Септемврийските ни палави душички вече духат три свещички!!!

• 23 850
  • 279
  •   1
Отговори
# 165
И аз така мисля, че много ще си играе с такъв килим, ама май трява да търся във по-голямите специализирани магазини само за килими. ooooh! Дано намеря...

# 166
И аз така мисля, че много ще си играе с такъв килим, ама май трява да търся във по-голямите специализирани магазини само за килими. ooooh! Дано намеря...
Като купувахме килима на големия в Домко - имаше такъв детски с улици, но незнам какво му е качеството  newsm78 не го гледах  Thinking казват, че на тези детските в момента трябва да се гледа добре каква е основата, че имало някакви дето бързо започва да се рони  Sick
Нашия слава богу е железен  Peace след 10-годишна яка експлоатация не е мръднал ни на цвят, ни на дебелина, като нов е направо  thumbsup Дано уцелите и вие    Hands Thumbsup

# 167
Здравейте, майчета!
В това хубаво време нещо не ми остава много време за форума.
Танче, нормално е каката да изпитва ревност и да се глези повечко. Всичко с времето отминава. Моята дъщеря вече не си спомня времето, когато Мони го нямаше.
Айде, че мача нещо стана много интересен и пак няма да мога да си довърша мислите.
Лека вечер!

# 168
Здравейте сладури  Hug Ние сме болни4ки и се гледкаме, скъсвами нерви4ките по цял ден  smile3515 Незнам вие, ама Емили е станала такава лигла, се реве и мрънка нещо  smile3511
Мимис аз и давам Респивакс и Марсианците   и съм много доволна. Много по малко ми боледува  Peace
Тука на работа интернета ми е ужасен и толкова бавно става вси4ко  doh  Дано ме огрее слън4ицето за рожденния ден да полу4а един за вкъщи  smile3508
Днес съм цял ден на линия, 4е мъж ми ще вари ракия  newsm62 Този 4овек се побърка и той, ракия ще ми вари  rotfImao Едни гроздета, едни бурета купува, аз компютър 4акам   smile3516
Айде оплаках се, после пак ще се вклю4а  atwork Размърдайте се малко и вие, 4е ноември дойде, а ние още духаме свещички  newsm62

# 169
Мани-мани  Joy пак се замотахме яката с темата  #Crazy ако я караме така  Rolling Eyes ще духаме свещи до КОЛЕДА  hahaha

Ей момичета я се стегнете и драсвайте по някой ред по-честичко   love001

Калоян след 1 ден с брат си, после 2 дни на бабина градина  Sick днес го гледа чичо му  newsm68, а утре още не се знае  newsm78 май ще приключи седмицата пак с батко си  newsm09 ама още се чудя, че аз пък имам ангажименти до късно утре и малко ми е  smile3516 как ще изкарат толкоз време сами  Thinking

Иначе слава богу е здрав, след толкоз контакти с кой ли не покрай стачката  newsm44 а пък колко киломентра навъртя тоз месец от мъкнене напред-назад не е за говорене  Sick

това е засега от нас ....после пак....давайте и вие  newsm10

# 170
  • София
Виждала съм и в Практикер,Бриколаж

# 171
  • София
Стела си играе много с кукли,рисува си с гледачката и четат приказки.Обича и да гледа филмчета,но ги избягвам.Също така си играе много с Колички,който са останали от баща и,както и книжките.та и нашия бюджет е Ок,благодарение на прибраното свеки.Сироп и давам Ад ликуид,но всички като сме болни и нея я разболяваме.
Стела много обича да си има и парички,всяка вечер ми обира протмонето,а аз сутрин си ги взимам и снощи ми вика:"А бе няма да си взимаш паричките,аз от къде ще имам да купя на бебетата колело".Направо щях да падна Joy
Тия дни в работата е спокойно и съм доволна.

Дорка,каква работа почна,я сподели?

