Те па сега и тия от здравната каси искали увеличение  #2gunfire , не стига ,че те пък грам работа не вършат....е те това е вече наглост според мене,но както и да е, то и без това тая здравна каса според мен от както я измислиха и я има файда от нея няма никаква ,само омотават хората и ги прават на луди , та е напълно излишна и трябва да лепнат табелата       " Който не може да си плаща -да умирга"  Tired .....Ох,нямаше ги тия проблеми и много други такива по бай Тошево време, така ми липсва това време ,много  Cry ...хората бяха по-добри, по-здрави, по- щастливи, нямаше го това беззаконие както сега и т.н............и после за промени ще ми говорят -дръжки, дрисльовци...ник`ви промени не съм видяла досега , поне никакви по-съществени .
Баччкаш кат луд на 300-400 лв заплата  30-40 години и после ти друснат 100 лв пенсия и папаш само кисело млеко и хлебец основно,.... жилища не могат да си позволят да си купуват младите хора и подобни, и после искала деца искали това онова, а със нищо не стимулират тези си искания  Confused ....а има толкова мнооого неща.......мнооого, а пък за нашите деца да не говорим, не ми си мисли просто....все имам някаква надеждичка , ама .....
Ха-ха мене ме изби нещо на размисъл, колко още мога да пишааа, а как мечтая тези и сума ти неща да ги кажа в лицата на всичките там министри и подобни лица..... #Cussing out , белким ми олекне малко, ма кел-файда кат гледам #2gunfire

Е сега пък по новините ги слушам, щяма в 13 ч да се разбере какво ще стане със стачката, за сега продължавала Tired

# 207
Ето ви малко снимки от гостуването на сестра ми миналата седмица Laughing

http://bgphoto.net/photos/1985/o633290205668942500.JPG
http://bgphoto.net/photos/1985/o633290205901598750.JPG
http://bgphoto.net/photos/1985/o633290205288473750.JPG

# 208
Ле-ле Мимка, ти ме  #2gunfire направо ....че си права спор няма ...ама  newsm78 аз отдавна спрях да се замислям и паля за тези неща  #Cussing out пораснах ли, инстинкт за самосъхранение ли развих кой знае  Thinking ама ...файда да се палиш самосиндикално НЕМА за съжаление  Twisted Evil
А ние не сме народ дето дружно да промени нещата  Sick тъй че ....  smile3511

Жорката, май добре се е порадвал на лелята  Joy няма вид на болен човека  Peace

# 209
Абе да ,наистина няма смисъм, ама не издържам на моменти ,иска ми се да крещя,да крещя със цяло гърло #Cussing out

А Жори той само първия ден като имаше температура беше малко омърлушен иначе не, не си личи ,че беше болен Laughing
Е сега се пробрахме отвън, дъжд, не дъжд ,взехме чадърите и газ, че ми писна у дома вече.
Ходихме до магазина, обиколихме блока няколко пъти и така, взех си и кори за баница,че ми се е прияло баница с праз и след малко ще направя Grinning  Blush

Общи условия

Активация на акаунт