Да кажем дружно "Добър час" на нашите деца във първи клас /5/

• 32 103
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Джули  Hug, благодаря! Действаш ми леко успокояващо. Смятах, че не е чак такава философия подготовката, ама нА - оказа се, че не е толкова просто. В интерес на истината, чаках да мине родителската среща, която бе едва вчера - да имам пълния списък с нужните неща. Отделно, че за моментът с ваксините направо бях изключила. Confused

Има ли някой от Люлин (примерно) или района (аз съм в Света Троица), който да знае за добре заредена книжарница наоколо?

И аз вече ви обичам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.п. Никъде не прочетох на някой да му искат снимки на детето  Rolling Eyes Казаха да са актуални - 2 бр, но за формат  - не.

# 136
  • някъде ... тук ...
Не е задължителен зъбаря. Кариеси има диването. Миналата седмица ходихме за един, днес - за друг. Има и още май 2, не разбрах  ooooh!

А наздраве и от мен по случай случката cheers

# 137
Ох, това с тези ваксини на куп направо ме влудява.
Първо водих малкия на зъболекар, после му вземаха кръв за профилактични изследвания от вената и вчера като го заведох при джипката за ваксините и той  #Crazy Cry....половин час пазарлъци. Накрая реши да му направи само пробата Манту, в петък ни вика да я отчете и евентуално да слага другите. Той не иска вече и да чуе за лекари горкия  Joy
Във връзка с помагалата:
Посъветвайте ме какво да взема: несесер, зареден вътре с моливи, фулмастри и т.н. или всичко по отдело да купувам  newsm78
Ако ще е несесер вие на какъв сте се спряли?

# 138

п.п. Никъде не прочетох на някой да му искат снимки на детето  Rolling Eyes Казаха да са актуални - 2 бр, но за формат  - не.
[/quote]

Предполагам, че ги искат, за да им направят лични карти, но защо пък две?!

# 139

Днес обаче ходих до училището, за да предупредя ,че няма да е с направени ваксини като започнат ,поради гореописаната причина.Учителката се смути.Ако трябва ще ходя и при медицинската сестра, за да се разберем.
Но тук според мен се получава противоречие.Хем да имат направени ваксини, хем пък, за да им ги сложат да имат навършени 7 години.

Знаех си, че нещо не се каза на родителската вчера - ето какво е било. Предполагам, че няма да върнат детето на 15-ти, и ако не тези дни, то в понеделник, когато няма да са на училище - ще я водя.

# 140
Предполагам, че ги искат, за да им направят лични карти, но защо пък две?!

Една за лична карта и втора за картотека. Rolling Eyes

Такааа, искат и картонче, на което да е нарисуван най-прекият маршрут от дома до училище. Таткото ще има тази чест, пък. Crossing Arms Mr. Green

# 141
  • София
Стрелче, чудех се аз защо не пишеш в темата, пък си имаш първокласничка?!

На кооперативният в Люлин има добре заредена книжарница.
В търговският център също има много неща.

Само на нас ли направиха манту преди ваксините? Обърках се...

Сега пък и снимка ooooh!

Стрелче, защо няма да учат в понеделник?

# 142
Стрелче, чудех се аз защо не пишеш в темата, пък си имаш първокласничка?!

На кооперативният в Люлин има добре заредена книжарница.
В търговският център също има много неща.

Сега пък и снимка ooooh!

Стрелче, защо няма да учат в понеделник?

Щото съм будала, срам, срам  Embarassed
Ще ги преслушам тези книжарници - благодаря!  bouquet
В понеделник е Деня на София и обикновено водели децата някъде на забавления, но сега решили да не го правят, защото не ги познават още, та ще е почивен ден. Знам ли, може и нещо във връзка със стачката да е взето това решение. Rolling Eyes

btw, в тази тема емотиконите  CrazyRolling EyesEmbarassed и  ooooh! чувствам, че най-често ще ги използвам  Crazy Rolling Eyes Embarassed ooooh!

