Да кажем дружно "Добър час" на нашите деца във първи клас /5/

• 31 314
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • някъде ... тук ...
... тефтерчето за съобщения (нали не сте пропуснали да купите такова, че е важно)...
А-а, купили сме - Радо си го избира "мъжко", че все с женски лигави картинки били. Даже и малко химикалче има закрепено на него Sunglasses

# 151
За картончетата с маршрут -във всяко училище е различно и зависи от организацията. В едното (в което работех) раздавахме готови картончета със скица на района и родителите трябваше само да очертаят с флумастер най-прекия маршрут от дома до училището и това картонче да се залепи от вътрешната страна на тефтерчето за съобщения (нали не сте пропуснали да купите такова, че е важно).

Точно за същото се замислих още на самата родителска среща, като го съобщиха. Какъв е начина да се организира това? Някой, разбиращ повече от РС да се изкаже, че аз съм лаик. Hug Но бих го организирала, звучи много хубаво.

# 152
  • Варна
Нека ви се оплача, а? ooooh!

Не мога да разбера българина що за търговец е. Още не сме купили и детската стая, но това е по независими от нас причини (на квартира сме и обсъждахме въпроса с хазяина за изнасяне на стари мебели, на чието място ще сложим новите, детски). Отиваме вчера в Айко, където сме набелязали цялостно обзавеждане на въпросната детска стая и познайте - доставка в рамките на 50 календарни дни  Shocked Та нали сега им е жътвата, бре?! Как може да няма наличност?  В Арон - същата работа. За чий са ми сложили мостра, като копромисния модел, който бяхме набелязали като вариант дори не се приозвежда вече? #Crazy
Оплаках се. Blush

Много гадно. И ни ебяхме пред такава дилема. Но поръчахме от друга фирма и се оказа, че въпросната полска секция и имат на склад в София, та дойде до 1 седмица. Мъжът ми почти я е сглобил. Друг е въпроса, че някои от вратичките леко цапат при търкане. Даже тема бях пуснала...  Rolling EyesЩе ги връщаме само тях, като ни донесат новите от Полша. Пфууу.

# 153
  • някъде ... тук ...
То, това дето го пише Морската жена, лесно се прави, но ако децата живеят в квартала, иначе доста голям район трябва да се хване и ще стане дребно. За Сф не знам дали може да се направи единна карта за всички ученици в класа и родителите да рисуват с маркер.

# 154
... тефтерчето за съобщения (нали не сте пропуснали да купите такова, че е важно)...

На нас ни го подариха в книжарницата, от която пазарувах за пърокласничката.
Макар, че госпожата или пропусна да каже за такова тефтерче или наистина няма да иска.

Стрелче, много гадно това с деткото обзавеждане, бе.Ама карай, да е жива и здрава първокласничката. Няма да си разваляте хубавия ден заради такива бели кахъри.
То, ако му се учи, чете и пише, все ще намери къде да я свърши тая работа, детето. LaughingМерак да има само!

# 155
Запис за темата!
И аз си имам първокласник в 16 у-ще в Надежда

# 156
Стрелче, много гадно това с деткото обзавеждане, бе.Ама карай, да е жива и здрава първокласничката. Няма да си разваляте хубавия ден заради такива бели кахъри.
То, ако му се учи, чете и пише, все ще намери къде да я свърши тая работа, детето. LaughingМерак да има само!

Така си е Grinning, ама пусто като ме гони перфекционизма. Joy Искам всичко да е както трябва и на време, а не като мъжа ми - в последния момент, баси и спокойствието дето има. Close Откога пея, че трябва да мятаме подготовката. Crazy

Кой каза, че се чудел защо ме няма в темата? Ей ме на - влязох с гръм и трясък Mr. Green Побутвайте ме, ако прекалявам.  Blush

# 157
Ха-ха, Стрелче!
Да не  сме женени за един и същ мъж?

# 158
  • някъде ... тук ...
Стрелче, аз се чудех дали да те подсетя за тази тема в спамочата, ама ... Blush Ти не пишеше ли в Предучилищниците в началото?

Колкото за мъжете - аз съм голямо мрънкало и докато не стане на мойта, съм Twisted Evil Та май се научиха да ме слушат Mr. Green

# 159
  • София
Ооо, да се включа в оплакванията, разговора за мъжете и обзавеждането! Ние също не сме готови напълно с оборудването на стаята... бюрото го има вече, но без контейнерчето с шкафченцата, детето спи в старото си бебешко креватче... и всичко това сигурно нямаше да ме изнерви толкова, ако мъжът ми не беше мебелист  ooooh! Това му е работата, по дяволите, прави мебели! Ама нали я знаете онази приказка, дето на обущаря децата ходели боси!
Ох, май ми поолекна, което не значи, че пак няма да му се накрякам довечера  #2gunfire

# 160
Ха-ха, Стрелче!
Да не  сме женени за един и същ мъж?

Мне, те си приличат, обаче. Мъжете, де.  Twisted Evil

Стрелче, аз се чудех дали да те подсетя за тази тема в спамочата, ама ... Blush Ти не пишеше ли в Предучилищниците в началото?

Колкото за мъжете - аз съм голямо мрънкало и докато не стане на мойта, съм Twisted Evil Та май се научиха да ме слушат Mr. Green

Пишех, ама това беше до пролетта, мисля  Crazy

# 161

ellytza/коза/ - Йоанна в 45 ОУ "К.Величков", София

Ели май не се е появила още. Simple Smile В коя паралелка сте, Ели?

# 162
  • някъде ... тук ...
Ей я, появила се е Simple Smile

# 163
  • Майничка

Под пантофи са имали предвид обувка, с която се ходи само в стаята. При нас също се водеха "пантофи", но топлинки никой не носеше, повечето бяха с гуменки, леки маратонки или други подобни.
Според мен, конкретно в тези стаи, има смисъл, защото лелята мие само сутрин, коридорчето е миниатюрно и евентуална кал и киша ще се разнася по балатума -  децата свободно циркулират и в двете стаи през междучасията. А и през зимата (толкова беше и зима, де) част от децата идваха с масивни ботушки с рошава подплата, ако трябва да седят половин ден с тях до акумулиращата печка, доста ще им се стъжни.   

# 164

Хах, тя с нов ник, а и с тези очила не можах да я позная. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт