Септемврийските ни палави душички вече духат три свещички!!!

• 23 822
  • 279
  •   1
Отговори
# 210
Ууу баница с праз. Много оби4ам eat И аз 4есто правя питка с праз и сирене   Peace

# 211
Привет Grinning , оказа се,че и Жорко обича баница с праз, не съм му давала до сега.
От кога се каня да направя и печена тиква, имам една дето все забравям да кажа на Данчо да ми я среже,че аз не мога.Ама довечера няма да забравя вече,че много ми се яде,а и Жорко също не е ял да го пробвам.

Ние и тази седмица няма да имаме детска градина.Това е положението за съжаление Tired

# 212
ОООО  Joy печена тиква  newsm74 в къщи всички много обичаме  newsm22 една голяма тава изчезва за нула време   Peace
Май трябва да пратя мъж ми да купи едно "тикве"  да го пекна hahaha ама първо да си прибера малкото зверче от Люлинския вилает  Sick че пак е там  Mr. Green
Днес го гледа на чичо му гаджето до към 17-18 часа, после застъпвала до 20-21 часа лелята на Юли, докато се прибере бабата от дневна смяна довечера  #Shocked, а утре е ред пак на чичото  newsm68 абе изобщо схемата вече ме влудява  #Cussing out направо на моменти се замислям гледа ли го някой или сам се оправя горкия човек  Sick въпреки, че той май се чувства добре  smile3521, защото всички му "скачат трупешката" и ми изпълняват всички прищевки  #Crazy да му мисля аз после как ще го вкарам В РЕД   #Silly

# 213
 hahaha Опасни сте ей  Laughing Laughing Laughing
Абе важното е да има кой да помага,щото иначе....

# 214
Абе, както спа родата визирам бабата  Joy  цели 3 години  Sick сега не мога да се оплача  Mr. Green покрай стачката се "впрегнаха" вкупом от страната на таткото че от моя няма кой  Cry и го гледа кой къде свари и намери  Joy вече цял месец  Peace
А аз дето вика мъж ми се научих на стари години да съм нахална и не само им го пращам, а и им викам, че това им е репетиция за предстоящото лято  newsm62 че няма да я има работещата ноу-стоп ясла  smile3508

# 215
  • София
Абе, както спа родата визирам бабата  Joy  цели 3 години  Sick ...

При нас сънят продължава!  Mr. Green
Надежда нямам,че някой ще поиска да се порадва на внучето си дори и за един ден...  Confused
Но честно да кажа ми е все тая,защото моята майка и татко са ноу-стоп с него - другите да се оправят. Whistling

# 216
Оооо, Кате, радвам се да те "чуя"  Joy

При нас сънят продължава!  Mr. Green
Надежда нямам,че някой ще поиска да се порадва на внучето си дори и за един ден...  Confused
Но честно да кажа ми е все тая,защото моята майка и татко са ноу-стоп с него - другите да се оправят. Whistling
Абе и аз така виках едно време като беше малък Криси, ама сега като я няма вече мойта майка Cry и като ми трябва една ръка за помощ в такива моменти  Praynig........ човек си променя настройките набързо  #2gunfire
Дано и вашата баба някой ден й дойде ъкъла и да се събуди  thumbsup

# 217
  • София
Дано и вашата баба някой ден й дойде ъкъла и да се събуди  thumbsup

Дано... Grinning
Нали знаеш,кой каквото прави - за себе си го прави!

Съжалявам за майка ти!  Sad

# 218

Хайде маймуни, хапнете и пийнете за мое здраве  Hug

# 219
Тедоооо  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bdbaloni
Да си жива и здрава, много обичана, да те слушат девойката и половинката малко повечко   bouquet
 lovekiss Two Hearts Flowers Bouquet Two Hearts

# 220
Ей, момичета, я кажете давате ли нещо "укрепващо" на хлапетата и какво  newsm78 че като тръгнат на ДГ сега и не ми се мисли какво ни чака пак цяла зима  Sick

# 221
  • София
Аз давах АД Ликуид фор кидс-33-40лв е горе долу.

# 222
Аз не съм очарована от тоз Ликуид  Sick а и приятели дето го даваха на хлапетата също  Rolling Eyes

# 223
Бронховаксом давам/детския,щото има и за възрастни/, доволна съм ,миналата година също пи.32-33 лв струва някъде, вътре са 3 блистера от по 10 хапчета, пие се по схема 3 месеца.Хубавото е,че продават и по 1 блистер, аз например така си купувам ,тъй като не мога да дам накуп толкова пари. Wink
Давам да пие и рибено масло,от най-малките перлички, 200 перлички бяха мисля вътре към 3 лв струва.

# 224
  • София
Аз не съм очарована от тоз Ликуид  Sick а и приятели дето го даваха на хлапетата също  Rolling Eyes
Зависи кой какво очаква,може би Laughing

Общи условия

Активация на акаунт