# 143
Посъветвайте ме какво да взема: несесер, зареден вътре с моливи, фулмастри и т.н. или всичко по отдело да купувам  newsm78
Ако ще е несесер вие на какъв сте се спряли?

Fru-Fru,  според мен купи отделно несесера и отделно пълнежа.В повечето случаи в  готовите несесери  нещата не са качествени и бързо ще се наложи да ги подменяш.

Стрелче, те едва ли си премълчават.Според мъжа ми ,а като се замисля и според мен, хората съвсем са изключили, че има и деца, които са родени след септември.От там се получава и това противоречие.
Снимки и на нас не са ни искали. За сега.

# 144

Такааа, искат и картонче, на което да е нарисуван най-прекият маршрут от дома до училище. Таткото ще има тази чест, пък. Crossing Arms Mr. Green

И за такова никой не се е присетил в нашето училище.

Не  сте само вие, Етиа.И при дъщеря ми ще е така.Според джипито това бил реда-първо манту и ако е отрицателно се слагат ваксините ,а ако е положително детето се бецежира.Или обратното.И аз вече се обърках яко.
И след БЦЖ-то, ако се наложи такова, се слагат другите ваксини.

btw, в тази тема емотиконите  CrazyRolling EyesEmbarassed и  ooooh! чувствам, че най-често ще ги използвам  Crazy Rolling Eyes Embarassed ooooh!

Подозирам, че няма да си само ти с тези емотикони ...  Laughing

Ох, омотах се в цитати! Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 12:55 от Анонимен

# 145

И за такова никой не се е присетил в нашето училище.

Май все пак и аз ще съм полезна с нещо Joy - радвам се, за което. Hug
Хубава е идеята да има такова. Peace

# 146
Като се замисля, идеята не е никак лоша.
Въпреки, че нашите първокласници няма да бъдат пускани да се прибират сами.Дори и да закъснееш малко, след като са свършили ще намираш детето, ако не с учителката, то с охраната на училището.

# 147
  • някъде ... тук ...
При нас, на списъка си ги пише - и 2 снимки за ученическа карта, и маршрутна карта. Само дето бях забравила. Сега трябва и до фотото да го заведа, че да направя снимки. И Радо няма да се прибира сам, ама ... да има.

Емотикони-и, емотикони-и-и  Laughing

# 148
  • Варна
Всичко е ток и жици! Няма се омотвате! Я по случая -  Drunk Laughing

За картончетата с маршрут -във всяко училище е различно и зависи от организацията. В едното (в което работех) раздавахме готови картончета със скица на района и родителите трябваше само да очертаят с флумастер най-прекия маршрут от дома до училището и това картонче да се залепи от вътрешната страна на тефтерчето за съобщения (нали не сте пропуснали да купите такова, че е важно). В друго (в което работех) изобщо нямаше такава организация и всичко беше импровизация от страна на родителите.

Fru-Fru,  според мен купи отделно несесера и отделно пълнежа.В повечето случаи в  готовите несесери  нещата не са качествени и бързо ще се наложи да ги подменяш.
newsm10 smile3521

И на нас снимки още не са искали.

# 149
Нека ви се оплача, а? ooooh!

Не мога да разбера българина що за търговец е. Още не сме купили и детската стая, но това е по независещи от нас причини (на квартира сме и обсъждахме въпроса с хазяина за изнасяне на стари мебели, на чието място ще сложим новите, детски). Отиваме вчера в Айко, където сме набелязали цялостно обзавеждане на въпросната детска стая и познайте - доставка в рамките на 50 календарни дни  Shocked Та нали сега им е жътвата, бре?! Как може да няма наличност?  В Арон - същата работа. За чий са ми сложили мостра, като копромисния модел, който бяхме набелязали като вариант дори не се произвежда вече? #Crazy
Оплаках се. Blush

Общи условия

Активация на акаунт