# 172
Коли продаваме   car003 По то4но мъж ми ги продава, а аз съм по документалната 4аст  bowuu
Мимис навсякъде ги има тия килим4ета  Peace  Ако не намериш ще ти пратя от Бургас едно  newsm62 Тук поне ги има във всеки магазин за килими. На мен ли4но не ми хареса щото е мокетено и много прахолях събира  Wink

# 173
  • Стара Загора
Дорка, успех с бизнеса Simple Smile
Галя, спестовна ти е момата.
Ники вкарва едни изрази, и много на място понякога голям смях пада с нея. На изписването ни с бебето, баща й казва застани до мама да ви снимам, и тя "Лесна работа, тате".
Спорим една вечер с мъжа ми, тя застава пред мен и казва "права си мамо" не й е ясен точно смисъла, ама така се получи, че забравихме за какво спорим Simple Smile
Един час си играх да кача снимки, интернета нещо ми се мота Sad.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=125058

# 174
Ле-ле момичета, като поразгледам така нови снимки на някое от хлапетата от бандата  newsm44 и не мога да повярвам колко бързо растат децата ни  Peace вече са си големи човечета  yes А по наште ...нали сме все заедно ....някак не си личи толкоз  smile3521
Ето и Ники станала цяла госпожица  4470 ...а пък и как е даже  Joy
А кога като ли вчера беше бяха мънички "пачета" като Павел  #Shocked

# 175
  • София
Ей ни на и нас!
 Hug
Една седмица бяхме софиянци силно казано,никога няма да станем такива  Rolling Eyes , ужасно е в столицата,добре,че сме в тих квартал ....
Сега ще чета какво сте правили вие!

# 176
Гвен кой е този тих квартал   newsm78 Наистина е голяма лудница, сега в Бургас ми е доста по спокойно  Wink

# 177
Гвен кой е този тих квартал   newsm78 Наистина е голяма лудница, сега в Бургас ми е доста по спокойно  Wink

И аз се замислих имаме ли изобщо вече ТИХ квартал в милата столица  newsm78
 Joy

Къде пак сте се изпокрили в този кучи студ бре момичета  #Crazy никой не пише ... и не казва как се оправяте цял ден затворени в тоз дъжд вътре с хлапетата  Sick дето още са по домовете с лудата стачка  Mr. Green
Мойто днес пак е на бабина градина   #Shocked... а утре на лелина  smile3556 и така незнам докога вече ...наред по родата  Tired Face дето вика баща му като си нямал майка на място да си седне на гъза в къщи и да го гледа  Joy ама какво да се прави парички трябва да се изкарват  newsm26
Та при нас нищо ново... а при вас ????

# 178
Здравейте и от нас Wink
Аз вчера писах, писах си мнението, такъв дълъг постинг написах и ми спря нета  #Cussing out
И понеже не ми се занимава в момента да пиша толкова, та накратко :

Танче, живи и здрави да са ти дечицата, разгледах снимките, пу пу да не им е уроки  Heart Eyes

Дорка, стига се оплаква, Mr. Green ,а дай после малко насам ракийка, че ние сме ценители с моя мъж, особено в това студено време навън Laughing

За килимчето с улиците ще намерим, щом ги има в Практикер и Бриколаж лесна е работата,  bouquet

Жорко и тази седмица продължават със стачката Tired
Снощи ми вдигна Т  Sad и предполагам,че е от гърлото ,сега спи и следобяд по-късно ще го водя на лекар Rolling Eyes .Побудувахме си тая нощ, ма иначе е бодър и само бърбори, ако можеше цяла нощ да си приказваме така щеше най-добре да е Mr. Green

Гвенката нали в София са тук при нас в Борово, незнам колко е тих квартала, ама знам колко е мръсен и колко дупки има по улиците Sick и няма къде на спокойствие да си разхождаш детето, на всяка крачка пушилки ,все строят блокчета и т.н....

На мен оня ден пък ми извадиха един мъдрец и сега ще карам 1 седмица на течности и крем супички и кашички Rolling Eyes , ама ще мине няма къде да иде

Това е от нас за сега , поздрави и целувки! Grinning

# 179
  • Стара Загора
Здравейте, нашата градина спря стачката. Ники ще я води утре баща й. Очертава се кошмарна сутрин, че е отвикнала да става рано и иска рокли да облича, а аз ги прибрах миналата седмица, и в къщи ходи само с чорапогащници. Дано е в настроение да я облечем.
Мимис, дано не е сериозно разболяването на малкия.
От два дни вали и не сме излизали, на мен ми писна, но с бебето и Ники, която не прави и една крачка без мен са ужасни разходки. Мислех че ще е по лесно като е на три години, но хич не е. Нощем ме вика при нея да спя, и като се събудят едновременно с бебето и направо откачам. Дано скоро премине, че не знам, как ще я караме така.

Общи условия

Активация на акаунт